Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Land-decked είπε μια αναφορα στην αστυνομια, μπορει να σε βγαλει απο πολλα προβληματα ΑΝ ποτε συμβει κατι Πως θα τον βγάλει? Μάλλον χειρότερα θα τα κάνει γιατί θα νευριάσει ακόμη περισσότερο τον άλλον χωρίς να χει ουσιαστικό ώφελος στην ασφάλεια του.
lector Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, aizensama24 είπε Πως θα τον βγάλει? Μάλλον χειρότερα θα τα κάνει γιατί θα νευριάσει ακόμη περισσότερο τον άλλον χωρίς να χει ουσιαστικό ώφελος στην ασφάλεια του. Αυτο εχει να κανει με το αν ο αλλος ειναι τσαμπα μαγκας και θρασυδειλος, σε αυτη την περιπτωση αν ακουσει αστυνομια θα μαζευτει. Το τι ειναι ομως δεν το ξερουμε, ισως το ξερει καλυτερα ο TS.
Throwaway2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Πόσα χρόνια εξασκείς το επάγγελμα? Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά Ποτέ δε κάνουμε καμία δουλειά αν δεν τα πάρουμε όλα στο χέρι ή αν δεν έχουμε μεσάζοντα που να μας εξασφαλίζει ότι θα τα πάρουμε. Στη χειρότερη μπορείς να τα παίρνεις λίγα λίγα για κάθε κομμάτι που ολοκληρώνεις φυσικά και εκεί πριν ολοκληρώσεις το εκάστοτε κομμάτι. Ποτέ δε τσακωνόμαστε ή μπλέκουμε σε καβγάδες ως επιχείρηση κυρίως για να μη βλάψουμε την επιχείρηση και όχι τόσο για τα υπόλοιπα, πάντα ακόμη και στα χειρότερα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και ευγενικός με τον πελάτη. Για να στο πάω ακόμη παραπέρα, άμα είναι εφικτό κρατάμε την επιχείρηση κρυφή από φίλους ή οποιονδήποτε άλλο κακόβουλο θα ήθελε να μας βλάψει. Συγγνώμη αλλά η ψυχραιμία είναι βασικό προσόν του επιχειρηματία και το να μη "σπάει". Στη προκειμένη περίπτωση απλά σε έκλεψε γιατί ξεκίνησες λάθος, πρέπει απλά να το καταπιείς και να διορθώσεις τις πρακτικές σου για το μέλλον, άμα σπάσεις απλά θα τα κάνεις χειρότερα όπως και έγινε. Δε νομίζω να σε σκοτώσει ή κάτι τέτοιο αλλά γενικά σκεφτόμαστε πριν δράσουμε. Με την επιχείρηση δε παίζουμε. Παίρνουμε μέτρα για τα πάντα και δεν εμπιστευόμαστε κανέναν για κανέναν απολύτως λόγο. Δε νομίζω να σε βλάψει γιατί εν τέλη φοβάται και ο ίδιος για την δική του ακεραιότητα, το πιο πιθανό είναι απλά να μην ασχοληθεί άλλο αρκεί να μην ασχοληθείς και εσύ. χαίρετε φίλε μου. σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά αρχίζοντας λέγοντας ότι είναι εντέλει δικό μου φταίξιμο που ο άλλος με έκλεψε. ασκώ το επάγγελμα 6 χρόνια ως ελεύθερος και 14 χρόνια γενικά οπότε αρνούμαι να δεχτώ έστω και με μισό κιλό σοβαρότητας αυτά που λες. τα περί ψυχραιμίας κλπ., πέραν του ότι είναι βγαλμένα χωρίς καθόλου φαντασία από λογοτεχνικό βιβλίο, παύουν να ισχύουν όταν αισθάνεσαι έστω και λίγο ότι απειλείται όλο σου το είναι. τότε δεν υπάρχει ψυχραιμία, αλλά άλλα πιο δραστικά ένστικτα που δεν θέλω να αναπτύξω λεπτομερώς. προφανώς και πλέον το ζήτημα δεν είναι να πάρω τα πέντε εκατοστάρικα που μου χρωστούνται. 11 λεπτά πριν, lector είπε Αυτο εχει να κανει με το αν ο αλλος ειναι τσαμπα μαγκας και θρασυδειλος, σε αυτη την περιπτωση αν ακουσει αστυνομια θα μαζευτει. Το τι ειναι ομως δεν το ξερουμε, ισως το ξερει καλυτερα ο TS. ειλικρινά σου μιλάω δεν έχω ιδέα. το επάγγελμα μου είναι χονδρική πώληση οικοδομικών υλικών. τον είχα δει δύο φορές στο τότε γραφείο μου υπογράψαμε σύμβαση έργου και παράδοσης υλικών, μου έδωσε την προκαταβολή και ξαναήρθε για να παραλάβει. δεν τον ξέρω πόσο στόκος μπορεί να είναι και δεν θέλω να μάθω να σου πω την αλήθεια. 20 λεπτά πριν, lector είπε Δοκιμαζοντας το 11888 με 2 σταθερα που δεν ανηκουν (πλεον) στον οτε, δεν εβγαλε τιποτα. Δοκιμαζοντας 1 σταθερο που ανηκει στον οτε, μου εβγαλε αποτελεσμα. Οποτε συμπεραινω οτι το να βρει καποιος με νομιμο τροπο τα στοιχεια σου απο ενα σταθερο απαιτει να εισαι στον οτε. Οσον αφορα τα σταθερα αλλων εταιρειων, ή τα κινητα οποιασδηποτε εταιρειας, απ'οσο ξερω δεν υπαρχει νομιμος τροπος. Υπαρχουν διαφοροι παρανομοι ή υπουλοι τροποι βεβαια, στους οποιους θα χρειαστεις μια "φιλικη βοηθεια" απο καποιον υπαλληλο (ειτε αδιστακτο ειτε απροσεκτο). φίλε μου έμπλεξα το κινητό μου είναι εκεί φώς φανάρι με την σωστή διεύθυνση μέχρι και στην εφαρμογή με τους χάρτες της google με βγάζουν. 19 λεπτά πριν, Land-decked είπε μια αναφορα στην αστυνομια, μπορει να σε βγαλει απο πολλα προβληματα ΑΝ ποτε συμβει κατι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αλλά όλα αυτά έγιναν μέσω τηλεφώνου και δεν κατέγραψα τίποτα (αν και να κατέγραφα νομίζω παράνομο θα ήταν ούτως ή άλλος) στην αστυνομία τι να αναφέρω; λεκτική βία εις βάρος μου; αφού του τα έψαλλα και εγώ
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, Throwaway2013 είπε σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά αρχίζοντας λέγοντας ότι είναι εντέλει δικό μου φταίξιμο που ο άλλος με έκλεψε. ασκώ το επάγγελμα 6 χρόνια ως ελεύθερος και 14 χρόνια γενικά οπότε αρνούμαι να δεχτώ έστω και με μισό κιλό σοβαρότητας αυτά που λες. τα περί ψυχραιμίας κλπ., πέραν του ότι είναι βγαλμένα χωρίς καθόλου φαντασία από λογοτεχνικό βιβλίο, παύουν να ισχύουν όταν αισθάνεσαι έστω και λίγο ότι απειλείται όλο σου το είναι. τότε δεν υπάρχει ψυχραιμία, αλλά άλλα πιο δραστικά ένστικτα που δεν θέλω να αναπτύξω λεπτομερώς. προφανώς και πλέον το ζήτημα δεν είναι να πάρω τα πέντε εκατοστάρικα που μου χρωστούνται. Έχω και εγώ δική μου επιχείρηση πολλά χρόνια και έχει τύχει να πέσω θύμα απάτης μια φορά. Δεν ασχολήθηκα καν γιατί ήξερα ότι δεν θα τα πάρω πίσω, απλά άλλαξα τις πρακτικές μου για το μέλλον. Το να ξεσπάς τόσο εύκολα σε κάτι τέτοιο σε κάνει να δείχνεις αδύναμος και είναι και επικίνδυνο όπως θα διαπίστωσες. Άμα όντως δεν έφταιγες τότε θα ήξερες πως να πάρεις και τα υπόλοιπα χωρίς να μπεις στη διαδικασία να τσακωθείς και να απειλειθείς. Άμα θες να χάνεις τη ψυχραιμία σου και να ξεσπάς τότε καλό είναι να ξέρεις εκ των προτέρων πως να αντιδράσεις σε κάτι κακό που θα συμβεί. Κάποιοι χάσανε τις δουλειές τους ή τις επιχειρήσεις τους για κάτι τέτοια, υπάρχουν και άλλοι που τους φάγανε. Γενικά και ο χειρότερος εκεί έξω δεν θα κάνει κάτι αν δεν του δώσεις πολλά δικαιώματα συνεχόμενα. Είναι και αυτό....άμα είσαι πολλά χρόνια στο επιχειρήν θα πρέπει να έχεις συγκεκριμένες επικοινωνιακές πατέντες για το οτιδήποτε προκύψει. Μου φαίνεται αστείο πάντως που από τη μία λες πως δεν είναι σοβαρό να κρατά τη ψυχραιμία του κάποιος μπροστά σε κάτι τέτοιο και από την άλλη είσαι εδώ και ζητάς οδηγίες για να μην πάθεις κάτι.
Throwaway2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, aizensama24 είπε Έχω και εγώ δική μου επιχείρηση πολλά χρόνια και έχει τύχει να πέσω θύμα απάτης μια φορά. Δεν ασχολήθηκα καν γιατί ήξερα ότι δεν θα τα πάρω πίσω, απλά άλλαξα τις πρακτικές μου για το μέλλον. Το να ξεσπάς τόσο εύκολα σε κάτι τέτοιο σε κάνει να δείχνεις αδύναμος και είναι και επικίνδυνο όπως θα διαπίστωσες. Άμα όντως δεν έφταιγες τότε θα ήξερες πως να πάρεις και τα υπόλοιπα χωρίς να μπεις στη διαδικασία να τσακωθείς και να απειλειθείς. Άμα θες να χάνεις τη ψυχραιμία σου και να ξεσπάς τότε καλό είναι να ξέρεις εκ των προτέρων πως να αντιδράσεις σε κάτι κακό που θα συμβεί. Κάποιοι χάσανε τις δουλειές τους ή τις επιχειρήσεις τους για κάτι τέτοια, υπάρχουν και άλλοι που τους φάγανε. Γενικά και ο χειρότερος εκεί έξω δεν θα κάνει κάτι αν δεν του δώσεις πολλά δικαιώματα συνεχόμενα. Είναι και αυτό....άμα είσαι πολλά χρόνια στο επιχειρήν θα πρέπει να έχεις συγκεκριμένες επικοινωνιακές πατέντες για το οτιδήποτε προκύψει. Μου φαίνεται αστείο πάντως που από τη μία λες πως δεν είναι σοβαρό να κρατά τη ψυχραιμία του κάποιος μπροστά σε κάτι τέτοιο και από την άλλη είσαι εδώ και ζητάς οδηγίες για να μην πάθεις κάτι. τελευταία μου προσπάθεια να συνεννοηθώ: απειλήθηκα στο σταθερό μου τηλέφωνο στο σπίτι μου. από εκείνο το σημείο έπαψε να είναι επιχειρηματικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Throwaway2013 είπε απειλήθηκα στο σταθερό μου τηλέφωνο στο σπίτι μου. από εκείνο το σημείο έπαψε να είναι επιχειρηματικό. Πρώτα από όλα ο ΟΤΕ από ότι ξέρω απαγορεύεται να δώσει οδηγίες στον οποιοδήποτε χωρίς να του ζητήσει διάφορα στοιχεία αφμ, ταυτότητες κτλ. Τώρα ο άλλος πρέπει να έχει ΠΟΛΥ μεγάλη όρεξη ειδικά αν σε έχει κλέψει κιόλας για να έρθει και να σε δείρει. Οι πιθανότητες λένε ότι μάλλον δεν θα κάνει τίποτα, απλά θα σε αγνοήσει αλλά και να κάνει πάλι μάλλον θα αποτύχει. Εν τέλη δεν έχεις γραφείο είπες? δε σε φοβίζει μην έρθει εκεί με καμιά καραμπίνα? μη νομίζεις έχουν συμβεί αυτά. Για να έφτασε κάποιος στο σημείο να σε απειλείσει έτσι ε μάλλον δεν θα διαχειρίστηκες καλά το διάλογο μαζί του, τι να πω, δεν είναι το συνηθές κάτι τέτοιο αλλά θα μου πεις ποτέ δε ξέρεις. Επιχειρηματικό είναι το οτιδήποτε δεν εμπεριέχει προσωπικό συνάισθημα μέσα. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Είναι σκληρό όταν σε κλέβουν αλλά αν δεν σοβαρή απάντηση όλα είναι μάταια.Δεν έχει κανένα νόημα να συζητάς με έναν κλέφτη. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από aizensama24
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Throwaway2013 είπε Αμαν μου κάνεις πλάκα έβαλα το νούμερό μου το έβγαλε κατευθείαν. Τι ακριβώς πρέπει να πω στην κοσμοτε για να με διαγράψουν και πόσο γρήγορα γίνεται κάτι τέτοιο; Εμ και εσύ δεν το έχεις δηλώσει να είναι απόρρητο; Πάρε αύριο κιόλας αν και πολύ φοβάμαι ότι το έχει πατήσει ήδη και σε έχει βρει. Αν τα νούμερα είναι απόρρητα δεν μπορεί να κάνει κάτι, μόνο με μήνυση σε βρίσκει η αν ανήκει σε καμία οργάνωση του οργανωμένου εγκληματος που εκεί έχουν αλλά μέσα και παρακαμπτουν όλα τα εμπόδια αν θέλουν να ψάξουν κάποιον. Εγώ στην θέση θα πήγαινα σε δικηγόρο και θα εξέταζα ασφαλιστικά μέτρα ή μήνυση έτσι για εκφοβισμό να βάλει φρενο.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Πάρε αύριο κιόλας αν και πολύ φοβάμαι ότι το έχει πατήσει ήδη και σε έχει βρει. Τι πιθανότητες δίνεις να μη ξέρει καν για το 11888? Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από aizensama24
Throwaway2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Εμ και εσύ δεν το έχεις δηλώσει να είναι απόρρητο; Πάρε αύριο κιόλας αν και πολύ φοβάμαι ότι το έχει πατήσει ήδη και σε έχει βρει. Αν τα νούμερα είναι απόρρητα δεν μπορεί να κάνει κάτι, μόνο με μήνυση σε βρίσκει η αν ανήκει σε καμία οργάνωση του οργανωμένου εγκληματος που εκεί έχουν αλλά μέσα και παρακαμπτουν όλα τα εμπόδια αν θέλουν να ψάξουν κάποιον. Εγώ στην θέση θα πήγαινα σε δικηγόρο και θα εξέταζα ασφαλιστικά μέτρα ή μήνυση έτσι για εκφοβισμό να βάλει φρενο. Με κινητό θυμάμαι μιλήσαμε πριν από 1μήνα περίπου σιγά μην θυμάται ότι ο τάδε 69 είναι δικός μου (εκτός αν το κράτησε, τότε δεν ξέρω). Το σταθερό μου δεν είναι πουθενά. Οπότε για τώρα αισθάνομαι κάπως καλύτερα. Αύριο πρωί θα πάρω τηλ να γίνει απόρρητο και ίδωμεν. Μόλις τώρα, aizensama24 είπε Τι πιθανότητες δίνεις να μη ξέρει καν για το 11888? o2.5. είναι στόκος με τεχνολογίες. ακόμη και εγώ που είμαι μέσα στα πράγματα όλη μέρα πρώτη φορά άκουσα για ηλεκτρονικό κατάλογο. θα μου πεις τώρα είναι δυνατόν; δυστυχώς ναι
Petros Electron Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Εγω δεν θα παρω θεση στο θεμα (γιατι δεν ειμαι και νομικός, δεν γνωριζω απο αυτα). Θα πω απλα για το τηλ/νο(α). Οταν κάνουμε αίτηση για νεο νούμερο ειτε αυτο ειναι κινητο, ειτε ειναι σταθερό υπάρχει ενα πεδιο στην αιτηση που αναφέρουμε αν θελουμε η οχι να εμπεριέχεται το τηλ/νο μας στους τηλ/κους κατάλογους. Αν επιλέξουμε οχι, τοτε το ονομα μας δεν εμφανίζεται. Δεν εχει σημασια ο παροχέας αν ειναι ΟΤΕ, Βονταφονε κτλπ. Πιθανόν αυτο να αλλάζει και μετα στην πορεία, αλλα θελει καποιο Χ διάστημα μεχρι να ενημερωθούν τα συστήματα και στην δικια σου περίπτωση ο πελάτης σου εχει βρει την διεύθυνση σου. Πάντως δεν νομιζω να σου κανει κατι γιατι θα μπλέξει και ο ιδιος νομικά, εκτος αν ειναι "χαζός" τι να πω.. Ενα εξώδικο πάντως εχει κοντα στα 100 ευρω, μπορεις να τον "φοβίσεις" έτσι και να πάρεις τα 400 (καθαρά) από τα 500 τουλάχιστον πίσω.
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι μπορουν να σε βλαψουν. Μικρες κοινωνιες, ολοι γνωριζουν ολους, μπορει κανεις να βρει ευκολα το σπιτι σου η που συχναζεις. Θεωρω οτι κι εσυ εισαι λιγο υπερβολικος, εσπασες στον πρωτο στραβοστωμη. Συνηθως αυτοι που κανουν τις ταρζανιες δεν απειλουν απ το συρμα, τα κανουν απο κοντα. Και για 500 ευρω χλωμο ο αλλος να κανει φασαρια. Τωρα εσυ τα εχασες οριστικα μαλλον, την επομενη φορα προσπαθησε να εισαι πιο τυπικος μπας και κρατησεις επαφη και καπως πιεσεις την κατασταση. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από OxiGiannisGiannakis
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Τι πιθανότητες δίνεις να μη ξέρει καν για το 11888? Μηδενικές. Αλλά και να μην ξέρει, αν δεν το έχεις κάνει απόρρητο, δεν είναι ανάγκη να μπεις στο 11888 να πατήσεις. Αρκεί να το γράψεις μέσα στο google και στο βρίσκει άμεσα γιατί κάνει αυτόματη αναζήτηση και εκει. 38 λεπτά πριν, Throwaway2013 είπε Με κινητό θυμάμαι μιλήσαμε πριν από 1μήνα περίπου σιγά μην θυμάται ότι ο τάδε 69 είναι δικός μου (εκτός αν το κράτησε, τότε δεν ξέρω). Το σταθερό μου δεν είναι πουθενά. Οπότε για τώρα αισθάνομαι κάπως καλύτερα. Αύριο πρωί θα πάρω τηλ να γίνει απόρρητο και ίδωμεν. o2.5. είναι στόκος με τεχνολογίες. ακόμη και εγώ που είμαι μέσα στα πράγματα όλη μέρα πρώτη φορά άκουσα για ηλεκτρονικό κατάλογο. θα μου πεις τώρα είναι δυνατόν; δυστυχώς ναι Μα πριν δεν είπες ότι τον καλεσες από το σταθερό και αυτός το είδε και μετά σου είπε την απειλή του;
chipakos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Throwaway2013 είπε Καλησπέρα σας, θα θέσω ένα ερώτημα που με ταλανίζει. Θα πω όλη την ιστορία πρώτα: Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, και ως γνωστόν συνεργάζομαι με πάρα πάρα πολλούς ανθρώπους, και διαφορετικά ΑΦΜ. Επειδή όμως στην (νέα μου) έδρα δεν έχω ακόμη περάσει τηλέφωνο, τις προηγούμενες 2 εβδομάδες τακτοποιώ όλες μου τις υποθέσεις μέσω του προσωπικού μου νούμερου και του σταθερού μου στο σπίτι, στο οποίο εντωμεταξύ μένει η γυναίκα μου και η κορούλα μας. Με έναν συγκεκριμένο πελάτη είχαμε μια έντονη διαφωνιά, καθότι μου έδωσε προκαταβολή, του έκανα ολόκληρη τη δουλειά (μιλάμε για ένα ποσό 500€, οπότε δεν μπορώ να πω ότι είναι ντε και καλά μεγάλο αλλά και πάλι είναι απαιτητό) όμως ποτέ δεν με πλήρωσε και πάνε 1.5μήνας. Μίλησα με δικηγόρους κλπ. και μου λένε ότι ειλικρινά δεν αξίζει καθόλου να το πάω νομικά, απλά μια ήπια υπενθύμιση που και που. Σήμερα τον πήρα τηλέφωνο από το σταθερό μου για να του μιλήσω για αυτό το ποσό, και πέραν του ότι άρχισε να μιλάει απότομα κλπ. τάραξε την γυναίκα μου που ήταν δίπλα και άρχισα και εγώ ταυτόχρονα να φωνάζω άσχημα για τον απλούστατο λόγο ότι έκανε τον άνθρωπο μου να αισθάνεται άσχημα στο ίδιο μου το σπίτι. Ως εδώ δεν ανησυχώ καθόλου, με κωλόμαγκες μπλέκω όλη μου την ζωή. Στο τέλος της κουβέντας μας όμως, μου είπε "έχω το σταθερό σου, θα τα πούμε προσωπικά εμείς οι δύο". Νομικός δεν είμαι (με το ζόρι έμαθα πέντε πράγματα στην τεχνική σχολή που πήγα κάποτε), όμως με ανησυχεί πάρα πολύ το ενδεχόμενο αυτός επειδή ξέρει το σταθερό μου (και ενδεχομένως το κινητό μου, δεν αποκλείεται να τον είχα πάρει με το κινητό μου προ μηνών) μήπως μία στο εκατομμύριο κάνει καμιά μανούβρα είτε έρθει σπίτι μου είτε μου κάνει μήνυση και με τρέχει άδικα στα δικαστήρια. Την διεύθυνση μου δεν μπορεί να την γνωρίζει, καθώς δεν την έχω πουθενά ανηρτημένη. Το ονοματεπώνυμό μου το ξέρει ή και να μην το ξέρει μπορεί να το βρει. Μπορεί από κάπου γνωρίζοντας ένα νούμερό μου να με "εντοπίσει" στην Ελλάδα; Δεν υπάρχουν προστασίες δεδομένων κλπ; Συνοπτικά: μπορεί κάποιος μόνο με ένα σταθερό και κινητό να βρει σπίτι σου, διεύθυνσή σου, ονοματεπώνυμό σου, χωρίς κάποια νομική διαδικασία; Πηγαίνεις στο αστυνομικό τμήμα και κάνεις καταγγελία και μύνηση. Τόσο απλά, και θα πάρεις και τα λεφτά σου πίσω. Ετσι κι αλλιώς απαγορεύεται να κάνεις καταγραφή οπότε μην νοιάζεσαι γιατί δεν τον κατέγραψες. Οι άλλες του Metoo πήγαν 20 χρόνια μετά και κατήγγειλαν γεγονότα και θα φοβηθείς εσύ?? Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από chipakos
papapontikas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Throwaway2013 είπε Συνοπτικά: μπορεί κάποιος μόνο με ένα σταθερό και κινητό να βρει σπίτι σου, διεύθυνσή σου, ονοματεπώνυμό σου, χωρίς κάποια νομική διαδικασία; Συνοπτικά: ΝΑΙ ειδικά από την στιγμή που έχει και προσωπικά σου στοιχεία (όπως: ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, διεύθυνση της επιχείρησης, τηλέφωνο της επιχείρησης, άλλο κινητό η σταθερό τηλέφωνο, email, ημερομηνία γέννησης, κτλ). Όσο περισσότερα στοιχεία έχει τόσο πιο εύκολο είναι. Επίσης πλέον με το FB και viber αν εχεις περασμενο τον αριθμο εκει. Δε χρειάζεται να σε ψάξει στο whitepages η στο 11880, θα σε βρει στην ΔΕΗ, Ευδαπ, εταιρία κινητής ή σταθερής (ειδικά ΑΝ έχεις σταθερό και κινητό στην ίδια εταιρία), τράπεζα, εταιρείες ασφαλίσεων αυτοκινήτων, ή μια από τις δεκάδες δημόσιες υπηρεσίες που έχουν τα στοιχεία σου. 5-10 λεπτά υπόθεση είναι τις περισσότερες φορές. Ειδικά αν έχει ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ (από το τιμολόγιο), ούτε 2 λεπτά. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από papapontikas
Tommygre Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Απλα ειναι τα πραματα. Εφοσον ειναι οικοδομος (ασχετως καταγωγης) και μπορει να σου στησει καρτερι, απο τη στιγμη που εχεις μαγαζι, ειτε στο μαγαζι ειτε στο σπιτι σου, γνωμη μου ειναι να του ζητησεις συγνωμη για την τηλεφωνικη φασαρια. Δεν αξιζει για 500€ χασουρα να χασεις τον υπνο σου και της τοσο ευαλωτης νεοαποκτηθεις οικογενειας σου. Η αλλη επιλογη ειναι να ξαναμαλωσεις μαζι του και να τον απειλησεις, αφου πρωτα εχεις βαλει καμερες παντου στα μπαλκονια και εξω απο την εξωπορτα, και βγαλεις αδεια οπλοφοριας. Οσον αφορα για την αποκρυψη της διευθυνσης μεσω του σταθερού, σιγα τα αυγα. Αν θελει, αφου ξερει το μαγαζι σου και το αμαξι σου, να σε ακολουθησει, αφου δεν σκαμπαζει οπως λες απο τα γκουγκλ και ιντερνετια. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από Tommygre 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις