Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα! Αγόρασα και εγώ λοιπόν την γνωστή Anda Seat AD12XL Kaiser II αλλά ομολογώ οτι η 1η "επαφή" μου μαζί της με βρηκε να ψάχνω να βολευτώ και να έχω κάποιους πονους και  ενοχλήσεις στη μέση. Και εδώ θα ήθελα τη γνώμη και την εμπειρία σας.

Μήπως κανω κατι λαθος ; Μήπως χρειάζονται κάποιες ωρες η μερες προσαρμογης ; 

Σας ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί παίρνετε τέτοιες καρέκλες; Εάν θέλετε καλή καρέκλα, πηγαίντε σε Martela. Αξίζουν και με το παραπάνω!

Έχω περάσει από δύο τέτοιες τα τελευταία 7 χρόνια, και είναι φοβερές. 

Η Martela RH logic είναι αγαπημένη!

Επεξ/σία από DrKo
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DrKo είπε

Γιατί παίρνετε τέτοιες καρέκλες; Εάν θέλετε καλή καρέκλα, πηγαίντε σε Martela. Αξίζουν και με το παραπάνω!

Έχω περάσει από δύο τέτοιες τα τελευταία 7 χρόνια, και είναι φοβερές. 

Η Martela RH logic είναι αγαπημένη!

γιατι ολες οι εργονομικες ειναι στα 500++++ ενω οι gaming ειναι απο 100+

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Land-decked είπε

γιατι ολες οι εργονομικες ειναι στα 500++++ ενω οι gaming ειναι απο 100+

Τότε γιατί παραπονιέται κανείς για την εργονομία, αφού επιλέγει να μην πάρει μία εργονομική καρέκλα;

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η καρέκλα και δίνει μαζί και το μαξιλάρι για τη μέση οπότε χρησιμοποίησε το. Για τους "ψαγμένους" εγώ που έχω την υφασμάτινη anda t pro ii κάνει 300+€ όχι 100 κλπ κλπ... 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια νομιζω ειστε λιγο υπερβολικοι καποιοι. Υπαρχουν πολλαπλα αρθρα απο γιατρους ειδικους που αναφερουν οτι οι gaming καρεκλες ειναι οκ για μια σωστη σταση σωματος. Ναι πιθανον να μην ειναι οι ιδανικοτερες αλλα δεν ειναι και ακριβως το αντιθετο.

Εγω αν σας δειξω πως καθομουν στην προηγουμενη καρεκλα μου θα βαζατε τα γελια. Η μεση ηταν κυριολεκτικα στον αερα καθως ειχα ενα ανατομικο μαξιλαρακι ψηλα στη πλατη...βεβαια εχω και ενα θεμα κυφωσης και αρκετο καιρο να γυμναστω οποτε και για αυτο υπεθεσα οτι η αποτομη ορθια σταση που με βαζει η καρεκλα που αγορασα να κραταω πιθανον να κουρασε του ραχιαιους μυς.

Αλλα οκ... τωρα απαντησεις τυπου: ... "παρε αλλη..." ειναι λιγo extreme. Την ιδια απαντηση ειχα λαβει και σε αλλο topic μου για ενοχλητικους γειτονες απο πανω και μου ειπαν ".. πουλα το σπιτι σου" ....

Τεσπα θα κανω καποιες δοκιμες με το δικο της μαξιλαρι και επιπλεον ανατομικο που εχω και θα επανελθω. Θεωρω πως για ολα υπαρχουν λυσεις και χρυσες τομες.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Επιστρεφω μετα απο λιγες μερες για να πω την αποψη μου και πιθανον να βοηθησω μελλοντικους αγοραστες που απογοητευτηκαν με την 1η τους επαφη με την καρεκλα και θελησαν να την εκπαραθυρωσουν....Το λοιπον:

1) Δωστε λιγο χρονο στο νεο καθισμα - Αρχικα δεν ειναι βεβαιο οτι θα σας βολεψει. Ισως φταιει η "ανατομια" του - ισως φταιει η "ανατομια" των μαξιλαριων που εχει - ισως φταιει η κληση που δινετε στη καρεκλα. Ισως φταιει ο συνδιασμος ολων αυτων! Προσωπικα την δοκιμασα με τα δικα της μαξιλαρια. Την δοκιμασα με ενα δικο της και ενα δικο μου ανατομικο ειδικο πλατης. Τους αλλαζα θεση και υψος. Τιποτα δε με εξυπηρετησε...μεχρι που εν τελη εβαλα 2 απλα μαξιλαρια τετραγωνα που ειχα στο καναπε μου ( ναι ξερετε απο αυτα τα φτηνα απο το jumbo )  αλλαξα και λιγο τη κληση σε 135 μοιρες ( αναφερεται σε πολλες σελιδες αναφορικα με τετοιες καρεκλες ) και ολα διορθωθηκαν.

2) Ειναι πολυ πιθανο να μη φταιει το καθισμα / καρεκλα ΑΛΛΑ η μεση σας ! Κοινως ειστε αγυμναστοι καλη ωρα οπως και εγω! Με λιγους ραχιαιους θα δειτε  μεγαλη βελτιωση και επιτης ουσιας θα εξαφανιστει η οποια ενοχληση 

3) Ακομα και ενα ειδικα διαμορφωμενο καθισμα γραφειου full ορθοπαιδικο μπορει να σας φανει τρομερα ΑΒΟΛΟ στην αρχη ! Τι σημαινει λοιπον αυτο ;; Οτι θα το πουλησετε η θα το πατε πισω ;; Δωστε χρονο..

Αυτα...! Ελπιζω να βοηθησα. Να ειστε καλα

• Like 2
Δημοσ.

Την είχα πάρει, διαβάζοντας εξαιρετικές κριτικές.

Δεν ήμουν βολικά εξαρχής. Αφού, δε, εμφάνισα πρόβλημα οσφυαλγίας από τρίτο λόγο, δεν μπόρεσα να καθίσω ξανά σε αυτή, ενώ σε άλλες κανονικές κάθομαι άνετα.

Να σκεφτούμε ότι η συγκεκριμένη θεωρείται από τις κορυφαίες του είδους. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι οι χειρότερες.

Πεταμένα χρήματα σε επιλογές μόδας εποχής. Την έχει πατήσει αρκετός κόσμος.

Δημοσ.

Δυστυχως οι καλες καρεκλες ειναι οι ορθοπεδικες καρεκλες. Και οι ορθοπεδικες καρεκλες ειναι ακριβες. Τουλαχιστον ομως μπορεις να καθεσαι για πολλες ωρες χωρις να νιωσεις οποιαδηποτε πιεση στη μεση. Αλλαξα καμια 5αρια καρεκλες μεχρι να καταλαβω οτι καποιες φορες πρεπει να πληρωσεις κατι παραπανω ειδικα οταν η δουλεια σου ειναι καθιστικη(προγραμματιστης). Ριξε μια ματια στις duo back Xenium. Καποτε τις πουλουσε ο δρομεας μετα εξαφανιστηκαν απο την ελληνικη αγορα. Αλλα στο ebay ολο και κατι θα βρεις.

https://www.duoback.co.uk/

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, HateMe είπε

Απλά πολλοί δεν βάζουν το μαξιλαράκι που έχουν οι καρέκλες αυτές και τον πίνουν.

Εμενα δε με βολευαν τα δικα της παντως

Δημοσ.
13 ώρες πριν, giantzeron είπε

Εμενα δε με βολευαν τα δικα της παντως

Ούτε μένα στην αρχή, αλλά τώρα δεν καταλαβαίνω καν πως υπάρχει εκεί.

Δημοσ.

μετά από ένα χρόνο που καθόμουν σε απαράδεκτη καρέκλα, έδωσα κάπου στα 350 για αυτήν εδώ
https://www.sigmaoffice.gr/καρέκλα-διευθυντική-plethora2.html
και πλέον μπορώ επιτέλους να κάθομαι άνετα και δεν πονάω στον αυχένα και στη μέσα.
Σημειώνω πως κάθομαι πάνω από 10 ώρες τη μέρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spooker είπε

μετά από ένα χρόνο που καθόμουν σε απαράδεκτη καρέκλα, έδωσα κάπου στα 350 για αυτήν εδώ
https://www.sigmaoffice.gr/καρέκλα-διευθυντική-plethora2.html
και πλέον μπορώ επιτέλους να κάθομαι άνετα και δεν πονάω στον αυχένα και στη μέσα.
Σημειώνω πως κάθομαι πάνω από 10 ώρες τη μέρα.

Πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους. Είχα πάρει καρέκλα σε προσφορά 270€ από 450€ το 2015 και ακόμα τη χρησιμοποιώ. Μέχρι τότε άλλαζα καρέκλα κάθε 12-18 μήνες και πετούσα 100€ τζάμπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...