Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος δεν επιθυμεί να πληρώσει Δ.Ε.Η. θα έχει κάποια βαρια συνέπεια? Θα μπορούσε να διαλέξει κάποιο άλλο παροχο, να μην ξαναβάλει ποτέ Δ.Ε.Η και η ζωή συνεχίζεται ή θα έχει κάποια πιο βαρια συνέπεια όπως πχ χρέος στην εφορία κατά τη δήλωση φορολογίας κτλπ? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lucifer είπε

Δε μπορείς να αλλάξεις πάροχο αν έχεις υπόλοιπο προς εξόφληση απ' όσο ξέρω.

Ούτε σε διαφορετικη κατοικία? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος δεν επιθυμεί να πληρώσει Δ.Ε.Η. θα έχει κάποια βαρια συνέπεια? Θα μπορούσε να διαλέξει κάποιο άλλο παροχο, να μην ξαναβάλει ποτέ Δ.Ε.Η και η ζωή συνεχίζεται ή θα έχει κάποια πιο βαρια συνέπεια όπως πχ χρέος στην εφορία κατά τη δήλωση φορολογίας κτλπ? 

Μόλις τώρα, Lucifer είπε

Δε μπορείς να αλλάξεις πάροχο αν έχεις υπόλοιπο προς εξόφληση απ' όσο ξέρω.

Ακόμα και να μπορέσεις, ο προηγούμενος πάροχος μπορεί να ζητήσει διακοπή (και όχι απλά μπορεί, προφανώς και θα το κάνει). 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

ΤΩΡΑ, που έρχονται όλοι στην ΔΕΗ, εσύ θες να φύγεις !!!

4 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Ούτε σε διαφορετικη κατοικία? 

Το θέμα δεν είναι η διαφορετική κατοικία αλλά το διαφορετικό ΑΦΜ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΤΩΡΑ, που έρχονται όλοι στην ΔΕΗ, εσύ θες να φύγεις !!!

Όχι μόνο απο τη ΔΕΗ θα φυγω αλλά εντος 3 ημερών ρίχνω μαύρη πέτρα και φεύγω εξωτερικό σιγά μη κάτσω άλλο εδώ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. 

Απλώς ήθελα να γνωρίζω αν μπορώ να έχω άλλο παροχο σε ένα σπιτάκι εδώ Ελλάδα που έχω στην εξοχή να πάω κάνα 20ημερο το πολύ τα καλοκαίρια που θα έχω άδεια από δουλειά και μετά να πηγαίνω πάλι έξω. 

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
Μόλις τώρα, giorgosmcmc είπε

Όχι μόνο απ τη ΔΕΗ θα φυγω αλλά εντως 3 ημερών ρίχνω μαύρη πέτρα και φεύγω εξωτερικό σιγά μη κάτσω άλλο εδώ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. 

Τότε, μην σε νοιάζει.

Έχεις σκοπό να ξαναέρθεις στο μέλλον ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, narta είπε

Εσυ δεν ησουν που εψαχνες να πιστολιάσεις τον εκμισθωτη σε αυτο που νοικιαζες;

Χάρις Αλεξίου θα τραγουδάει στο αεροδρόμιο ο τύπος.:lol:

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε

Χάρις Αλεξίου θα τραγουδάει στο αεροδρόμιο ο τύπος.:lol:

Ξερεις ποσους εχω ακουσει "παω εξωτερικο και μαυρη πέτρα πισω" με τετοιες νοοτροποιές και μετα απο ενα εξαμηνο ερχονται με την ουρα στα σκέλια;

Εξω δεν παιζει πιστολιάζω, σου τον περνανε Αθανάσιο Διάκο και δεν βγάζεις κιχ.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Όχι μόνο απο τη ΔΕΗ θα φυγω αλλά εντος 3 ημερών ρίχνω μαύρη πέτρα και φεύγω εξωτερικό σιγά μη κάτσω άλλο εδώ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. 

Απλώς ήθελα να γνωρίζω αν μπορώ να έχω άλλο παροχο σε ένα σπιτάκι εδώ Ελλάδα που έχω στην εξοχή να πάω κάνα 20ημερο το πολύ τα καλοκαίρια που θα έχω άδεια από δουλειά και μετά να πηγαίνω πάλι έξω. 

Οκ φευγεις .

Αλλά κάτσε ρε φίλε!

Δεν τα έκαψες;Στην τύχη σε βρηκαν και σε χρέωσαν;Τι μπιπ λογική είναι αυτή;Πληρωσε τα λίγα λίγα.Και άλλοι πήγαμε εξωτερικό και είχαμε χρέη πισω αλλά σιγα σιγά τα εξοφλήσαμε.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οκ φευγεις .

Αλλά κάτσε ρε φίλε!

Δεν τα έκαψες;Στην τύχη σε βρηκαν και σε χρέωσαν;Τι μπιπ λογική είναι αυτή;Πληρωσε τα λίγα λίγα.Και άλλοι πήγαμε εξωτερικό και είχαμε χρέη πισω αλλά σιγα σιγά τα εξοφλήσαμε.

Εδω κοιταει να πιστολιάσει οποιον μιλαει ελληνικα και περιμενεις να κατσει να ασχοληθει; Αλλα με τετοια νοοτροποια ξαναλεω, στην Ευρωπη θα τον κάνουν ελεβετικο τυρί

• Like 7
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, narta είπε

Εσυ δεν ησουν που εψαχνες να πιστολιάσεις τον εκμισθωτη σε αυτο που νοικιαζες;

κι έτσι να είναι, που είναι το περίεργο. οι μισοί έλληνες πιστολιάζουν/κλέβουν τους άλλους μισούς.

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...