Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα από κοζάνη.
Έχω εδώ και καιρό ένα πρόβλημα με τον γείτονα ... Δυστυχώς το parking ..Έχω μετακομίσει το τελευταίο καιρό πάνω κάτω 2 μήνες σε ένα καινούργιο  σπίτι που  είμαστε μονο εγώ και αυτός 2 διαμερίσματα....Στην αρχή ήταν καλός και όλα καλά δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο πρόβλημα ...

Ο κύριος λοιπόν αυτός μετά από ένα διάστημα 2-3 βδομάδες κατάλαβα ότι είχε θέμα με το parking ... ’ρχισε τα λεγόμενα τσίρκα.Εγώ έχω ένα αυτοκίνητο και ένα scooter ..και ο κύριος 2 αυτοκίνητα και 2 μηχανάκια ..Μετά από ένα διάστημα αφού προφανώς μένουμε στο ίδιο σπίτι πάρκαρα και εγώ κανονικά  κάτω από το σπίτι μου όπως πάρκαρε και αυτός ... ΤΙ ποιο φυσιολογικό ...Ανά διαστήματα μου κούναγε το scooter για να παρκάρει .. OK έλεγα δεν πειράζει καινούργιος γείτονας είμαι δεν πειράζει ... μετά από από λίγο καιρό όταν έφευγε από το σπίτι και κούναγε το αυτοκίνητο  έπαιρνε τα μηχανάκια του και τα έβαζε  οριζόντια στο δρόμο το ένα διπλα στο άλλο ώστε να πιάνουν χώρο για 2 αμάξια.. και όταν ερχόταν τα έβαζε κανονικά και έβαζε τα αμάξια του ..Το δέχομαι ότι σαν εικόνα  και μονο μου γύρναγαν τα λαμπάκια

.Οποτε μια μέρα και εγώ εκεί που είχε τα μηχανάκια οριζόντια πήγα και έβαλα το scooter μου στην μέση κάθετα και είχε αρκετό χώρο και δεξιά και αριστερά ...Πέφτω για ύπνο σηκώνομαι να πάω για δουλειά και ο κύριος είχε κουνήσει μαζί με τα μηχανάκια του και scooter μου..Εκεί ήταν που έφτασα στα όρια.Μετά από μια μέρα .. το πέτυχα στην είσοδο τις πολυκατοικίας και μιλήσαμε  όχι και σε τόσο φιλικό επίπεδο ... ο κύριος λόγος λοιπόν που το κουνάει είναι ότι μένει εδώ και 5 χρονια εδώ στην πολυκατοικία και ότι το parking κάτω είναι δικό του. δεν έχει 5 χρονια με κανέναν πρόβλημα και τώρα που ήρθα εγώ του έχω δημιουργήσει πρόβλημα και τον εκθέτω..Να μην τα πολυλογώ αυτός συνέχιζε να βάζει τα μηχανάκια του οριζόντια και  εγώ κάθετα ενδιάμεσα ...

Mου το κούναγε κάθε βδομάδα το scooter ώσπου μια μέρα ήταν όλα γεμάτα και δεν είχε που να το βάλει και τελικά το άφησε εκεί που ήταν και πάρκαρε το όχημα στο διπλα στενό Οποτε λοιπόν έφερε ένα άλλο αμάξι παλιό βάζει τώρα τα δυο μηχανάκια του στο πεζοδρόμιο και οποτε φεύγει βάζει αυτό το αμάξι αντί τα μηχανάκια.Ο κύριος λοιπόν έχω υποψίες ότι στην προσπάθεια να  παρκάρει με ακούμπησε ... Αλλα δεν έδωσα σημασία  γιατί ήταν πολύ μικρή η ζημια έως καθόλου και είπα να μην το κάνω θέμα ...Οποτε τώρα έχει ένα αυτοκίνητο παλιό που όταν φεύγει βάζει το καλο .. και παρκάρει με τέτοιο τρόπο ώστε να πιάνει 2 θέσεις επίτηδες .

Δυστυχώς για εκείνον έπιασα δουλειά σε μια ασφαλιστική εταιρία  και ανακάλυψα πως το όχημα αυτό είναι δηλωμένο σε ακινησία και δεν έχει ούτε τέλη κυκλοφορίας ούτε ασφάλεια.Αφού έκατσα ένα βραδυ με χάρακα και metro  στο προφυλαχτήρα μου και στο προφυλαχτήρα του .. είμαι πλέον σίγουρος ότι 100% με τράκαρε αυτός ..Μίλησα με την ασφαλιστική τι μπορεί να γίνει και μου είπε ότι τώρα δεν έχεις αποδεικτικά στοιχεια που σε ακούμπησε και δεν θα βγάλεις άκρη .. οποτε ρώτησα ότι αν  πάω να τον ακουμπήσω εγώ μιας και είναι δηλωμένο σε ακινησία σε δημόσιο χορό  θα δικαιωθώ?(αυτό ήθελα να το κάνω μονο και μονο για σπάσιμο)Η ασφαλιστική μου είπε ότι θα τον πληρώσω κιόλας ..οποτε δεν μπορώ να του κάνω τίποτα.

Και τώρα σκέφτομαι το τελευταίο κομμάτι εάν γνωρίζει κανένας μιας και στην τροχαία δεν το σηκώνει κανεις εδώ και μέρες!! Εάν εγώ πάρω τηλέφωνο την τροχαία και την ενημερώσω για αυτό το όχημα ότι είναι ανασφάλιστο και δηλωμένο σε ακινησία .. ΤΙ πρόστιμο θα φάει και τι προβλέπεται.?? γνωρίζει κανεις ??Δεν έχω απόλυτος κανένα πρόβλημα και ούτε ενοχη να το κάνω αυτό .. 2 μήνες μου κουνάει το scooter 1 φορα με τράκαρε και προφανώς πιάνει 10 μετρα σχεδόν parking με τα οχήματα του  επίτηδες ...Με βρίζει στην γειτονιά ..με λέει περίεργο ..ιδιότροπο ..ψεύτη.Είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος για το τι θα κάνω. απλά ρωτάω εάν γνωρίζει σε τέτοιες περίπτωσις τι παίζει....

Οποτε γνωρίζει κανεις εάν έρθει η ΤΡΟΧΑΊΑ τι θα του κάνει ?
ΌΠΩΣ λέει και μια παροιμία: Ο Θεός κι ο γείτονας.

(το οποιο σημαίνει :Αυτοί είναι που ξέρουν ή μπορούν να μάθουν τα μυστικά σου. Δηλαδή δύσκολα κρύβεσαι απο τον γείτονα)

• Like 4
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχει παρκινγκ η στον δρομο παρκαρετε και αν υπαρχει παρκινγκ στο κτηριο ειναι κοινο η ειναι δικο του;

Αν καταλαβα σωστα μιλαμε για τον δρομο δεν εχει κανενα δικαιωμα να σου κουνησει μηχανακι απο την στιγμη που ειναι νομιμο ουτε εσυ να του κουνησεις τα δικα του ασχετα αν τα βαζει με αυτον τον τροπο.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα από Αθήνα φίλε μου, πάρε ένα ζευγάρι μάλλινα γάντια και μια γερή αλυσίδα με λουκέτο, δέσε τα μηχανάκια (και τα δυο) εκεί που είναι παρκαρισμένα. Αφού θέλει να παρκάρει εκεί, να παρκάρει για πάντα. (το οποίο σημαίνει ότι δε θα μπορεί να τα κουνήσει)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαίνω με ποιο δικαίωμα ακουμπάει το σκούτερ σου και ακόμα περισσότερο δεν καταλαβαίνω πως και εσύ το πήρες φυσιολογικά επειδή και καλά είσαι καινούργιος γείτονας . Τελοσπαντων πάρε μια κλειδαριά Μανέτας - δισκοπλακας και συναγερμό να μην μπορεί να το μετακινήσει ευκολα . . Εννοείται αν το μετακινήσει πλέον μιλάμε για φθορά ξένης περιουσίας και πας στην αστυνομία .

Τα υπόλοιπα εσύ τα ξέρεις αν και δυστυχώς άκρη δεν θα βγάλεις ..  

Επεξ/σία από visualizer
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν αναφέρει στο συμβόλαιο του σπιτιού σε ποιον ανήκει το πάρκινγκ? Εγώ μαν θα συζητούσα μαζί του να έβρισκα λύση πριν κάνω ακραίες κινήσεις 

• Moderators
Δημοσ.

Ακομα δεν μας εχει πει αν ειναι σε δημοσιο δρομο το παρκινγκ η σε πυλωτη/αυλη του σπιτιου

Δημοσ.

Να που χρειάζεται το νέο  site με την κατάσταση οχημάτων.

Σε δημόσιο δρομο απαγορευτεται να ειναι όχημα που έχει δηλωθεί σε ακινησία.Επίσης δεν μπορεί να κρατάει χωρο για να παρκάρει. Τενεκέδες καρεκλες κλπ σαβούρες απαγορευονται.

Αλλά.........αντε βγάλε ακρη με την τροχαια.

Δημοσ.

η κλασική αντίληψη που έχουν όλοι ότι ο δρόμος μπροστά από το σπίτι τους τους ανήκει.

Μ αρέσει που δικαιολογείσαι στο ενδεχόμενο να τον καρφώσεις. Θα το είχα κάνει χθες.

Δημοσ.

Κοιτα εγω ημουν της νοοτροπίας είσαι καινούργιος στην γειτονιά κανεντον καλο, ομως καλο δεν ειδα ποτε πάντα καποιος μια παρατήρηση για οτιδηποτε. Επειδη εδινα αερα εγω. Ακομα και μπροστα στην σκαλα μου εβαλα γλαστρες να το κανω πιο ωραίο και μου την ειπανε.

Τωρα πλεον οποιος μου πει κατι μαχαιρι με την μια, να ξερουν οτι αν αυτο που λενε ειναι επειδη ετσι γουσταρουν, σε μενα δεν παιρναει πλεον.

Ειδικα αυτο με τα πάρκινγκ έχει καταντήσει αηδια .

Η αλλη άνοιξε μικροβιολογικό ένα τετράγωνο πιο δίπλα από κει που μενω και αφησε χαρτακι στα αυτοκινητα μας να μην παρκάρουμε μπροστα στην δικια μας πολυκατοικία γιατι δεν εχουν χωρο οι πελάτες να παρκαρουν. 

Πήρα δυο βαθιες ανασες και είπα την δεύτερη φορα θα πάω να την κανω ολα τα τεστ μαζι. Μου την δινει οταν καποιος εχει θράσος. 

Εν τω μεταξυ κολλησε στο τζαμι αυτα τα κιτρινα χαρτάκια. Λεω την επομενη φορα επειδη εχει τζαμαρια, ολη της η προσοψη θα γεμισει με τέτοια να χει δουλειά την αλλη μερα. 

Ολοι πανε σε ξενα αμαξια, ξενα χωραφια κλπ και κανουν οτι τους καπνισει, ετσι γιατι νομιζουν οτι ειναι γ@μ@τοι.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...