Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Γραφει 25W Δεν μπορεσα να βρω καπου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Ειχε κοπει το κλαωδιο σε ενα σημειο Πηγα σε Πλαισιο δεν ειχαν αλλα μου κολησαν το κομμενο και φαινεται να δουλευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Γραφει 25W Δεν μπορεσα να βρω καπου . Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η τάση και το βύσμα . 30 & 40 watt να είναι δεν υπάρχει πρόβλημα Από λίγο που έψαξα ψάχνεις για 14 βολτ 2,5 - 3 αμπέρ https://www.click2fix.gr/product/samsung-14v-3a/ Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από hp8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Αν σέ ενδιαφέρει έχω τροφοδοτικό από Samsung 14v. 10e 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, kremenarasi είπε Αν σέ ενδιαφέρει έχω τροφοδοτικό από Samsung 14v. 10e Ευχαριστω.Δουεψε το παλιο με ενα κολληματακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα