atheatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πέρα από το NFT εδώ φαίνεται η δύναμη του αποκεντρωμένου κρυπτοσυστήματος. Τέτοιου είδους συναλλαγές γίνονται εν άγνοια σχεδόν όλων μας μέσο τραπεζών και ελάχιστοι έχουν πρόσβαση ωστε να τις αποκαλύψουν , αλλά τώρα είναι προσβάσιμες από όλους. Οσο για τα NFT είμαστε ακόμα στην αρχή. Όταν αντικαταστήσουν τη θέση των ψηφιακών υπογραφών και σφραγίδων στα ηλεκτρονικά έγγραφα , τοτε είναι που θα δούμε την πραγματική αξία τους. Στο συγκεκριμένο θέμα η υπογραφή της Μελάνιας άφησε μελανιά….. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από atheatos 3 1
Thanasis159 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μισό λεπτό... Θέλεις να πεις ότι τα υπόλοιπα δεν τα αγοράζουν οι δημιουργοί τους; 😜
vabill Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Τα NFTs θέλουν διάβασμα, κατανόηση βασικών αρχών πληροφορικής και οικονομίας και στοχασμό για να αντιληφθούμε πως μπορούν να φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Όπως με κάθε το καινούργιο (και όπως με κάθε κοινό που είναι απαίδευτο και απλά θαυμάζει το fast wealth, fast fashion, fast whatever αλλά και με τους απανταχού cancel-άδες ) θα υπάρχουν τα αρπαχτικά, τα πρόβατα και οι σοφοί προπονητές της εξέδρας. To internet όταν ξεκίνησε δεν ξέραμε την έκταση του. Το ίδιο αναλογιστείτε και εδώ . Eγω προτιμω να μελετώ και να αφουγκράζομαι και φυσικά να γελάω με τους πανεπιστήμονες του insomnia. 1 1
SPY_oo7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Shinji ikari είπε Το άρθρο μιλάει για το πώς πιάστηκε να κάνει wash trading, δεν το παραδέχεται και βγάζει μια γελοία ανακοίνωση. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ........................
AtiX Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, vabill είπε To internet όταν ξεκίνησε δεν ξέραμε την έκταση του. Γιατί το ξέρουμε τώρα? Όπως και σε όλες τις ανθρώπινες δημιουργίες το θέμα είναι πως το χρησιμοποιείς, τι κανόνες βάζεις και τι αποτελέσματα και οφέλη θέλεις να έχεις… Το θέμα είναι, το blockchain ως ανθρώπινη δημιουργία εδώ και 13-14 χρόνια τι πραγματικά έχει προσφέρει εκτός από κάποιο ανέκοπο κέρδος και πως γίνεται να είναι ικανοποιημένοι όσοι το υποστηρίζουν για αυτή τη χρήση? 1
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 το NFT ειναι σαν μια σχεση.εχεις το χαρτι του γαμου αλλα πολυ "χαιρονται" το ετερον ημισυ σου. κατσε με το χαρτι. 😛 1
Teo231 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 μία μαιμού αγοράζει άλλη μαιμού?Ανήκουστο
kyr123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Για να καταλάβετε πόσο τεράστια απάτη είναι τα NFT και ουδεμία σχέση έχουν με τα κρύπτο. ΠΧ: 1.Έχω 100 ETHERIUM 2.Φτιάχνω ένα NFT και το πουλάω 100 ETHERIUM 3.Αγοράζω το δικό μου NFT με τα δικά 100 ETHERIUM.Άρα τώρα έχω 1 NFT και 100 ETHERIUM 4.Βάζω το NFT προς πώληση που μόλις αγόρασα από τον εαυτό μου,με τιμή 50 ETHERIUM 5.Το ιστορικό πώλησης του NFT δείχνει 50% έκπτωση 6.Βρίσκεται το πλούσιο κορόιδο και το αγοράζει 7.Τώρα έχω 150 ETHERIUM και δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα 1 9
chris-tos90 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, kyr123 είπε Για να καταλάβετε πόσο τεράστια απάτη είναι τα NFT και ουδεμία σχέση έχουν με τα κρύπτο. ΠΧ: 1.Έχω 100 ETHERIUM 2.Φτιάχνω ένα NFT και το πουλάω 100 ETHERIUM 3.Αγοράζω το δικό μου NFT με τα δικά 100 ETHERIUM.Άρα τώρα έχω 1 NFT και 100 ETHERIUM 4.Βάζω το NFT προς πώληση που μόλις αγόρασα από τον εαυτό μου,με τιμή 50 ETHERIUM 5.Το ιστορικό πώλησης του NFT δείχνει 50% έκπτωση 6.Βρίσκεται το πλούσιο κορόιδο και το αγοράζει 7.Τώρα έχω 150 ETHERIUM και δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα Ακριβώς...
kapnossss Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε Η επομενη χρηματοοικονομικη φουσκα, τα NFTs. Δημιουργηματα αερα κοπανιστου απο αερα κοπανιστο Αφού το λες εσύ...Στην ιστορία της οικονομίας, έχουν κατηγορηθεί σαν "φούσκες" και σαν "κοπανιστός αέρας", απο τα χαρτονομίσματα και τις παραδοσιακές μετοχές, μέχρι και η ίδια η αγορά της τέχνης. Και μάντεψε, τελικά επιβιώνουν μερικές εκατοντάδες χρόνια.... 23 λεπτά πριν, kyr123 είπε Για να καταλάβετε πόσο τεράστια απάτη είναι τα NFT και ουδεμία σχέση έχουν με τα κρύπτο. ΠΧ: 1.Έχω 100 ETHERIUM 2.Φτιάχνω ένα NFT και το πουλάω 100 ETHERIUM 3.Αγοράζω το δικό μου NFT με τα δικά 100 ETHERIUM.Άρα τώρα έχω 1 NFT και 100 ETHERIUM 4.Βάζω το NFT προς πώληση που μόλις αγόρασα από τον εαυτό μου,με τιμή 50 ETHERIUM 5.Το ιστορικό πώλησης του NFT δείχνει 50% έκπτωση 6.Βρίσκεται το πλούσιο κορόιδο και το αγοράζει 7.Τώρα έχω 150 ETHERIUM και δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα Ξεχνάς βέβαια να αναφέρεις, ότι για όλες αυτές τις συναλλαγές πληρώνεις έναν σκασμό fees. Αν δεν πιάσει το κόλπο (και έχει αρχίσει να μην πιάνει πλέον), έχεις ρισκάρει να χάσεις ένα μέρος από τα 100 eth χωρίς να κερδίσεις απολύτως τίποτα. Τα NFT δεν είναι απάτη, είμαστε απλά στα πρώτα χρόνια της ιστορίας και είναι λογικό να πιάνονται κορόιδα αρκετοί. Κάποια στιγμή θα ισορροπήσει το πράγμα.
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Άμα ήτανε αυτοί κυβέρνηση και εγώ αντιπολίτευση στις ΗΠΑ θα είχα λυσσαξει.
Rbfotaras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, leogr90 είπε Ή ισως πολύ απλά δε γνωριζεις τι ειναι τα NFT's και παπαγαλιζεις κατι που ακουσες online (λογικο στην ηλικια σου). Εικόνες και φωτος που πωλουνται σε εξωφρενικες τιμες ειναι κατι που παντα γινοταν, δεν ειναι ουτε κατι καινουριο ουτε εχει να κανει με τα NFT's και την φυση τους. Είναι όμως πράγματι η επόμενη φούσκα, δεν λέει κάτι λάθος σε όποια ηλικία και αν είναι. Κοροϊδεύουν τον κόσμο για να του παίρνουν τα λεφτά 21 λεπτά πριν, kapnossss είπε Αφού το λες εσύ...Στην ιστορία της οικονομίας, έχουν κατηγορηθεί σαν "φούσκες" και σαν "κοπανιστός αέρας", απο τα χαρτονομίσματα και τις παραδοσιακές μετοχές, μέχρι και η ίδια η αγορά της τέχνης. Και μάντεψε, τελικά επιβιώνουν μερικές εκατοντάδες χρόνια.... Ξεχνάς βέβαια να αναφέρεις, ότι για όλες αυτές τις συναλλαγές πληρώνεις έναν σκασμό fees. Αν δεν πιάσει το κόλπο (και έχει αρχίσει να μην πιάνει πλέον), έχεις ρισκάρει να χάσεις ένα μέρος από τα 100 eth χωρίς να κερδίσεις απολύτως τίποτα. Τα NFT δεν είναι απάτη, είμαστε απλά στα πρώτα χρόνια της ιστορίας και είναι λογικό να πιάνονται κορόιδα αρκετοί. Κάποια στιγμή θα ισορροπήσει το πράγμα. Ναι όμως αυτό το κάνει ο πλούσιος, βάζει τιμή 1000 εθεριουμ και νομίζει ο κόσμος ότι για να είναι τόσο ακριβά θα έχουν αξία. Τα αγοράζει σαν πρόβατο και χάνει τα λεφτά του. Είναι κολπακι της ελίτ να σε ξαφρίσουν 2 ώρες πριν, vabill είπε Τα NFTs θέλουν διάβασμα, κατανόηση βασικών αρχών πληροφορικής και οικονομίας και στοχασμό για να αντιληφθούμε πως μπορούν να φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Όπως με κάθε το καινούργιο (και όπως με κάθε κοινό που είναι απαίδευτο και απλά θαυμάζει το fast wealth, fast fashion, fast whatever αλλά και με τους απανταχού cancel-άδες ) θα υπάρχουν τα αρπαχτικά, τα πρόβατα και οι σοφοί προπονητές της εξέδρας. To internet όταν ξεκίνησε δεν ξέραμε την έκταση του. Το ίδιο αναλογιστείτε και εδώ . Eγω προτιμω να μελετώ και να αφουγκράζομαι και φυσικά να γελάω με τους πανεπιστήμονες του insomnia. Δεν έχει σχέση το ίντερνετ με τα νφτς. Και ναι όλα αυτά τα φαστ είναι κοροϊδίες για να σου τρώνε τα λεφτα, δεν απευθύνονται σε ειδικά εκπαιδευμένους. Χάντρες για ιθαγενείς είναι. Βλέπουν Ακριβές τιμές και πολλούς ορισμούς περίεργους, νομίζουν ότι έχουν αξια και μένουν φτωχοί με μια μαϊμού στο χέρι Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από Rbfotaras
dieksodo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 3 hours ago, mourouzis2005 said: Εξηγησε μου τι ειναι ακριβως, εσυ, που ερχεσαι απο μια αλλη εποχη ειναι αυτο που ονομαζουμε εδω και εκατομυρια χρονια ¨"ιδιοκτησια" το nft ασφαλιζει ακριβως αυτο σε αντιθεση με ενα δαχτυλιδι ή ειναι αυτοκινητο που το κλειδωνεις σε ενα συρταρι και ενα γκαραζ ενα προιον πνευματικης ιδιοκτησιας ευκολα κλεβεται γιατι μπορει απλως καποιος να το ξαναδημιουργησει αφου το αντιγραφει bit προς bit εφαρμοζοντας μια πολυ απλη εντολη κοπυ παστα αν νομιζεις οτι μια μελετη επιστημονικη , ενα εγγραφο προκυρηξη διαγωνισμου , μια συμβαση δημοσιου, ενα οποιοδηποτε εγγραφο που πρεπει να περασει πρωτοκολλο απο δημοσιο και φυσικα μια πατεντα αξιας δισσεκατομυριων δεν πρεπει να διασφαλιστει με καποιο τροπο εισαι γελασμενος. επειδη λοιπον τα δικαστηρια δεν μπορουν καθε μερα να συνεδριαζουν για καθε αντιγραφη που θα γινεται ερχονται τα νφτσ να τελειωσουν το προβλημα μια και καλη 3 hours ago, Shinji ikari said: Το άρθρο μιλάει για το πώς πιάστηκε να κάνει wash trading, δεν το παραδέχεται και βγάζει μια γελοία ανακοίνωση. ναι γιατι αν ηθελε να κανει wash trading δεν μπορουσε να φτιαξει τσαμπα ενα νεο λογαριασμο επρεπε να το παρει απο τον δικο της για να καρφωθει ε? καλα αναρωτιεμαι ολοι εσεις οι boomers εδω μεσα τι ρολο βαρατε νομιζετε πως ζουμε ακομα στη δεκαετια του 80? 1 hour ago, kyr123 said: Για να καταλάβετε πόσο τεράστια απάτη είναι τα ζωγραφικη και ουδεμία σχέση έχουν με τα τεχνη. ΠΧ: 1.Έχω 100 λεφτα 2.Φτιάχνω ένα ζωγραφικη και το πουλάω 100 λεφτα 3.Αγοράζω το δικό μου ζωγραφικη με τα δικά 100 λεφτα.Άρα τώρα έχω 1 ζωγραφικη και 100 λεφτα 4.Βάζω το ζωγραφικη προς πώληση που μόλις αγόρασα από τον εαυτό μου,με τιμή 50 λεφτα 5.Το ιστορικό πώλησης του ζωγραφικη δείχνει 50% έκπτωση 6.Βρίσκεται το πλούσιο κορόιδο και το αγοράζει 7.Τώρα έχω 150 λεφτα και δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα fixed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα