Th3Unforgiven Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα. Είμαι φοιτητής και σύντομα θα χρειαστεί να αλλάξω μπουκάλα LPG στο αυτοκίνητο μου.(πέρασε σχεδόν η δεκαετία). Το ίδιο χρειάζεται να κάνει και η μητέρα μου, οπότε είμαστε ήδη 2 αυτοκίνητα. Η πρόταση μου είναι αν ενδιαφέρεται κάποιος άλλος για αλλαγή μπουκάλας μέχρι το καλοκαίρι, ή τελος πάντων τους επόμενους μήνες, να επικοινωνήσουμε όλοι μαζί ώστε να πάμε στον ίδιο και να πάρουμε μια ικανοποιητική έκπτωση. Αν πχ πάμε 3 αυτοκίνητα η έκπτωση θα είναι καλη, αν πάμε 4 ακόμα καλυτερη κτλπ. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Μόνο για Αθήνα. Δηλώστε ενδιαφέρον από κάτω ή και σε μήνυμα! Όσοι πιστοί προσέλθετε!!😃
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, Th3Unforgiven είπε Καλησπέρα. Είμαι φοιτητής και σύντομα θα χρειαστεί να αλλάξω μπουκάλα LPG στο αυτοκίνητο μου.(πέρασε σχεδόν η δεκαετία). Το ίδιο χρειάζεται να κάνει και η μητέρα μου, οπότε είμαστε ήδη 2 αυτοκίνητα. Η πρόταση μου είναι αν ενδιαφέρεται κάποιος άλλος για αλλαγή μπουκάλας μέχρι το καλοκαίρι, ή τελος πάντων τους επόμενους μήνες, να επικοινωνήσουμε όλοι μαζί ώστε να πάμε στον ίδιο και να πάρουμε μια ικανοποιητική έκπτωση. Αν πχ πάμε 3 αυτοκίνητα η έκπτωση θα είναι καλη, αν πάμε 4 ακόμα καλυτερη κτλπ. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Μόνο για Αθήνα. Δηλώστε ενδιαφέρον από κάτω ή και σε μήνυμα! Όσοι πιστοί προσέλθετε!!😃 Εχεις προσωπικο μηνυμα 1
bill999r Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Γτ θεωρείς ότι θα σου κάνουν έκπτωση αν μαζευτείτε πολλοί;;; Κάνε μια ερώτηση πρώτα στο μαγαζί αλλά δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποιο ουσιαστικό κέρδος.... 1
haris_216 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 @ts Αρχικά να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στο εγχείρημά σου και μακάρι να σου βγει. Αλλά, όπως λέει και ο αποπάνω, κράτα "μικρό καλάθι" στο να πετύχεις άλλη τιμή επειδή αντί για μία μπουκάλα θα πάρεις 3 ή 4. Προσωπική εμπειρία σε άλλο χώρο (οικιακές συσκευές) απέτυχε να παράγει ουσιαστικό όφελος παρά το γεγονός ότι μιλούσαμε για ταυτόχρονη αγορά ηλεκτρικού νοικοκυριού 2-3 σπιτιών. Εννοείται πως πάντα μιλάμε για ικανό ποσό και όχι "θα σου κάνω έκπτωση 5-6-7%" που έτσι κι αλλιώς είναι μέσα στα άμεσα πεδία ευελιξίας που υπάρχουν. Ακόμα να φροντίσεις να ξέρεις τιμές από πριν έτσι ώστε να μην σου παρουσιάσουν σαν "εκπτωτικές" τιμές που ήδη παίζουν στην αγορά. Επίσης θα χρειαστεί υπομονή (και επιμονή) για να "συντονίσεις" 3-4-5 διαφορετικά άτομα αφού πάντα ο ένας θα διαφωνεί με το Χ συνεργείο και ο άλλος θα βρίσκει κακή την Ψ εταιρία. Και τέλος ο Ζ μπορεί να θεωρήσει ότι είχες συμφωνία "κάτω από το τραπέζι" για να πας πελατεία σε συγκεκριμένη επιχείρηση. 1
Th3Unforgiven Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Ευχαριστώ για το σχόλιο. Με την ευκαιρία να πω, πως κομπλεξικοί τέτοιου είδους να μας λείπουνε. Μόνο άτομα που θέλουν να συνεργαστούν.
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Ειμαι και εγω μεσα αλλα καλο ειναι να μιλησεις με καποια απο αυτες τις εταιριες και φυσικα να μιλαμε για καποια αναγνωρισμενη και οχι να εχουμε καποιο προβλημα μετα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα