giorgosmcmc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος δεν επιθυμεί να πληρώσει Δ.Ε.Η. θα έχει κάποια βαρια συνέπεια? Θα μπορούσε να διαλέξει κάποιο άλλο παροχο, να μην ξαναβάλει ποτέ Δ.Ε.Η και η ζωή συνεχίζεται ή θα έχει κάποια πιο βαρια συνέπεια όπως πχ χρέος στην εφορία κατά τη δήλωση φορολογίας κτλπ?
Lucifer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δε μπορείς να αλλάξεις πάροχο αν έχεις υπόλοιπο προς εξόφληση απ' όσο ξέρω.
giorgosmcmc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Lucifer είπε Δε μπορείς να αλλάξεις πάροχο αν έχεις υπόλοιπο προς εξόφληση απ' όσο ξέρω. Ούτε σε διαφορετικη κατοικία?
TuXaKoS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος δεν επιθυμεί να πληρώσει Δ.Ε.Η. θα έχει κάποια βαρια συνέπεια? Θα μπορούσε να διαλέξει κάποιο άλλο παροχο, να μην ξαναβάλει ποτέ Δ.Ε.Η και η ζωή συνεχίζεται ή θα έχει κάποια πιο βαρια συνέπεια όπως πχ χρέος στην εφορία κατά τη δήλωση φορολογίας κτλπ? Μόλις τώρα, Lucifer είπε Δε μπορείς να αλλάξεις πάροχο αν έχεις υπόλοιπο προς εξόφληση απ' όσο ξέρω. Ακόμα και να μπορέσεις, ο προηγούμενος πάροχος μπορεί να ζητήσει διακοπή (και όχι απλά μπορεί, προφανώς και θα το κάνει).
GREGORYMO Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος δεν επιθυμεί να πληρώσει Δ.Ε.Η. θα έχει κάποια βαρια συνέπεια? Θα μπορούσε να διαλέξει κάποιο άλλο παροχο, να μην ξαναβάλει ποτέ Δ.Ε.Η και η ζωή συνεχίζεται ή θα έχει κάποια πιο βαρια συνέπεια όπως πχ χρέος στην εφορία κατά τη δήλωση φορολογίας κτλπ? ΤΩΡΑ, που έρχονται όλοι στην ΔΕΗ, εσύ θες να φύγεις !!! 4 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Ούτε σε διαφορετικη κατοικία? Το θέμα δεν είναι η διαφορετική κατοικία αλλά το διαφορετικό ΑΦΜ.
giorgosmcmc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΤΩΡΑ, που έρχονται όλοι στην ΔΕΗ, εσύ θες να φύγεις !!! Όχι μόνο απο τη ΔΕΗ θα φυγω αλλά εντος 3 ημερών ρίχνω μαύρη πέτρα και φεύγω εξωτερικό σιγά μη κάτσω άλλο εδώ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Απλώς ήθελα να γνωρίζω αν μπορώ να έχω άλλο παροχο σε ένα σπιτάκι εδώ Ελλάδα που έχω στην εξοχή να πάω κάνα 20ημερο το πολύ τα καλοκαίρια που θα έχω άδεια από δουλειά και μετά να πηγαίνω πάλι έξω. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από giorgosmcmc
GREGORYMO Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, giorgosmcmc είπε Όχι μόνο απ τη ΔΕΗ θα φυγω αλλά εντως 3 ημερών ρίχνω μαύρη πέτρα και φεύγω εξωτερικό σιγά μη κάτσω άλλο εδώ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Τότε, μην σε νοιάζει. Έχεις σκοπό να ξαναέρθεις στο μέλλον ?
giorgosmcmc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Τότε, μην σε νοιάζει. Έχεις σκοπό να ξαναέρθεις στο μέλλον ? Μόνο κάνα 20ημερο τα καλοκαίρια ίσως...
GREGORYMO Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε Μόνο κάνα 20ημερο τα καλοκαίρια ίσως... Είσαι οκ. Αρκεί, να μην κληρονομήσεις κανένα συγγενή.
narta Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Εσυ δεν ησουν που εψαχνες να πιστολιάσεις τον εκμισθωτη σε αυτο που νοικιαζες;
DownUNDERground Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, narta είπε Εσυ δεν ησουν που εψαχνες να πιστολιάσεις τον εκμισθωτη σε αυτο που νοικιαζες; Χάρις Αλεξίου θα τραγουδάει στο αεροδρόμιο ο τύπος. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από DownUNDERground
narta Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε Χάρις Αλεξίου θα τραγουδάει στο αεροδρόμιο ο τύπος. Ξερεις ποσους εχω ακουσει "παω εξωτερικο και μαυρη πέτρα πισω" με τετοιες νοοτροποιές και μετα απο ενα εξαμηνο ερχονται με την ουρα στα σκέλια; Εξω δεν παιζει πιστολιάζω, σου τον περνανε Αθανάσιο Διάκο και δεν βγάζεις κιχ. 4
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Όχι μόνο απο τη ΔΕΗ θα φυγω αλλά εντος 3 ημερών ρίχνω μαύρη πέτρα και φεύγω εξωτερικό σιγά μη κάτσω άλλο εδώ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Απλώς ήθελα να γνωρίζω αν μπορώ να έχω άλλο παροχο σε ένα σπιτάκι εδώ Ελλάδα που έχω στην εξοχή να πάω κάνα 20ημερο το πολύ τα καλοκαίρια που θα έχω άδεια από δουλειά και μετά να πηγαίνω πάλι έξω. Οκ φευγεις . Αλλά κάτσε ρε φίλε! Δεν τα έκαψες;Στην τύχη σε βρηκαν και σε χρέωσαν;Τι μπιπ λογική είναι αυτή;Πληρωσε τα λίγα λίγα.Και άλλοι πήγαμε εξωτερικό και είχαμε χρέη πισω αλλά σιγα σιγά τα εξοφλήσαμε. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από Ukforthemoment 4
narta Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οκ φευγεις . Αλλά κάτσε ρε φίλε! Δεν τα έκαψες;Στην τύχη σε βρηκαν και σε χρέωσαν;Τι μπιπ λογική είναι αυτή;Πληρωσε τα λίγα λίγα.Και άλλοι πήγαμε εξωτερικό και είχαμε χρέη πισω αλλά σιγα σιγά τα εξοφλήσαμε. Εδω κοιταει να πιστολιάσει οποιον μιλαει ελληνικα και περιμενεις να κατσει να ασχοληθει; Αλλα με τετοια νοοτροποια ξαναλεω, στην Ευρωπη θα τον κάνουν ελεβετικο τυρί 7
Bitbit Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 51 λεπτά πριν, narta είπε Εσυ δεν ησουν που εψαχνες να πιστολιάσεις τον εκμισθωτη σε αυτο που νοικιαζες; κι έτσι να είναι, που είναι το περίεργο. οι μισοί έλληνες πιστολιάζουν/κλέβουν τους άλλους μισούς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις