costacurta Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Θέλουμε ενημέρωση αν παιχτεί τίποτα 1
visualizer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Καπου διαβασα οτι ναι μεν ο δρομος ειναι δημοσιος αλλα δεν μπορεις να παρκαρεις μπροστα σε μια εισοδο σπιτιου πολυκατοικιας κλπ ισχυει; Παραδειγμα αν εχει παρκαρει καποιος ακριβως μπροστα στην πορτα μου εναν καναπε ενα ψυγειο δεν μπορω να το βαλω η να το βγαλω απο το σπιτι. Δεν ισχυει . Στο δρομο που μενω ( ηταν παλια πεζοδρομος) δεν εχει πεζοδρομιο και ενα γαιδουρι-α ειχε παρκαρει ακριβως μπροστα στην πορτα αφηνωντας αποσταση να περασεις στριμωχτα για να βγεις αφου ακουμπησεις πρωτα τα ρουχα σου στο μπροστινο μερος του αυτοκινητου. Θυμαμαι ηταν παραμονη πρωτοχρονιας περιμενα κοσμο κτλπ και καλεσα το 100 και μου ειπε "δυστιχως δεν μπορω να κανω τιποτα, δεν υπαρχει καποιος νομος" . Περασε καμια ωρα και ο "κυριος-κυρια " πουθενα. Αγανακτισμένος επειδη περιμενα και κοσμο που θα επρεπε να συρθει στο αυτοκινητο για να μπει... πηρα το γρυλλο και με την βοηθεια ενος γειτονα σπρώξαμε την μουρη μπρος τα εξω . Ακομα και τα ξημερωματα που φυγαν ακομα εκει ηταν! Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από visualizer
liakinen Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Ζούμε σε πολύ περίεργους καιρούς και ο αριθμός των παλαβών έχει αυξηθεί κατά πολύ. Για αυτό καλό είναι να μας διακατέχει και λίγο ο φόβος και να μετράμε την κατάσταση. Από τέτοια περιστατικά που βλέπαμε στο ρετιρέ και τους μικρομεσαίους στις μέρες μας μπορούν να οδηγήσουν σε επικίνδυνες καταστάσεις.
GodzillaCover Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Στις 20/2/2022 στις 10:56 ΜΜ, Liverpool89 είπε Σημερα που λετε πάρκαρα αλλου δεν ξερω γιατι. Και πήγα να πετάξω τα σκουπίδια οπου ο καδος ειναι δίπλα που υπάρχει η αλανα και παρκάρει οποιος θελει. Αλλα μαλλον αυτη απο το μικροβιολογικο ή καποιος τελευταία εχει θεμα, ειδικα στις θεσεις που πάρκαρα το δικο μου. Βρηκα πολλα δωρακια. https://ibb.co/5THtzVn https://ibb.co/MnkfXq7 https://ibb.co/ZNnLfdr Τα μαζαψα γιατι θα παρκάρει κανεις αλλος και θα γεμισει καρφια. Απο την μερα που ανοιξε. Την μια βρηκα την πορτα χτυπημενη, την αλλη αφησε χαρτακι και τωρα αυτο. Ποσο τυχαιο ειναι να επεσαν εκει τα καρφια ολοκαίνουργια. Χωρις να εχει κανει κανεις εργασιες γιατί ειναι ο τοιχος της πολυκατοικίας που μενω. Γιατί να μη ζω κι εγω σε τόσο ενδιαφέρουσα γειτονιά;
StamTheMan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Στις 19/2/2022 στις 4:23 ΜΜ, NobodyRankXV είπε πρέπει να είσαι στο προηγούμενο στενό με το αμάξι σου χωρίς να σε δει και μόλις βγάλει το δικό του πριν πάει να βάλει το παλιό ρίξε μια γκαζιά και βάλτο εσύ πρώτος και μην το κουνήσεις ρούπι για καμιά βδομάδα πάρε το μηχανάκι σου Το εχω κανει αυτο σε γειτονα που ειχε 3 αυτοκινητα παρκαρισμενα μπροστα στο σπιτι του και στο δικο μου και αλλα 2 μεσα στο γκαραζ.Ο τυπος ειχε ενα σκεπασμενο και το εβγαζε μονο καποια κυριακη για βολτα και στη θεση του εβαζε ενα caddy ή κατι καρεκλες.Δεν ηθελα να ερθω σε ριξη με το να βγαλω τις καρεκλες,οποτε μια μερα που δεν ειχε βαλει το caddy,εβαλα το δικο μου και το αφησα εκει 2 βδομαδες. Ο τυπος παιζει να μην κοιμοταν τα βραδια απο το κακο του. Οταν καποια στιγμη επρεπε να το μετακινησω για να παω για πασχα στο πατρικο,ο τυπος αφου με ειδε να φορτωνω το αμαξι,πηγε και μπηκε στο αμαξι του και περιμενε περιπου μιση ωρα. Επιτηδες δεν βιαστηκα να φορτωσω,για να δω ποσο θα κατσει. Οταν καποια στιγμη μπηκα μεσα,ηρθε και εκατσε διπλα μου και περιμενε να φυγω για να παρκαρει. Ουτε με στραβοκοιταξε ποτε,ουτε εκανε φασαριες,απλα ειχε τα δικα του προβληματα. Αν ο TS κανει αυτο που προτεινεις,πιθανοτατα θα βρει πολλες ζημιες την επομενη μερα. Σε γειτονα παντως που επιανε θεση για 2 αμαξιακαι το αφηνε εκει 10 μερες,εκανα αυτο στο τζαμι του και μετα δεν το ξαναεβαλε εκει για κατι μηνες.
Peugeot208 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Στις 19/2/2022 στις 3:26 ΠΜ, Liverpool89 είπε Κοιτα εγω ημουν της νοοτροπίας είσαι καινούργιος στην γειτονιά κανεντον καλο, ομως καλο δεν ειδα ποτε πάντα καποιος μια παρατήρηση για οτιδηποτε. Επειδη εδινα αερα εγω. Ακομα και μπροστα στην σκαλα μου εβαλα γλαστρες να το κανω πιο ωραίο και μου την ειπανε. Τωρα πλεον οποιος μου πει κατι μαχαιρι με την μια, να ξερουν οτι αν αυτο που λενε ειναι επειδη ετσι γουσταρουν, σε μενα δεν παιρναει πλεον. Ειδικα αυτο με τα πάρκινγκ έχει καταντήσει αηδια . Η αλλη άνοιξε μικροβιολογικό ένα τετράγωνο πιο δίπλα από κει που μενω και αφησε χαρτακι στα αυτοκινητα μας να μην παρκάρουμε μπροστα στην δικια μας πολυκατοικία γιατι δεν εχουν χωρο οι πελάτες να παρκαρουν. Πήρα δυο βαθιες ανασες και είπα την δεύτερη φορα θα πάω να την κανω ολα τα τεστ μαζι. Μου την δινει οταν καποιος εχει θράσος. Εν τω μεταξυ κολλησε στο τζαμι αυτα τα κιτρινα χαρτάκια. Λεω την επομενη φορα επειδη εχει τζαμαρια, ολη της η προσοψη θα γεμισει με τέτοια να χει δουλειά την αλλη μερα. Ολοι πανε σε ξενα αμαξια, ξενα χωραφια κλπ και κανουν οτι τους καπνισει, ετσι γιατι νομιζουν οτι ειναι γ@μ@τοι. Είχα ακουστά ότι η Κοζάνη έχει περίεργο κόσμο.... 1
liakinen Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μια χαρά κόσμο έχει η Κοζάνη και το λέω εγώ που είμαι από Πτολεμαΐδα. Περίεργοι υπάρχουν παντού. 2
Liverpool89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Peugeot208 είπε Είχα ακουστά ότι η Κοζάνη έχει περίεργο κόσμο.... Κοζανη σπουδαζα δεν αντιμετωπισα ποτε θεμα με κανεναν ντοπιο.
panosno1com Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγω σε ηλιθιο που παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο το τσιπ του και κλεινει ολο το πεζοδρομιο θελω να βρω τα αυτοκολλητα ειμαι γαιδαρος παρκαρω οπου γουσταρω να του τα κολλησω ξημερωματα στο τζάμι, αλλα ποτέ δε ξερεις ποια καμερα ή ζομπι-γιαγια θα σε δει και θα χεις αντιποινα μετα... Εχω σκεφτει να παρω το full face αλλα ειμαι τοσο γκαντεμης που μολις ξεμυτισω απ την εξωπορτα θα περνανε οι διας Edit: fun fact σημερα περνωντας το απογευμα μολις ειχε παρκαρει και ηταν μεσα στο καρο του, περναω στριμωχτα εγω τοιχο με αμαξι και σκονταφτω λιγο , το κανω και λιγο θέατρο καραγκουνης ή τζολε (οτι θελετε) και πεφτω πανω στο καθρεφτη του και τον γυρναω προς την αντιθετη μερια... ηταν μεσα δε ξερω αν δε μου μιλησε επειδη φωναξα γαμω τον κωλογερα και το μουλαρι του θα σκοτωθουμε!! Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από panosno1com
Nabuko Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, panosno1com είπε θελω να βρω τα αυτοκολλητα ειμαι γαιδαρος παρκαρω οπου γουσταρω να του τα κολλησω ξημερωματα στο τζάμι https://www.streetpanthers.gr/product/αυτοκόλλητα-γάιδαρος-50-τεμ/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα