kostasff Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Ψάχνω μια εφαρμογή που να μπορώ να επεξεργαστώ βιντεάκια. Να μπορώ οπουδήποτε να τα προσθέτω μουσική, να μπορώ να τα κόβω κλπ. Δεν θέλω όμως να είναι με συνδρομή. Σκέτη αγορά ή ακόμα καλύτερα δωρεάν. Έχετε να προτείνετε κάποια; Η συσκευή είναι 12pro max Ευχαριστώ.
GATE123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν μπορείς βρες αυτό που βάζεις και υπότιτλους. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inverseai.video_converter Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από GATE123
Tsilitheo2 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Αν μπορείς βρες αυτό που βάζεις και υπότιτλους. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inverseai.video_converter Τον τιτλο τον διαβασες , σωστα;;; #not#
GATE123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Τον τιτλο τον διαβασες , σωστα;;; #not# Αν εννοείς ότι δεν είναι για Android ναι. Εσύ διάβασες τι του έγραψα.
ksessalonikios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Στις 18/2/2022 στις 8:33 ΜΜ, kostasff είπε Ψάχνω μια εφαρμογή που να μπορώ να επεξεργαστώ βιντεάκια. Να μπορώ οπουδήποτε να τα προσθέτω μουσική, να μπορώ να τα κόβω κλπ. Δεν θέλω όμως να είναι με συνδρομή. Σκέτη αγορά ή ακόμα καλύτερα δωρεάν. Έχετε να προτείνετε κάποια; Η συσκευή είναι 12pro max Ευχαριστώ. το iMovie το δοκίμασες;
kostasff Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, ksessalonikios είπε το iMovie το δοκίμασες; Ναι. Μου το πρότεινε κάποιος σε άλλο φόρουμ και κάνει ακριβώς αυτό που θέλω. Ευχαριστώ πολύ.
HateMe Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Στις 18/2/2022 στις 10:55 ΜΜ, Tsilitheo2 είπε Τον τιτλο τον διαβασες , σωστα;;; #not# Εσύ να διαβάζεις ξέρεις; Not.
Tsilitheo2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, HateMe είπε Εσύ να διαβάζεις ξέρεις; Not. Εγω μια χαρα εμαθα να διαβαζω ,να κατανοώ και να γραφω... Εσυ;;;#NOT#... Καποιος ζητα εφαρμογή ios και του δινεται android.... 😒
GATE123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε Εγω μια χαρα εμαθα να διαβαζω ,να κατανοώ και να γραφω... Εσυ;;;#NOT#... Καποιος ζητα εφαρμογή ios και του δινεται android.... 😒 Που του δώσαμε για Android? Εγώ του είπα απλά να βρει την συγκεκριμένη εφαρμογή που είναι για Android σε ios αν υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα