BakariosG13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Καλημερα σας, Αρρωστησα με κοβιντ από 23/12-03/01 και έκανα αίτηση για επίδομα ασθένειας. Βρίσκομαι στη θετική βεβαίωση εργοδότη εδώ και αρκετές μερες. Γνωρίζετε από αντίστοιχη εμπειρία ποσό καιρό θέλει να μπουν τα χρήματα; Χρειάζεται να πάνω κατι με το ΙΚΑ; Χρειάζομαι τα χρήματα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Επειδη πρεπει να κανει και η γυναικα με που ακριβως μπηκες κατι για εφκα της εχουν πει αλλα δεν καταλαβαμε και πολλα.
Tommygre Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.efka.gov.gr/el/epidoma Ειναι πολυ απλο, απλα βαζεις τον κωδικο γνωματευσης του γιατρού και κοινοποιειται στο email του εργοδοτη. Το εκανα ηδη δυο φορες για μενα(3 μερες η μια και δυο μερες η αλλη, αφου ημουν ακομη θετικος) Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από Tommygre
BakariosG13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Είναι όντως πολύ απλό ωστόσο το ερώτημα μου είναι τα χρήματα ποτέ μπαίνουν!!!!
teodgeor Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 να επαναφερω λίγο το θέμα. μηπως γνωριζει κάποιος πόσο είναι περίπου το ποσό της άδειας covid;
Panagiotiskirk Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, η αίτηση μου και της γυναίκας μου είναι σε κατάσταση "ΘΕΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ" από 4/3 η δική μου και της συζύγου μου από 4/1, εδώ και δυο μήνες περίπου δηλαδή για μένα και 4 για την γυναίκα μου. Όταν κάλεσα 15 μέρες (19/3) μετά την αίτηση στον τοπικό ΕΦΚΑ (που έγινε η αίτηση) και ρώτησα την υπάλληλο για το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία , μου ανέφερε ότι γίνεται χαμός με τις αιτήσεις και ότι λόγω ελλειπούς προσωπικού θα καθυστερήσει πολύ η όλη διαδικασία. Για να δούμε θα τα πάρουμε στο τρέχον έτος;😀. Αν κάποιος φίλος έχει πιο συγκεκριμένη και πρόσφατη ενημέρωση ας μας πει. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από Panagiotiskirk
teodgeor Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 50 λεπτά πριν, Panagiotiskirk είπε Παιδιά καλησπέρα, η αίτηση μου και της γυναίκας μου είναι σε κατάσταση "ΘΕΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ" από 4/3 η δική μου και της συζύγου μου από 4/1, εδώ και δυο μήνες περίπου δηλαδή για μένα και 4 για την γυναίκα μου. Όταν κάλεσα 15 μέρες (19/3) μετά την αίτηση στον τοπικό ΕΦΚΑ (που έγινε η αίτηση) και ρώτησα την υπάλληλο για το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία , μου ανέφερε ότι γίνεται χαμός με τις αιτήσεις και ότι λόγω ελλειπούς προσωπικού θα καθυστερήσει πολύ η όλη διαδικασία. Για να δούμε θα τα πάρουμε στο τρέχον έτος;😀. Αν κάποιος φίλος έχει πιο συγκεκριμένη και πρόσφατη ενημέρωση ας μας πει. Μήπως έχεις μαθει πόσο είναι πάνω κάτω το πόσο πληρωμής
petran91 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Εγώ νόσησα στις 14/2. Την αίτηση την έκανα αρχές του Μαρτίου αν θυμάμαι καλά. Η άδεια μου βέβαια ήταν 5 ημέρες καθώς το πέρασα πολύ ελαφρά. Έκανα την διαδικασία μέσω του site του efka και δεν χρειάστηκε γνωμάτευση γιατρού (αυτό άλλαξε εκείνες τις μέρες, νωρίτερα ήθελε και γνωμάτευση γιατρού). Μια εβδομάδα νομίζω αργότερα μου έβαλαν το αστρονομικό επίδομα των 13€ για τις 5 ημέρες που έλειψα. Υπόψιν δεν επιδοτούνται όλες οι ημέρες. Και αυτά τα 13€ που πήρα ήταν νομίζω για τις 2 από τις 5.
teodgeor Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, petran91 είπε Εγώ νόσησα στις 14/2. Την αίτηση την έκανα αρχές του Μαρτίου αν θυμάμαι καλά. Η άδεια μου βέβαια ήταν 5 ημέρες καθώς το πέρασα πολύ ελαφρά. Έκανα την διαδικασία μέσω του site του efka και δεν χρειάστηκε γνωμάτευση γιατρού (αυτό άλλαξε εκείνες τις μέρες, νωρίτερα ήθελε και γνωμάτευση γιατρού). Μια εβδομάδα νομίζω αργότερα μου έβαλαν το αστρονομικό επίδομα των 13€ για τις 5 ημέρες που έλειψα. Υπόψιν δεν επιδοτούνται όλες οι ημέρες. Και αυτά τα 13€ που πήρα ήταν νομίζω για τις 2 από τις 5. Εμενα μου εβαλαν 22 αρα ενταξει ειμαι😁😁 και νομιζα οτι εκαναν λαθος😆😆
XronisR Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Η πρώτη άδεια του έτους από το Εφκα σου κόβει 3 μερες.Τις επόμενες άδειες τις πληρώνει κανονικά όλες τις ημέρες.
johnmadgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 εκανα την αιτηση 30/7 ποτε θα μπουν τα λέφτα, σε ποσο διαστημα?
Panagiotiskirk Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Στις 9/5/2022 στις 9:44 ΜΜ, teodgeor είπε Μήπως έχεις μαθει πόσο είναι πάνω κάτω το πόσο πληρωμής Φίλε sorry για την καθυστέρηση. Το ποσό ήταν αστείο, αν θυμάμαι καλά 25 ευρώ περίπου, μετά από 5 μήνες αναμονής ,τραγικό ποσό , τραγικοί χρόνοι. 1
ThanosR92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Αστεία πράγματα πραγματικά! Έχω κάνει αίτηση 03/02/2022 και ακόμα δεν έχω πάρει ευρώ! Αλητες!
wesker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Αστεία πράγματα πραγματικά! Έχω κάνει αίτηση 03/02/2022 και ακόμα δεν έχω πάρει ευρώ! Αλητες! Οταν ειχα ασθενήσει εγώ απο Covid πήρα τα χρήματα μετα απο 20 ημέρες. Συνάδελφος τα πήρε μετά απο 8 μήνες.
ThanosR92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, wesker είπε Οταν ειχα ασθενήσει εγώ απο Covid πήρα τα χρήματα μετα απο 20 ημέρες. Συνάδελφος τα πήρε μετά απο 8 μήνες. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά και πάλι, αλήτες είναι όταν περιμένεις τα ψυχούλα τους τόσους μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα