jimphotographygr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σας Ψάχνω μια εφαρμογή για iPad που να παίζει βίντεο και να επιλέγω εγώ τους υπότιτλους , την ταινία την στέλνω στο tablet μαζί με το αρχείο από τους υπότιτλους αλλά όταν πάω να τους επιλέξω δεν με αφήνει ! Έχω το VLC δοκίμασα και κάποια αλλά προγράμματα αλλά τίποτα . Τα αρχεία είναι SRT μπορει να βοηθήσει κάποιος ????
jim_p Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Ταινια και υποτιτλος εχουν το ιδιο ονομα? Δεν εχω ipad και vlc χρησιμοποιω μονο στο pc.
GATE123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Αυτό που λέει ο @jim_p Οι υπότιτλοι με την ταινία έχουν την ίδια ονομασία? Όχι καταλήξει μην μπερδευτείς.
jimphotographygr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Το έλυσα το θέμα ψάχνωντας στο youtube , τα αρχεία έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα απλά δεν τα έκανα μεταφορά στον φάκελο του vlc . Μόλις τα έκανα αντιγραφή έπαιξαν αμέσως επίσης έκανα και μια ρύθμιση στο πρόγραμμα για την κωδικοποίηση και όλα καλά !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα