mazout Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Εχω ενα φορητο υπολογιστη με ασυμαρτη καρτα δικτυου και θελω να τον συνδεσω ασυμαρτα με το επιτραπεζιο του σπιτιου μου. Τι καρτα πρεπει να αγορασω για τον επιτραπεζιο πεστε μου μια καλη ποσο κανει και ποσο εμβελεια θα εχω. Αξιζει τον κοπο να το κανω ή ειναι βλακια και καλυτερα να κρατησω το καλωδιο??? Το εχει κανει κανενας? Εχει μεινει ευχαριστημενος??? Ευχαριστω πολυ παιδια.Δωστε μου τα φωτα σας!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Εχω ενα φορητο υπολογιστη με ασυμαρτη καρτα δικτυου και θελω να τον συνδεσω ασυμαρτα με το επιτραπεζιο του σπιτιου μου. Τι καρτα πρεπει να αγορασω για τον επιτραπεζιο πεστε μου μια καλη ποσο κανει και ποσο εμβελεια θα εχω. Αξιζει τον κοπο να το κανω ή ειναι βλακια και καλυτερα να κρατησω το καλωδιο??? Το εχει κανει κανενας? Εχει μεινει ευχαριστημενος??? Ευχαριστω πολυ παιδια.Δωστε μου τα φωτα σας!!!!!!!!!!! Φιλε μου τι να σου πω...Εγω μετα απο πολλα ειχα καταφερι με πολλες βοηθειες απο φιλους ενα ασυρματο δικτυο αλλα ολο προβληματα ειχα.Χανοντουσαν ρυθμισεις κλπ.Αν δεν εισαι ειδικος αστο καλιτερα.Απο εμβελεια με δυο καρτες αξιας 140 ευρω δεν ειχα καλη.Μερικες μεσα στο σπιτι σε δωματια που τα χωριζε ενας τοιχος ειχα προβληματα.Κι ετσι πηγα στο καλωδιο και ησυχασα!!!!!! Εσυ αποφασιζεις!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qta Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Γεια χαρα και απο μενα. Εχω ασυρματο δικτυο με δυο καρτουλες netgear απο το πλαισιο. Προβλημα με ρυθμισεις δεν ειχα αλλα για το θεμα της εμβελειας θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα. Εχει την πλακα του το ασυρματο αλλα αν εχω ενα δυο τοιχους στη μεση ουτε δεκα μετρα δεν πιανει. Εκτος αν βαλεις access point, αλλα πιστευω πως δε χρειαζεται να μπεις σε τετοια διαδικασια και επιπλεον κοστος Υ.Γ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
r3b Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 An telika apofashseis na pas se netgear , koita kai afthn pou poulaw 30% fthnotera , 8a se volepsei arketa: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=386101 pwleite logo allaghs laptop me embedded wifi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paxpel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 ευχαριστω φιλε αλλα θελω καρτα για τον επιτραπεζιο και οχι για τον φορητο. Μαλλον τελικα θα βολευτω με το καλωδιο δεν εχω ακουσει καλα λογια για ασυρματο. Ελπιζω να βρεθει κανενας να πει τιποτα καλο και θετικο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paxpel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 το παραπανω το εγραψε ο mazout Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ledis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Koita an exeis dynatotita na xrisimopoiiseis kalodio kanto. An thes asyrmato prepei na xereis oti oi taxitites einai mikroteres. I pio swsti lysi einai na pareis ena access point gia na exeis kai asfaleia sto diktio sou. T oaccess point sindeetai pano stin karta Lan tou epitrapeziou ypologisti sou. Min agoraseis D-Link, gia Netgear den xerw. Sou sistino anepifilaxta Linksys Wap54g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mazout Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Βασικα ο μονος λογος που θελω να το εχω ασυρματα ειναι το ιντερνετ. Να συνδεετε ο επιτραπεζιος στο ιντερνετ και να μοιραζομαι την συνδεση και ετσι να εχω και ιντερνετ και στα αλλα δωματιου του διαμερισματος με τον φορητο. Αρα η ταχυτητα δεν με ενδιαφερει τοσο αφου εχω μια απλη isdn. Αν θελω για μεταφορα αρχειων θα χρεισημοποιω το καλωδιο. Θα το ψαξω να το κανω με access point και ελπιζω να καταφερω κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YDinopoulos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Kαι εγω ειχα ασύρματο δικτυο για.....1 εβδομάδα! Αφου μου ειχε σπασει τα @@..μια επιανε μια οχι, χανόντουσαν ρυθμίσεις,κτλπ, εκανα μια τρυπίτσα στον τοιχο και περασα το καλωδιακι. και π πραγματικά ησύχασα. Ασε που το καλώδιο ειναι πιο γρήγορο... 54Mbs στην καλύτερη το WiFi, 100 η και 1000 το ενσυρματο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ledis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Egw pantos, exw panw apo 6 mines to asirmato diktio, moirazo mia DSL se 6 atoma (1Mbps) se apostasi peripou 2.5 KM, kai eswterika paizw me to Laptot xwris kanena problima. Mia fora mono epese to diktio to xeimona otan xionise kai piasan xioni oi keraies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
r3b Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Ναι, το ενσύρματο είναι _ΠΟΛΥ_ καλύτερο από το _ΚΑΘΕ_ ασύρματο. Όπως τα σταθερά τηλέφωνα είναι πιο αξιόπιστα και γρήγορα από τα κινητά. Όπως τα desktops είναι καλύτερα από τα laptops, κλπ κλπ... Όμως, γιατί στο διάολο όλοι παίρνουν κινητά τηλέφωνα, laptops και τώρα σιγά-σιγά wifi έχετε αναρωτηθεί ; Είναι πολύ απλό. Γιατί το καλώδιο είναι ένας περιορισμός που αντιβαίνει στην ανθρώπινη φύση. Οπως π.χ. για να μιλήσω, για να δω κάτι-κάποιον, δεν είναι ανάγκη να του καρφώσω στον κ*λο ένα RG45 σε physical επίπεδο, έτσι το αυτονόητο είναι να θέλω το ίδιο και όταν αυτό γίνεται ηλεκτρονικά (τηλέφωνο, δίκτυο κλπ) . Για αυτό και τα wireless θα τρέξουν όπως έτρεξαν και τα mobile-phones. Το πού , πότε και πως έχει κουβέντα. Οπότε μην ακούω αφορισμούς του στύλ "εβαλα καλώδιο και βρήκα την υγεία μου", γιατί ο άνθρωπος δεν γεννήθηκε για να ζει μέσα σε ένα γραφείο 3χ3 ή σε ένα δωμάτιο ή και σε ένα σπίτι ακόμα ακόμα. "Βρήκες την υγεία σου" ναι , αλλά εγώ την βρίσκω καλύτερα αμμα είμαι στην βεράντα, στον κήπο , και βγαίνω internet, παρά στο ίδιο δωμάτιο αναγκαστικά. mazout, πάρε μια PCI με εξωτερική κεραία , κάτω από 60 ευρω πήγανε. Καλοκαίρι είναι , στην ίδια καρέκλα φωτιές θα βγάλεις. αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 lol....swstos o r3b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mazout Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 καλα τα ειπες ρε r3b!!!! Μαλλον θα το κανω τελικα. Εχω και βεραντα καιι θα ηθελα να την πεφτω εξω για ιντερνετ. Θα παρω καλυτερα access point για να πιανει καλα. Ελπιζω να τα καταφερω. Ευχαριστω ολους σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkj83 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Εχω ασυρματο δικτυο με δυο καρτουλες netgear απο το πλαισιο. Θα μπορούσες να πεις συγκεκριμένο μοντέλο της κάρτας που έχεις στο desktop σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.