Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Grisos είπε

Μην σας πιάνει πανικός. Μέχρι τον Οκτώβριο του 2025 θα τα έχουν στρώσει όλα.

Και εγώ αυτό λέω, πάντα δίνουμε λίγο χρόνο να δούμε τι γίνεται και να στρώσουν (αν στρώσουν). Όπως windows Me, Vista, 8.  

Δημοσ.

Γενικά το light theme στα W11 είναι απογοητευτικό.

Όσον αφορά το σταρτ μενου, απορώ που ασχολούνται... αυτό το πράμα δεν φτιάχνεται. Θέλει ριζική αλλαγή. Καθόλου πρακτικό πράγμα οι φάκελοι έτσι όπως τους έχουν.

Δημοσ.

Αυτη η εταιρεία εφτασε τα μέγιστα μονο στα Windows 7. Περνουν τα χρονια αλλα δεν βλεπω να μπορει να ξεπερασει εκεινη την επιτυχία.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, kundi είπε

mac osx copy paste 

Αν ειναι τοσο χαλια τι λετε οι απλ φαν οτι ειναι καλο;

12 ώρες πριν, Extol3D είπε

Α μιλάμε για life changing updates..όχι μλκιες 

Topkeksoft delivers again. 🚯 

Μηπως μιλαμε μονο για το δεύτερο;;;  😂

15 ώρες πριν, tadegr είπε

Αφού δεν κατάφερε η ms να κανει τα κινητά της σαν τους υπολογιστές της  τωρα θέλει να κανει τους υπολογιστές της σαν τα κινητά της google 

αλλά οσο δε ''πραστατεύει 😛 τα προσωπικά μας δεδομένα''  σαν την google δε την βλέπω να προκόβει

Δυστηχως απο τα δεκα ξεκίνησε η αντιγραφη με τα κινητά. Και δυστηχως ειναι οτι χειρότερο μπορεί να γίνει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, MikeKata είπε

Έχω κάνει το ψάξιμο. Όταν το κλείσεις, το "Recommended" παραμένει και τρώει χώρο εντελώς τσάμπα πλέον, απλά δεν εμφανίζει τα πρόσφατα αρχεία. Δεν μπορείς να γεμίσεις αυτό το χώρο με apps. Αυτό εννοώ να αφαιρέσουν.

image.png.53760827b47ad54a90fe77bd503cc275.png

Edit: Απάντησα πριν κάνεις το edit του σχολίου, οπότε, όχι, δεν αυξάνεται ο χώρος. :P

Το θεωρώ εντελώς χαζό από άποψη UI design.

Αν και έχω πάει στα Mac οριστικά και αμετάκλητα θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο Start11.

Μη περιμένεις να αφαιρέσουν το κενό χώρο. Δεν έχει νόημα καν να το συζητάμε πια γιατί δεν είναι θέμα σχεδιασμού όπου κάτι τέτοιο χωράει συζήτηση, είναι θέμα πολιτικής.

Θέλουν να μη μπαίνει κανείς στη διαδικασία να το απενεργοποιεί και το να αντικρίζει το απόλυτο κενό βοηθάει σε αυτό:)

Αυτό που θα κάνουν είναι να μειώσουν το κενό χώρο στη πορεία, θα δώσουν επιλογές, οπότε να είναι μικρότερο το κενό και να υπάρχει το επιχείρημα ότι ακούνε το feedback των χρηστών. Κλασική πολιτική marketing.

Τώρα γιατί το θέλουν αυτό μεγάλα παιδιά είμαστε και καταλαβαίνουμε το γιατί. Είδα πρόσφατα φίλο που τα έκανε εγκατάσταση και του είχε προεγκατεστημένα το Facebook, το Instagram και το TikTok. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί δεν μιλάμε για apps της Μicrosoft.

Ρίξε μια ματιά στο Start11, η τιμή του είναι πολύ τίμια για αυτά που προσφέρει.

https://www.stardock.com/products/start11/

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, aypnia είπε

Αν και έχω πάει στα Mac οριστικά και αμετάκλητα θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο Start11.

Μη περιμένεις να αφαιρέσουν το κενό χώρο. Δεν έχει νόημα καν να το συζητάμε πια γιατί δεν είναι θέμα σχεδιασμού όπου κάτι τέτοιο χωράει συζήτηση, είναι θέμα πολιτικής.

Θέλουν να μη μπαίνει κανείς στη διαδικασία να το απενεργοποιεί και το να αντικρίζει το απόλυτο κενό βοηθάει σε αυτό:)

Αυτό που θα κάνουν είναι να μειώσουν το κενό χώρο στη πορεία, θα δώσουν επιλογές, οπότε να είναι μικρότερο το κενό και να υπάρχει το επιχείρημα ότι ακούνε το feedback των χρηστών. Κλασική πολιτική marketing.

Τώρα γιατί το θέλουν αυτό μεγάλα παιδιά είμαστε και καταλαβαίνουμε το γιατί. Είδα πρόσφατα φίλο που τα έκανε εγκατάσταση και του είχε προεγκατεστημένα το Facebook, το Instagram και το TikTok. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί δεν μιλάμε για apps της Μicrosoft.

Ρίξε μια ματιά στο Start11, η τιμή του είναι πολύ τίμια για αυτά που προσφέρει.

https://www.stardock.com/products/start11/

Να σου πω την αληθεια, το έχω σκεφτεί το Start11, το είχα δοκιμάσει κιόλας, όπως και το Classic Shell πριν σταματήσουν την ανάπτυξη, αλλά έχω αποφασίσει να μην εγκαθιστώ πλέον third party apps που τρέχουν πάνω από λειτουργίες των Windows (π.χ Start 11, File Manager κλπ). Πρώτον γιατί έχω κάνει debloat το λειτουργικό και δε θέλω να τρέχουν "από πάνω του", και δεύτερον γιατί είναι Windows. Εννοώ ότι, δεν αντικαθιστούν την αντίστοιχη εφαρμογή του συστήματος, αντίθετα τρέχουν παράλληλα, κάνουν registry tweaks για να την "κρύψουν", και γενικότερα τα Windows έχουν πολύ "μπακαλίστικους" τρόπους για να κάνεις tweak το λειτουργικό. Οπότε, όταν τα χρησιμοποιώ, αναγκάζομαι να συμβιβαστώ με αυτά που δίνουν.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ένα. Γιατί προσπαθεί η MS πάλι να γυρίσει σε tablet focused interface. Πόσο δύσκολο είναι να εξελίξει αυτό που πήγε να κάνει στα 10; Να αναγνωρίζει το λειτουργικό σε τι συσκευή τρέχει μέσα από ένα συνδυασμό παραγόντων (π.χ αν έχει πληκτρολόγιο-ποντίκι, discrete graphics, μέγεθος και είδος οθόνης, χαρακτηριστικά συστήματος κλπ) και να προσαρμόζει το GUI αναλόγως. Έστω τις εφαρμογές του λειτουργικού.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, MikeKata είπε

Να σου πω την αληθεια, το έχω σκεφτεί το Start11, το είχα δοκιμάσει κιόλας, όπως και το Classic Shell πριν σταματήσουν την ανάπτυξη, αλλά έχω αποφασίσει να μην εγκαθιστώ πλέον third party apps που τρέχουν πάνω από λειτουργίες των Windows (π.χ Start 11, File Manager κλπ). Πρώτον γιατί έχω κάνει debloat το λειτουργικό και δε θέλω να τρέχουν "από πάνω του", και δεύτερον γιατί είναι Windows. Εννοώ ότι, δεν αντικαθιστούν την αντίστοιχη εφαρμογή του συστήματος, αντίθετα τρέχουν παράλληλα, κάνουν registry tweaks για να την "κρύψουν", και γενικότερα τα Windows έχουν πολύ "μπακαλίστικους" τρόπους για να κάνεις tweak το λειτουργικό. Οπότε, όταν τα χρησιμοποιώ, αναγκάζομαι να συμβιβαστώ με αυτά που δίνουν.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ένα. Γιατί προσπαθεί η MS πάλι να γυρίσει σε tablet focused interface. Πόσο δύσκολο είναι να εξελίξει αυτό που πήγε να κάνει στα 10; Να αναγνωρίζει το λειτουργικό σε τι συσκευή τρέχει μέσα από ένα συνδυασμό παραγόντων (π.χ αν έχει πληκτρολόγιο-ποντίκι, discrete graphics, μέγεθος και είδος οθόνης, χαρακτηριστικά συστήματος κλπ) και να προσαρμόζει το GUI αναλόγως. Έστω τις εφαρμογές του λειτουργικού.

καποιος μαγκας θα φτιαξει κανα σκριπτακι να μεταφερει το explorer.exe των 10 στα 11 ,υπομονη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...