Προς το περιεχόμενο

Οι εκδόσεις 100 των Chrome, Firefox και Edge ενδέχεται να επηρεάσουν την πρόσβαση σε ορισμένες ιστοσελίδες

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Apollonian είπε

Στο Insomnia να μπορούμε να μπαίνουμε και όλα καλά 😎

σλουρπ

-----------------------------------------

Brave Version 1.35.100 Chromium: 98.0.4758.87 μια χαρα ειμαστε

Επεξ/σία από Neural_handshake
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, thodlp είπε

Από πότε ο firefox χρησιμοποιεί kernel chromium; Εκτός αν κάνω λάθος εγώ γιατί αυτό κατάλαβα με το να λένε πως και οι 3 θα πάνε στην έκδοση 100.

Δεν χρησιμοποιούν τον ίδιο κώδικα αλλά χρησιμοποιούν σχεδόν την ίδια αρίθμηση (υποθέτω για λόγους ανταγωνισμού, για να μην φαίνεται ότι κάποιος είναι ποιο πίσω από τον άλλο).

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα πάντα να "τυχαίνει" κάτι βρε παιδί μου; την μια αχρηστεύουν το SSL (1.1) την άλλη κάτι άλλο...

Διάλογος εταιριών:

- Έλα άκου, θα τους αναγκάσεις να αγοράσουν new build μπλοκάροντας το ινσταλλ. Γιατί αυτοί (εμεις δλδ) είναι ικανοί να κάτσουν με το ίδιο πισι 10 χρόνια.
- Οκ, έγινε.
- Έλα τι έγινε; ανεβήκαν τα ποσοστά στα w11?
- Άστα ρε συ ο κόσμος δεν κάνει την μετάβαση. Μήπως ρε συ να κάναμε κάτι σε επίπεδο σοφτωαρε?
- Σαν τι δλδ?
- Να μωρε μήπως να τους μπλοκάραμε εντελώς, ταχα μου παλια έκδοση browser, ταχα μου παλιο μηχανημα.
- Posibol. άστο σε μενα. ξέρω από αυτά. έχω μπλοκάρει chrome σε εκατομμύρια χρήστες smartphones με παλιά έκδοση android.
- Ωραία ρε συ...

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Like 2

1 ώρα πριν, stefstefan είπε

Δλδ άμα ξανά αρχίσουν να βαφτίζουν τις εκδόσεις με 2ψήφια strings δεν θα λυθεί το πρόβλημα; γιατί θα πρέπει να ανακαλύψουν τον τροχό από την αρχή; θα τους μαλώσει κανείς αν αντί για v100 το πάμε ξανά απ την αρχή v1;
Προφανώς και δεν έχω ιδέα από το αντικείμενο και προφανώς το σχόλιο είναι σαρκαστικό, αλλά φαίνεται τελείως καθυστερημένο το πρόβλημα και τελείως καθυστερημένοι αυτοί που προσπαθούν να λύσουν ένα καθυστερημένο πρόβλημα.

Μπορούν απλώς να κάνουν αυτό που είπες. Τώρα θα ενοχλήσει κάποιον αν ο browser του από έκδοση 99 λέει 1 ή οτιδήποτε άλλο. Έτσι και αλλιώς δεν χρειάζεται να αλλάξουν τον ακέραιο. Μπορούν να κάνουν 99,001 99,002 99,003 ... 99,999 κτλ. Μέχρι να φτάσει στο 99,999 θα περάσει τουλάχιστον μια 10ετία

Αν από την έκδοση 10 μέχρι την έκδοση 100 περάσαν 12 χρόνια τότε...

Ούτε τα βασικά πια. Αυτο που γράφει το άρθρο "εργαζονται εντατικά για να βρουν λύση" για το προβλημα της αριθμοδότησης στο λογισμικό, δλδ του versioning με ξεπερνάει". Major build 00 - Minor build 00 - Fix build 00 . 

• Thanks 1

23 ώρες πριν, polemikos είπε

στις ιστοσελίδες που επηρεάζονται είναι και ορισμένες αρκετά «μεγάλες» όπως οι HBO Go, Bethesda και Yahoo.

Αμάν ρε Bethesda, ακόμα  και στην ιστοσελίδα σου bug έχεις :P

6 ώρες πριν, stefstefan είπε

Δλδ άμα ξανά αρχίσουν να βαφτίζουν τις εκδόσεις με 2ψήφια strings δεν θα λυθεί το πρόβλημα; γιατί θα πρέπει να ανακαλύψουν τον τροχό από την αρχή; θα τους μαλώσει κανείς αν αντί για v100 το πάμε ξανά απ την αρχή v1;
Προφανώς και δεν έχω ιδέα από το αντικείμενο και προφανώς το σχόλιο είναι σαρκαστικό, αλλά φαίνεται τελείως καθυστερημένο το πρόβλημα και τελείως καθυστερημένοι αυτοί που προσπαθούν να λύσουν ένα καθυστερημένο πρόβλημα.

cover1.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...