magictoboggan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Κάθε μέρα θα πετάς στο δρόμο καμία 20αριά μέχρι να λυθούν όλα σου τα προβλήματα.
lafayiet50 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Σήμερα λοιπόν το βραδυ μετά τις 1 θα πάρω τηλέφωνο την τροχαία.. Θα την καλέσω τόσο αργά ώστε να μην δημιουργήσω κανένα μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία.. Ήδη σήμερα μίλησα και με έναν που είναι χρονια στην γείτονα και μου είπαν ότι έτσι είναι αυτός εδώ και 5 χρονια..Είναι λίγο τσαμπουκάς .. αλλα δεν με νοιάζει στρατιωτικός είμαι σε 3 χρονια ξανά φεύγω.σήμερα το πρωί λοιπόν πριν φύγει του πείρε όλοι η υπόθεση 10 λεπτά μέχρι να βγάλει το αμάξι και να αρχίσει την γνωστη διαδικασία να βάλει το παλιό και τα μηχανάκια..και με κοίταγε κιόλας .. Δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου 2
NobodyRankXV Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, lafayiet50 είπε Σήμερα λοιπόν το βραδυ μετά τις 1 θα πάρω τηλέφωνο την τροχαία.. Θα την καλέσω τόσο αργά ώστε να μην δημιουργήσω κανένα μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία.. Ήδη σήμερα μίλησα και με έναν που είναι χρονια στην γείτονα και μου είπαν ότι έτσι είναι αυτός εδώ και 5 χρονια..Είναι λίγο τσαμπουκάς .. αλλα δεν με νοιάζει στρατιωτικός είμαι σε 3 χρονια ξανά φεύγω.σήμερα το πρωί λοιπόν πριν φύγει του πείρε όλοι η υπόθεση 10 λεπτά μέχρι να βγάλει το αμάξι και να αρχίσει την γνωστη διαδικασία να βάλει το παλιό και τα μηχανάκια..και με κοίταγε κιόλας .. Δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου πρέπει να είσαι στο προηγούμενο στενό με το αμάξι σου χωρίς να σε δει και μόλις βγάλει το δικό του πριν πάει να βάλει το παλιό ρίξε μια γκαζιά και βάλτο εσύ πρώτος και μην το κουνήσεις ρούπι για καμιά βδομάδα πάρε το μηχανάκι σου 1
chipakos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Κανένας δεν μπορεί να κάνει παράνομη κατάληψη οδοστρώματος.Διάβασε εδώ https://www.carandmotor.gr/idioktisia/mporo-na-fylao-thesi-parkingk-i-tha-fao-prostimo
phanispal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Κανένας δε μπορεί αλλά πάρα πολλοί το κάνουν.
afentiko Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με άλλο όχημα μπορείς να "κρατάς" θέση παρκινγκ. Βάσει ΚΟΚ τα μηχανάκια σταθμεύουν παράλληλα στο οδόστρωμα και όχι κάθετα. Οπότε μπορεί να είναι ανήθικο να βάζει δύο μηχανάκια παράλληλα για να κρατάει τη θέση για το αυτοκίνητο αλλά παράνομο δεν είναι και δε μπορεί να φάει κλήση για αυτό. Για το ανασφάλιστο είναι 500 ευρω πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων μέχρι να το ασφαλίσει. Από τη στιγμή που το έχει σε ακινησία αλλά δεν έχει παραδώσει τις πινακίδες στο υπουργείο σίγουρα κάτι τρώει και εκεί αλλά δε νομίζω να είναι τροχονομικής φύσης αλλά ποινικής/αστικής. Για τα τέλη κυκλοφορίας νομίζω δεν είναι θέμα ΚΟΚ αλλά του υπουργείου, οπότε ούτε για αυτό μπορεί να φάει κλήση από την τροχαία τουλάχιστον. Σε κάθε περίπτωση όταν καλέσεις αστυνομία και όταν και άμα έρθουν να κατέβεις να τους ρωτήσεις τα πάντα για περαιτέρω ενέργειες σου (για το αν του κάνεις καταγγελία στο υπουργείο πχ ή στην τροχαία που το έχει σε δημόσιο χώρο ενώ είναι σε ακινησία) Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από afentiko
georgekz750 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Αφου σου κουναει αυτος το μηχανακι για να παρκαρει,κουνα και εσυ τα δικα του για να παρκαρεις. Ουτε φασαριες ουτε τιποτα. Κανω οτι κανεις μεγαλε και ολα ειναι μια χαρα.
simoszol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Το πρόστιμο απ'οσο ξερω για όχημα που εχει τεθεί σε ακινησία είναι 10.000€ και βεβαιώνεται απο την Αστυνομία. Δεν μπορεί να το εχει στο δρόμο καθώς οταν δηλώνεις ακινησία αναφέρεται στην υπεύθυνη δήλωση ότι θα βρισκεται σε ιδιωτικό χώρο. Κάλεσε την αστυνομία και δείξε τους μέσω της εφαρμογής opencar που λειτουργεί από προχτες οτι το όχημα έχει τεθεί σε ακινησία. 6
imr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Καλα ο άλλος κάθεται και μετακινεί δύο μηχανάκια και αυτοκίνητο για να παρκάρει δίπλα στο σπίτι του αντι απλά να πάει 10 μέτρα παρακάτω? Δεν έχει κάτι καλύτερο να κανει? 3
Liverpool89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Σημερα που λετε πάρκαρα αλλου δεν ξερω γιατι. Και πήγα να πετάξω τα σκουπίδια οπου ο καδος ειναι δίπλα που υπάρχει η αλανα και παρκάρει οποιος θελει. Αλλα μαλλον αυτη απο το μικροβιολογικο ή καποιος τελευταία εχει θεμα, ειδικα στις θεσεις που πάρκαρα το δικο μου. Βρηκα πολλα δωρακια. https://ibb.co/5THtzVn https://ibb.co/MnkfXq7 https://ibb.co/ZNnLfdr Τα μαζαψα γιατι θα παρκάρει κανεις αλλος και θα γεμισει καρφια. Απο την μερα που ανοιξε. Την μια βρηκα την πορτα χτυπημενη, την αλλη αφησε χαρτακι και τωρα αυτο. Ποσο τυχαιο ειναι να επεσαν εκει τα καρφια ολοκαίνουργια. Χωρις να εχει κανει κανεις εργασιες γιατί ειναι ο τοιχος της πολυκατοικίας που μενω. 2
Fabricated Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Νομιζω έχεις μπλέξει με καθυστερημενους και όσο πιο πολύ ασχοληθείς τόσο πιο πολύ θα χαλάσεις την ηρεμια σου. Στην θέση σου θα καλούσα τροχαία, θα μπλοκαρα θέσεις κοντά στο μικροβιολογικο κλπ. Ωστόσο αυτό μόνο μεγαλύτερο μπελά θα σου φέρει, και πολύ πιθανο να φέρει και ζημιές. Ίσως πρέπει να το αφήσεις ως έχει. Και μπορείς στο μακρινό μέλλον που θα χει ξεχαστεί όλο αυτό να καλέσει τροχαία κάποιος φίλος σου για το αμαξι. 1
Ntinaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 18 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Σημερα που λετε πάρκαρα αλλου δεν ξερω γιατι. Και πήγα να πετάξω τα σκουπίδια οπου ο καδος ειναι δίπλα που υπάρχει η αλανα και παρκάρει οποιος θελει. Αλλα μαλλον αυτη απο το μικροβιολογικο ή καποιος τελευταία εχει θεμα, ειδικα στις θεσεις που πάρκαρα το δικο μου. Βρηκα πολλα δωρακια. https://ibb.co/5THtzVn https://ibb.co/MnkfXq7 https://ibb.co/ZNnLfdr Τα μαζαψα γιατι θα παρκάρει κανεις αλλος και θα γεμισει καρφια. Απο την μερα που ανοιξε. Την μια βρηκα την πορτα χτυπημενη, την αλλη αφησε χαρτακι και τωρα αυτο. Ποσο τυχαιο ειναι να επεσαν εκει τα καρφια ολοκαίνουργια. Χωρις να εχει κανει κανεις εργασιες γιατί ειναι ο τοιχος της πολυκατοικίας που μενω. Σε ποια περιοχη εισαι?
Liverpool89 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Σε ποια περιοχη εισαι? Χαλκιδική. Παραθαλάσσιο μερος.
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Καπου διαβασα οτι ναι μεν ο δρομος ειναι δημοσιος αλλα δεν μπορεις να παρκαρεις μπροστα σε μια εισοδο σπιτιου πολυκατοικιας κλπ ισχυει; Παραδειγμα αν εχει παρκαρει καποιος ακριβως μπροστα στην πορτα μου εναν καναπε ενα ψυγειο δεν μπορω να το βαλω η να το βγαλω απο το σπιτι.
Dark_Nightfall Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Καπου διαβασα οτι ναι μεν ο δρομος ειναι δημοσιος αλλα δεν μπορεις να παρκαρεις μπροστα σε μια εισοδο σπιτιου πολυκατοικιας κλπ ισχυει; Ισχύει και έχει λογική , μπορεί να μην χωράει να βγει / μπει κάποιος ,βέβαια στην πράξη θα σου πούνε και που θα το βάλουμε μπλα μπλα μπλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα