Shinji ikari Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, dieksodo είπε γιατι αν ηθελε να κανει wash trading δεν μπορουσε να φτιαξει τσαμπα ενα νεο λογαριασμο επρεπε να το παρει απο τον δικο της για να καρφωθει ε? καλα αναρωτιεμαι ολοι εσεις οι boomers εδω μεσα τι ρολο βαρατε νομιζετε πως ζουμε ακομα στη δεκαετια του 80? Ακριβώς. Δεν μπορούσε. Έτσι είναι στην Αμερική. Πήρε ένα ρίσκο και δεν βγήκε. Τι Generation είμαι είναι άσχετο.
vabill Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, AtiX είπε Γιατί το ξέρουμε τώρα? Όπως και σε όλες τις ανθρώπινες δημιουργίες το θέμα είναι πως το χρησιμοποιείς, τι κανόνες βάζεις και τι αποτελέσματα και οφέλη θέλεις να έχεις… Το θέμα είναι, το blockchain ως ανθρώπινη δημιουργία εδώ και 13-14 χρόνια τι πραγματικά έχει προσφέρει εκτός από κάποιο ανέκοπο κέρδος και πως γίνεται να είναι ικανοποιημένοι όσοι το υποστηρίζουν για αυτή τη χρήση? το blockchain έχει επιτύχει το λεγόμενο distributed ledger. Την επαλήθευση assets & transactions χωρίς την ανάγκη ύπαρξης κάποιας τράπεζας. Όπως πολυ σωστά αναφέρεις μέχρι τώρα το χρησιμοποιούν κατάκύριο λόγο στο darkweb ( λόγω του anonymity πουπροσφέρει) και κάποιοι απο τους προαναφερθέντες επενδυτάκους. Δεν έχει γίνει mainstream για 3 λόγους: AML (anti money laundering) και έλλειψη πεδίου compliance. Αν γίνουν αυτά ( η νέα ντιρεκτίβα D5 της EU ξεκίνησε να το προβλέπει), θα μπορ΄σει να γίνει πιο stable και άρα να πετύχει τον 3ο λόγο που χρειάζεται για να γίνει mainstream. Απο αυτά που μέχρι τώρα διαβάζω αυτά έχω αντιληφθεί. 1
Abudi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε Η επομενη χρηματοοικονομικη φουσκα, τα NFTs. Δημιουργηματα αερα κοπανιστου απο αερα κοπανιστο Πολλά πράγματα δεν είναι "αέρας κοπανιστός"; Ειδικά στον τομέα των υπηρεσιών. Παράδειγμα: Αγοράζεις/νοικιάζεις ένα σπίτι επειδή έχει "θέα". Το καπέλο εξαιτίας της θέας δεν είναι προϊόν αέρα κοπανιστού; Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από Abudi
Neural_handshake Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Abudi είπε Πολλά πράγματα δεν είναι "αέρας κοπανιστός"; Ειδικά στον τομέα των υπηρεσιών. Παράδειγμα: Αγοράζεις/νοικιάζεις ένα σπίτι επειδή έχει "θέα". Το καπέλο εξαιτίας της θέας δεν είναι προϊόν αέρα κοπανιστού; οχι , η θεα ειναι κατι "απτο" την απολαμβανεις ,τα nft ειναι μπιζνα στην υγεια κοροιδων χωρις κανενα ,ΚΑΝΕΝΑ ουσιαστικο αντικρυσμα στον αγοραστη
Abudi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Neural_handshake είπε οχι , η θεα ειναι κατι "απτο" την απολαμβανεις ,τα nft ειναι μπιζνα στην υγεια κοροιδων χωρις κανενα ,ΚΑΝΕΝΑ ουσιαστικο αντικρυσμα στον αγοραστη Απολαμβάνω την "νόμιμη" κατοχή μιας εικόνας. Ορίστε. Έχω αυτό το αντίκρυσμα. Τώρα, τί πάει να πει "ουσιαστικό", μπαίνουμε σε ζητήματα αριστοτελικών ορισμών
Neural_handshake Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Abudi είπε Απολαμβάνω την "νόμιμη" κατοχή μιας εικόνας. Ορίστε. Έχω αυτό το αντίκρυσμα. Τώρα, τί πάει να πει "ουσιαστικό", μπαίνουμε σε ζητήματα αριστοτελικών ορισμών δεν εχεις καμια κατοχη με τα nft ,δεν εχεις κανενα δικαιωμα πανω στην εικονα ,αυτο που αγοραζεις ειναι το bragging right της αγορας ,ψαχτο
fuz10n Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 μ αρεσει που οποια τεχνολογια βγαινει πλεον, γινεται γρηγορα και το βαλσαμο στον εκαστοτε πονο του καθε κακομοιρη, με πρωτη και καλυτερη την παταξη του πανκακου τραπεζικου συστηματος απο το φορεβερ δικαιο bitcoin 2
Abudi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Neural_handshake είπε δεν εχεις καμια κατοχη με τα nft ,δεν εχεις κανενα δικαιωμα πανω στην εικονα ,αυτο που αγοραζεις ειναι το bragging right της αγορας ,ψαχτο Ε για μένα είναι πολύ ουσιαστικό αντίκρυσμα να έχω αυτά τα bragging rights, όσο ουσιαστική είναι και η θέα από το μπαλκόνι μου. Κατά την άποψή μου, πάαααααααααααρα πολλά πράγματα (με τεράστιους "κύκλους εργασιών") είναι απλά αέρας κοπανιστός, απλά ο καθένας θεωρεί τον αέρα που αυτός πληρώνει ουσιαστικό και του διπλανού του ανούσιο
Neural_handshake Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Abudi είπε Ε για μένα είναι πολύ ουσιαστικό αντίκρυσμα να έχω αυτά τα bragging rights, όσο ουσιαστική είναι και η θέα από το μπαλκόνι μου. Κατά την άποψή μου, πάαααααααααααρα πολλά πράγματα (με τεράστιους "κύκλους εργασιών") είναι απλά αέρας κοπανιστός, απλά ο καθένας θεωρεί τον αέρα που αυτός πληρώνει ουσιαστικό και του διπλανού του ανούσιο οκ παμε σε λογικες τα παντα ολα για να δικαιολογησουμε την ρητορικη μας πασο
dieksodo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 2 minutes ago, Neural_handshake said: οκ παμε σε λογικες τα παντα ολα για να δικαιολογησουμε την ρητορικη μας πασο Η ιδιοκτησια ειναι οντως αερας κοπανιστος με ρι την βρα που παει να στην καταπατησει καποιος. Prove me wrong
NotebookFreak Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, AtiX είπε Γιατί το ξέρουμε τώρα? Όπως και σε όλες τις ανθρώπινες δημιουργίες το θέμα είναι πως το χρησιμοποιείς, τι κανόνες βάζεις και τι αποτελέσματα και οφέλη θέλεις να έχεις… Το θέμα είναι, το blockchain ως ανθρώπινη δημιουργία εδώ και 13-14 χρόνια τι πραγματικά έχει προσφέρει εκτός από κάποιο ανέκοπο κέρδος και πως γίνεται να είναι ικανοποιημένοι όσοι το υποστηρίζουν για αυτή τη χρήση? Ακόμα ειμαστε στις 2 χώρες...εχει ακομα πολυ δρόμο μεχρι να το αντιληφθεις κ συ κ γω Τα ΝFTS πέραν της τέχνης που γίνεται γινοταν και θαγίνεται wash trading,εχει κ άλλες εφαρμογές και θα παρουσιαστούν αλλες τόσες... Επίσης μολις μπουν οι σοβαρες εταιρειες gaming στο Blockchain και γίνουν όλα τα games play to earn σε συνδυασμό με τα metaverse (αν παρακολουθεις) νομίζω θα είναι το μελλον, μπορει κ να κάνω λάθος, αλλα αυτη η ψηφιακή πιστοποίηση-νφτ-τσειν- walletς-layers123+ μόνο αδιάφορους δεν μπορει να μας αφήσει, εκτός και αν εχουμε παρωπίδες@@..Ασχημο μεν , πραγματικότητα δε. Αυριο ίσως κανένας πολίτης να μην περιμένει καμία λίστα "χ" για να αποκαλύψει ενα σκάνδαλο που διέπραξε μια κυβερνηση και να πιάνεται απο μια επιτροπή(ΑΙ) την ώρα αυτης της μεταφοράς.Ισως πάνω απο ένα ποσό..Στην συνέχεια θα διαμοιράζεται όλο το ποσο στους πολίτες αυτης της χώρας ισόποσα και οι αληθινοι νταβατζήδες θα παρουν τον δρόμο που τους αναλογει.Πως σου φαινεται αυτό?Μακρινό?Ααα σορρυ προτιμάς συμβούλια Σπάρτης εσυ? 13-14 χρόνια δεν βαρέθηκες να σου κρατάνε προμήθειες στην ίδια σου τη χώρα?είτε ειναι πληρωμη λογαριασμου ειτε άλλη τραπεζα είτε ατμ?κ όλα αυτα με την ευλογία της κάθε κυβέρνησης?Δεν εμαθες τίποτα στα καπιταλ κοντρολ? και οπως σου λέω στην αρχη...ακόμα είμαστε στις 2 χώρες!θα ακολουθήσουν και άλλες.. ΑΝ όχι ολες.Ολοι θα θέλουν κομματι της πίτας.Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις κάτσε διάβασε τουλάχιστον,youtube google οτι βρεις καλο θα σου κάνει. 1
fuz10n Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 εχεις δει τα crypto network fees και αν ναι σε ποιον λες οτι πανε; 1
NotebookFreak Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, fuz10n είπε εχεις δει τα crypto network fees και αν ναι σε ποιον λες οτι πανε; κανείς δεν είναι τέλειος,ακόμα
AtiX Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, NotebookFreak είπε Ακόμα ειμαστε στις 2 χώρες...εχει ακομα πολυ δρόμο μεχρι να το αντιληφθεις κ συ κ γω Τα ΝFTS πέραν της τέχνης που γίνεται γινοταν και θαγίνεται wash trading,εχει κ άλλες εφαρμογές και θα παρουσιαστούν αλλες τόσες... Επίσης μολις μπουν οι σοβαρες εταιρειες gaming στο Blockchain και γίνουν όλα τα games play to earn σε συνδυασμό με τα metaverse (αν παρακολουθεις) νομίζω θα είναι το μελλον, μπορει κ να κάνω λάθος, αλλα αυτη η ψηφιακή πιστοποίηση-νφτ-τσειν- walletς-layers123+ μόνο αδιάφορους δεν μπορει να μας αφήσει, εκτός και αν εχουμε παρωπίδες@@..Ασχημο μεν , πραγματικότητα δε. Αυριο ίσως κανένας πολίτης να μην περιμένει καμία λίστα "χ" για να αποκαλύψει ενα σκάνδαλο που διέπραξε μια κυβερνηση και να πιάνεται απο μια επιτροπή(ΑΙ) την ώρα αυτης της μεταφοράς.Ισως πάνω απο ένα ποσό..Στην συνέχεια θα διαμοιράζεται όλο το ποσο στους πολίτες αυτης της χώρας ισόποσα και οι αληθινοι νταβατζήδες θα παρουν τον δρόμο που τους αναλογει.Πως σου φαινεται αυτό?Μακρινό?Ααα σορρυ προτιμάς συμβούλια Σπάρτης εσυ? 13-14 χρόνια δεν βαρέθηκες να σου κρατάνε προμήθειες στην ίδια σου τη χώρα?είτε ειναι πληρωμη λογαριασμου ειτε άλλη τραπεζα είτε ατμ?κ όλα αυτα με την ευλογία της κάθε κυβέρνησης?Δεν εμαθες τίποτα στα καπιταλ κοντρολ? και οπως σου λέω στην αρχη...ακόμα είμαστε στις 2 χώρες!θα ακολουθήσουν και άλλες.. ΑΝ όχι ολες.Ολοι θα θέλουν κομματι της πίτας.Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις κάτσε διάβασε τουλάχιστον,youtube google οτι βρεις καλο θα σου κάνει. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να πεις… 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα