Liverpool89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, phanispal είπε Έκλαψα. Για να μην παραξηγηθει η προταση," μαχαίρι με την μια" εννοω του κοβω τον αέρα δεν τον λέω ναι θα το δουμε εχεις δικιο, δεν ενοχλείς ενω ενοχλει. Γιατι ετσι πως το εγραψα μπορει να καταλαβει καποιος οτι βγαζω μαχαιρια, που δεν ισχυει ουτε 1 στο εκατομμύριο γοα ανοησίες.
getty Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το γεγονός ότι ο τύπος παρανομεί συστηματικά για να πάρει αυτό που θέλει είναι ενδεικτικό ότι απλά δεν στέκει καλά ή είναι και αδίστακτος. Εξαρτάται πόσο θέλει να ασχοληθεί/μπλέξει κανείς με τέτοιου είδους άτομα, εγώ θα έλεγα να δεις και την εναλλακτική να παρκάρεις λίγο παρακάτω και άστον να κάνει τα καραγκιοζιλίκια του αφού όμως του ξεκαθαρίσεις ότι αν ξαναγγίξει την περιουσία σου θα γίνει μήνυση και δεν θα περάσει έτσι. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από getty
NobodyRankXV Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ λέω να κάνεις τον Αλέκο διότι δεν ξέρεις τι μπορεί να κουβαλάει ο καθένας. https://www.newsbreak.gr/kosmos/233341/ton-skotose-me-karampina-gia-mia-thesi-parkingk/
visualizer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, Bitbit είπε η κλασική αντίληψη που έχουν όλοι ότι ο δρόμος μπροστά από το σπίτι τους τους ανήκει. Μ αρέσει που δικαιολογείσαι στο ενδεχόμενο να τον καρφώσεις. Θα το είχα κάνει χθες. Ισχύει μου έχει τύχει να θέλω να παρκάρω και να κάθεται ο άλλος πεζός για να μπλοκάρει την θέση επειδή περίμενε αμάξι . Μόλις του εξήγησα ότι είναι παράνομο ως πεζός να καταλαμβάνει αυτό την θέση και ότι αυτο που κάνει είναι ποινικό αδίκημα ( διατάραξη της κυκλοφορίας ) και πήγα να καλέσω την αστυνομία άρχισε να απολογείται και με άφησε . Ναι αλλά θα καταλάβει ότι τον κάρφωσε αυτός και αν το πρόστιμο είναι όντως 10.000 ευρώ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει . Το θέμα είναι να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα , μόνο και μόνο που μετακινούσε το σκούτερ του με το έτσι θέλω δείχνει ότι δεν στέκει καλά .
Ntinaras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Συνεχιστε να τα δεχεστε ολα αυτα... 3 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Αν υπαρχουν στον δρομο αντικειμενα απλα τα βγαζουμε και την αστυνομια να παρεις αυτο θα σου πει, τωρα οχημα που ειναι νομιμο δεν εχεις δικαιωμα να το κουνησεις ουτε μισο μετρο ακομα και ο αλλος να το εχει βαλει ετσι ωστε να πιανει θεση παρκινγκ.
phanispal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Εν τω μεταξύ αυτά παίζει να είναι καθημερινότητα σχεδόν σε κάθε γειτονιά της Αθήνας.
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, phanispal είπε Εν τω μεταξύ αυτά παίζει να είναι καθημερινότητα σχεδόν σε κάθε γειτονιά της Αθήνας. Λογικο οταν η αθηνα ειναι για πχ 50.000 αυτοκινητα και υπαρχουν 500.000 χωρις να ενοχλει το κρατος.
NTC Labs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, costacurta είπε Δεν αναφέρει στο συμβόλαιο του σπιτιού σε ποιον ανήκει το πάρκινγκ? Εγώ μαν θα συζητούσα μαζί του να έβρισκα λύση πριν κάνω ακραίες κινήσεις Ποιο παρκινγκ? για δημοσιο δρομο μιλαμε. Και μονο που ο τυπος αγγιζει ξενη περιουσια θελει σκαμπιλια. Επισης διαφορα "συμβολαια" πυλωτων που πουλουσαν οι εμφανταστοι ελληναραδες κατασκευαστες ειναι ακυρα. μονο αν προβλεπεται στην αδεια θεση ως παρακολουθημα οικιματος σου ανηκει. αλλιως παρκαρεις οπου θες. 10 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Κοιτα εγω ημουν της νοοτροπίας είσαι καινούργιος στην γειτονιά κανεντον καλο, ομως καλο δεν ειδα ποτε πάντα καποιος μια παρατήρηση για οτιδηποτε. Επειδη εδινα αερα εγω. Ακομα και μπροστα στην σκαλα μου εβαλα γλαστρες να το κανω πιο ωραίο και μου την ειπανε. Τωρα πλεον οποιος μου πει κατι μαχαιρι με την μια, να ξερουν οτι αν αυτο που λενε ειναι επειδη ετσι γουσταρουν, σε μενα δεν παιρναει πλεον. Ειδικα αυτο με τα πάρκινγκ έχει καταντήσει αηδια . Η αλλη άνοιξε μικροβιολογικό ένα τετράγωνο πιο δίπλα από κει που μενω και αφησε χαρτακι στα αυτοκινητα μας να μην παρκάρουμε μπροστα στην δικια μας πολυκατοικία γιατι δεν εχουν χωρο οι πελάτες να παρκαρουν. Πήρα δυο βαθιες ανασες και είπα την δεύτερη φορα θα πάω να την κανω ολα τα τεστ μαζι. Μου την δινει οταν καποιος εχει θράσος. Εν τω μεταξυ κολλησε στο τζαμι αυτα τα κιτρινα χαρτάκια. Λεω την επομενη φορα επειδη εχει τζαμαρια, ολη της η προσοψη θα γεμισει με τέτοια να χει δουλειά την αλλη μερα. Ολοι πανε σε ξενα αμαξια, ξενα χωραφια κλπ και κανουν οτι τους καπνισει, ετσι γιατι νομιζουν οτι ειναι γ@μ@τοι. Αυτη με το μικροβιολογικο να παει στον δημο να ΠΛΗΡΩΣΕΙ τα προβλεπομενα για κιτρινη διαγραμμιση....αλλιως αστην να κλαιει. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από NTC Labs 3
chipakos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, lafayiet50 είπε παιδιά μιλάμε για δρόμο για δημόσιο δρόμο δεν είναι ιδιωτικό parking Και ακόμη το σκέφτεσαι?? Καταγγελία στο Δήμο να έρθουν να το πάρουν ως παράνομη κατάληψη οδοστρώματος και καταγγελία την ίδια ημέρα στην αστυνομία της περιοχής.Ούτε σε πυλωτή πολυκατοικίας δεν επιτρέπεται να παρκάρει κάποιος είναι κοινόχρηστος χώρος. Φωνάζεις αστυνομία και αν δεν έχει επίσημα άδεια πάρκινγκ τρώει κλήση. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από chipakos 4
Bitbit Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, getty είπε Το γεγονός ότι ο τύπος παρανομεί συστηματικά για να πάρει αυτό που θέλει είναι ενδεικτικό ότι απλά δεν στέκει καλά ή είναι και αδίστακτος. Εξαρτάται πόσο θέλει να ασχοληθεί/μπλέξει κανείς με τέτοιου είδους άτομα, εγώ θα έλεγα να δεις και την εναλλακτική να παρκάρεις λίγο παρακάτω και άστον να κάνει τα καραγκιοζιλίκια του αφού όμως του ξεκαθαρίσεις ότι αν ξαναγγίξει την περιουσία σου θα γίνει μήνυση και δεν θα περάσει έτσι. 4 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε Εγώ λέω να κάνεις τον Αλέκο διότι δεν ξέρεις τι μπορεί να κουβαλάει ο καθένας. https://www.newsbreak.gr/kosmos/233341/ton-skotose-me-karampina-gia-mia-thesi-parkingk/ Από τη μια έχετε δίκιο. Από την άλλη όμως δε γίνεται κάθε φορά να υποχωρουμε, να κάνουμε τους βλάκες και γενικά να κάνουμε εκπτώσεις στα δικαιώματα μας γενικά διότι... ε που να μπλέκεις τώρα; Με αυτόν θα ασχοληθούμε, σοβαροί άνθρωποι. Και δεν είναι θέμα εγωισμού που ίσως πει κάποιος. Απλά όλοι αυτοί οι προβληματικοί άνθρωποι παίρνουν θάρρος και απαιτούν κι άλλα. Γι αυτό λοιπόν τους το κόβετε από την αρχή, αλλιώς καθίστε μια ζωή να είστε του κλωτσου και του μπάτσου, μίζερα ανθρωπάκια. Δε γίνεται ο βλάκας και ο ηλίθιος μια ζωή να κερδίζουν επειδή δε θέλουμε να ασχοληθούμε. Έχει πρόβλημα κάποιος με γείτονες, άλλαξε σπίτι θα του πούνε, που να μπλέκεις τώρα; Πόσες φορές έχει προταθεί εδώ μέσα; Εχει πρόβλημα με το πάρκινγκ; Έλα μωρέ πάρκαρε πιο κάτω Λέει να μπιπ τη γυναίκα σου, Έλα μωρέ πως κανείς ετσι. 3
valback1971 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 19 ώρες πριν, lafayiet50 είπε Καλησπέρα από κοζάνη. Έχω εδώ και καιρό ένα πρόβλημα με τον γείτονα ... Δυστυχώς το parking ..Έχω μετακομίσει το τελευταίο καιρό πάνω κάτω 2 μήνες σε ένα καινούργιο σπίτι που είμαστε μονο εγώ και αυτός 2 διαμερίσματα....Στην αρχή ήταν καλός και όλα καλά δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο πρόβλημα ... Ο κύριος λοιπόν αυτός μετά από ένα διάστημα 2-3 βδομάδες κατάλαβα ότι είχε θέμα με το parking ... ’ρχισε τα λεγόμενα τσίρκα.Εγώ έχω ένα αυτοκίνητο και ένα scooter ..και ο κύριος 2 αυτοκίνητα και 2 μηχανάκια ..Μετά από ένα διάστημα αφού προφανώς μένουμε στο ίδιο σπίτι πάρκαρα και εγώ κανονικά κάτω από το σπίτι μου όπως πάρκαρε και αυτός ... ΤΙ ποιο φυσιολογικό ...Ανά διαστήματα μου κούναγε το scooter για να παρκάρει .. OK έλεγα δεν πειράζει καινούργιος γείτονας είμαι δεν πειράζει ... μετά από από λίγο καιρό όταν έφευγε από το σπίτι και κούναγε το αυτοκίνητο έπαιρνε τα μηχανάκια του και τα έβαζε οριζόντια στο δρόμο το ένα διπλα στο άλλο ώστε να πιάνουν χώρο για 2 αμάξια.. και όταν ερχόταν τα έβαζε κανονικά και έβαζε τα αμάξια του ..Το δέχομαι ότι σαν εικόνα και μονο μου γύρναγαν τα λαμπάκια .Οποτε μια μέρα και εγώ εκεί που είχε τα μηχανάκια οριζόντια πήγα και έβαλα το scooter μου στην μέση κάθετα και είχε αρκετό χώρο και δεξιά και αριστερά ...Πέφτω για ύπνο σηκώνομαι να πάω για δουλειά και ο κύριος είχε κουνήσει μαζί με τα μηχανάκια του και scooter μου..Εκεί ήταν που έφτασα στα όρια.Μετά από μια μέρα .. το πέτυχα στην είσοδο τις πολυκατοικίας και μιλήσαμε όχι και σε τόσο φιλικό επίπεδο ... ο κύριος λόγος λοιπόν που το κουνάει είναι ότι μένει εδώ και 5 χρονια εδώ στην πολυκατοικία και ότι το parking κάτω είναι δικό του. δεν έχει 5 χρονια με κανέναν πρόβλημα και τώρα που ήρθα εγώ του έχω δημιουργήσει πρόβλημα και τον εκθέτω..Να μην τα πολυλογώ αυτός συνέχιζε να βάζει τα μηχανάκια του οριζόντια και εγώ κάθετα ενδιάμεσα ... Mου το κούναγε κάθε βδομάδα το scooter ώσπου μια μέρα ήταν όλα γεμάτα και δεν είχε που να το βάλει και τελικά το άφησε εκεί που ήταν και πάρκαρε το όχημα στο διπλα στενό Οποτε λοιπόν έφερε ένα άλλο αμάξι παλιό βάζει τώρα τα δυο μηχανάκια του στο πεζοδρόμιο και οποτε φεύγει βάζει αυτό το αμάξι αντί τα μηχανάκια.Ο κύριος λοιπόν έχω υποψίες ότι στην προσπάθεια να παρκάρει με ακούμπησε ... Αλλα δεν έδωσα σημασία γιατί ήταν πολύ μικρή η ζημια έως καθόλου και είπα να μην το κάνω θέμα ...Οποτε τώρα έχει ένα αυτοκίνητο παλιό που όταν φεύγει βάζει το καλο .. και παρκάρει με τέτοιο τρόπο ώστε να πιάνει 2 θέσεις επίτηδες . Δυστυχώς για εκείνον έπιασα δουλειά σε μια ασφαλιστική εταιρία και ανακάλυψα πως το όχημα αυτό είναι δηλωμένο σε ακινησία και δεν έχει ούτε τέλη κυκλοφορίας ούτε ασφάλεια.Αφού έκατσα ένα βραδυ με χάρακα και metro στο προφυλαχτήρα μου και στο προφυλαχτήρα του .. είμαι πλέον σίγουρος ότι 100% με τράκαρε αυτός ..Μίλησα με την ασφαλιστική τι μπορεί να γίνει και μου είπε ότι τώρα δεν έχεις αποδεικτικά στοιχεια που σε ακούμπησε και δεν θα βγάλεις άκρη .. οποτε ρώτησα ότι αν πάω να τον ακουμπήσω εγώ μιας και είναι δηλωμένο σε ακινησία σε δημόσιο χορό θα δικαιωθώ?(αυτό ήθελα να το κάνω μονο και μονο για σπάσιμο)Η ασφαλιστική μου είπε ότι θα τον πληρώσω κιόλας ..οποτε δεν μπορώ να του κάνω τίποτα. Και τώρα σκέφτομαι το τελευταίο κομμάτι εάν γνωρίζει κανένας μιας και στην τροχαία δεν το σηκώνει κανεις εδώ και μέρες!! Εάν εγώ πάρω τηλέφωνο την τροχαία και την ενημερώσω για αυτό το όχημα ότι είναι ανασφάλιστο και δηλωμένο σε ακινησία .. ΤΙ πρόστιμο θα φάει και τι προβλέπεται.?? γνωρίζει κανεις ??Δεν έχω απόλυτος κανένα πρόβλημα και ούτε ενοχη να το κάνω αυτό .. 2 μήνες μου κουνάει το scooter 1 φορα με τράκαρε και προφανώς πιάνει 10 μετρα σχεδόν parking με τα οχήματα του επίτηδες ...Με βρίζει στην γειτονιά ..με λέει περίεργο ..ιδιότροπο ..ψεύτη.Είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος για το τι θα κάνω. απλά ρωτάω εάν γνωρίζει σε τέτοιες περίπτωσις τι παίζει.... Οποτε γνωρίζει κανεις εάν έρθει η ΤΡΟΧΑΊΑ τι θα του κάνει ? ΌΠΩΣ λέει και μια παροιμία: Ο Θεός κι ο γείτονας. (το οποιο σημαίνει :Αυτοί είναι που ξέρουν ή μπορούν να μάθουν τα μυστικά σου. Δηλαδή δύσκολα κρύβεσαι απο τον γείτονα) πρωτα του λες οτι αν ξανακουμπησεις το σκουτερακι μου θα σε κανω να τρεχεις και να μην φτανεις..και αν συνεχιζει το ιδιο βιολι μετα τον ξεσκιζεις με το αυτοκινητο που ειναι σε ακινησια για παρανομη σταθμευση σε δημοσιο χωρο και αστον μετα να παει να πληρωνει τελη κυκλοφοριας και δεκαχιλιαρα. 1
NobodyRankXV Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βγάλε φωτοτυπία με photoshop το χαρτάκι εγκαταλελειμμένου που βάζουν και στο σηκώνουν και δες αν το βγάλει από εκεί μετά Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από NobodyRankXV 2
Bitbit Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, valback1971 είπε πρωτα του λες οτι αν ξανακουμπησεις το σκουτερακι μου θα σε κανω να τρεχεις και να μην φτανεις..και αν συνεχιζει το ιδιο βιολι μετα τον ξεσκιζεις με το αυτοκινητο που ειναι σε ακινησια για παρανομη σταθμευση σε δημοσιο χωρο και αστον μετα να παει να πληρωνει τελη κυκλοφοριας και δεκαχιλιαρα. Δε λέει τίποτα. Κάνει καταγγελία χθες. Να δει ότι δε σηκώνει πολλά 1
valback1971 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Bitbit είπε Δε λέει τίποτα. Κάνει καταγγελία χθες. Να δει ότι δε σηκώνει πολλά το ειπα ετσι για να τον παει πιο διαλλακτικα μπας και ηρεμησει.αν συνεχιζει ετσι η του τυπου <<εδω κανω κουμαντο εγω>> βεβαια καταγγελια και ξεσκισμα.αν και πολυ τον ανεχτηκε.επρεπε ηδη να την εχει κανει χωρις πολλα πολλα. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από valback1971
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα