Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 On 18/02/2022 at 15:01, costis ni said: Σημερα το πρωί με κάλεσαν στο κινητό από αριθμό κινητού Ελλάδας και μου έκαναν μια τηλεφωνική παρουσίαση απο κάποια εταιρία (δε θυμάμαι όνομα) , τα βασικά είναι τα εξής Καταθέτεις κάποιο ποσό 250 ευρώ μου είπε για παράδειγμα ο πωλητής Σου δίνουν στο λογαριασμό +100% δώρο. Δηλαδή αν βάλω 250 θα έχω 500 ευρώ Με έως το 30% του ποσού αυτού, μπορείς να κάνεις αγοραπωλησίες μετοχών (παράδειγμα μου είπε Tesla, Apple (την οποία προφέρει Έιπλ για κάποιο λόγο αυτός) καθώς και κρυπτονομισμάτων όπως bitcoin, ethereum, binance ??) Αν δεν επιθυμώ να συνεχίσω, μπορώ σε 15 ημέρες να κάνω ανάληψη τα χρήματά μου (εξαιρούνται τα 250 ευρώ που έβαλαν δώρο Επειδή ήμουν έξω εκείνη την ώρα, τους είπα να ξανακαλέσουν το απόγευμα. Εχω 2 ερωτήσεις λοιπόν, περιμένοντας την επόμενη επικοινωνία τους Στην κλίμακα 0 έως Σώρρας, πόσο απατεώνες είναι; Πως θα τους βασανίσω για το μεγαλύτερο δυνατό χρόνο; https://www.moneyreview.gr/business-and-finance/business/64406/apates-forex-pos-anypopsiastoi-mikroependytes-echasan-200-ekat-eyro/ 3
VonLoutsos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 3 hours ago, Predatorkill said: Οχι οτι τον παρακολουθω τον τερρυ, αλλα ρε φιλε το γαμησε και ψοφησε κυριολεκτικα, λες και περιμενε μεθοδικα να φτασει το καναλι του να εχει Χ subs και μετα να ζητησει φραγκα απο ολους. Θα πω, πως έχει καταλάβει το κοινό που τον ακολουθεί πλέον πως δεν φορτώνει και πολύ, ίσως είναι και τίποτα πνιγμένοι που πάνε να πιαστούν από τα μαλλια τους και δεν καταλαβαίνουν/διαβάζουν ούτε τους όρους... Και στο τέλος θα χάσουν τα λεφτά τους και η δικαιολογία θα είναι πως δεν το θέλετε πολύ για να βγάλετε και τα 100Ευρώ για εμένα και να σας μείνει και ένα σεβαστό ποσό.
Predatorkill Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Θα πω, πως έχει καταλάβει το κοινό που τον ακολουθεί πλέον πως δεν φορτώνει και πολύ, ίσως είναι και τίποτα πνιγμένοι που πάνε να πιαστούν από τα μαλλια τους και δεν καταλαβαίνουν/διαβάζουν ούτε τους όρους... Και στο τέλος θα χάσουν τα λεφτά τους και η δικαιολογία θα είναι πως δεν το θέλετε πολύ για να βγάλετε και τα 100Ευρώ για εμένα και να σας μείνει και ένα σεβαστό ποσό. Οποιος προειδοποιει στα σχολια τον κραζει κιολας. Κριμα, αμα στραβωσει (που θα στραβωσει) και αρχισει ο κοσμος να χανει λεφτα εχει να πεσει κλαμα.
costis ni Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 19 ώρες πριν, geo9419 είπε BE CAREFULL!!! Προφανώς καποια εταιρεία που ασχολείτε με τα στοιχήματα (CFD) στις χρηματαγορές. Δεν εχεις καμια πιθανοτητα να κερδίσεις. Απλως θα χασεις 250 ευρώ. Οι συγκεκριμένες εταιριες αντιμετωπιζουν την αγορά σαν καζίνο (διασκέδαση). Μπορεί ομως να ειναι απο αυτές τις εταιρίες που σου ζητανε λίγα χρήματα οπως 250 ευρώ και σου τα διαχειρίζονται ωστε να σε γλυκάνουν με καποια εικονικά κερδη ωστε να σε κοροιδέψουν να τους εμπιστευτείς περισσότερα χρηματα και να στα φάνε όλα. Αν θελεις να μαθεις να κερδιζεις στις αγορές θελει πολύ δουλειά. Εκπαιδευση, ταλέντο, εμπειρία, γνώση. Πρεπει να πας σε καποια εταιρία να εκπαιδευτείς και εαν εχεις ταλέντο να σε κρατήσουν και να σου δώσουν κεφάλαια να τα διαχειριστείς. Μπορείς και μόνο σου αλλά θα σου φαει πολύ χρόνο και χρήμα και θελει απιστευτη υπομονή. Ξαναδιάβασε σε παρακαλω το 1ο ποστ και θα δεις αν τους πίστεψα η οχι 8 ώρες πριν, Predatorkill είπε Οποιος προειδοποιει στα σχολια τον κραζει κιολας. Κριμα, αμα στραβωσει (που θα στραβωσει) και αρχισει ο κοσμος να χανει λεφτα εχει να πεσει κλαμα. Δεν ξέρω ποιος ειναι ο τέρης (δε κυνηγάω να βλέπω λαμόγια) αλλά έχω να πω οτι μια φορά που κατέκρινα το pcsteps επειδη πουλάει """"επενδύσεις"""" σε απελπισμένους νέους μου έσβησαν το σχόλιο. Το οποίο για μένα ειναι χειρότερο, γιατί δεν υπάρχει στη λίστα με τα σχόλια ουτε μια κριτικη. Είμαι σίγουρος οτι έτσι κάνουν σε όλους που θέτουν ερωτήματα για τις """""""""""επενδύσεις""""""" που προωθούν στο κανάλι τους.
Maurikycli Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Στις 20/2/2022 στις 8:21 ΜΜ, costis ni είπε Ξαναδιάβασε σε παρακαλω το 1ο ποστ και θα δεις αν τους πίστεψα η οχι Δεν ξέρω ποιος ειναι ο τέρης (δε κυνηγάω να βλέπω λαμόγια) αλλά έχω να πω οτι μια φορά που κατέκρινα το pcsteps επειδη πουλάει """"επενδύσεις"""" σε απελπισμένους νέους μου έσβησαν το σχόλιο. Το οποίο για μένα ειναι χειρότερο, γιατί δεν υπάρχει στη λίστα με τα σχόλια ουτε μια κριτικη. Είμαι σίγουρος οτι έτσι κάνουν σε όλους που θέτουν ερωτήματα για τις """""""""""επενδύσεις""""""" που προωθούν στο κανάλι τους. Ο PC steps δεν ζητάει λεφτά. Διαφημίζει μόνο
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Στις 18/2/2022 στις 7:38 ΜΜ, Dinos1973 είπε Πολύ απλά, εάν ήταν τόσο κερδοφόρα δεν θα έβρισκαν τηλεφωνήτριες ………. Άτοπο. Θες το γιατί; Και οι ασφάλειες έχουν "τηλεφωνήτριες". Άκυρες και οι ασφάλειες; Κακή μόδα που κρατάει; Τέλος πάντων, εγώ απορώ πως και είναι ομόφωνο πως η παραπάνω κλήση είναι απατεωνιά, και δεν έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να σου επιφέρει κέρδη από όλα τα προϊοντα του ΟΠΑΠ, και ίσως και καμιά γνώση στη παγκόσμια αγορά / παλμό. Μάθε κάτι και άστο δε λένε; Άκυρος και ο τζόγος εδώ μέσα; Όχι, μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε. Μιλάτε με άτομο που πήγε να κάψει 20€ για να δει τα τελεφερίκ, πήρε τελικά 70€ και δε ξαναπάτησε επειδή τα είδε πια τα τελεφερίκ.
kostasbm Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 μου θυμιζει το σχετικο....εσυ δε βαζεις τιποτα μονο το χρονο σου.... ενω ο γκρουπιερης στο καζινο λεει.....πολλα βαλεις πολλα παιρνεις......τωρα ποιο απο τα 2 να διαλεξω??
pink_glitter Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Εδώ έχουν αρχίσει τώρα και σε πλησιάζουν και από Instagram. Τις προάλλες με έκανε μια follow και άρχισε να μου μιλάει για το Forex. Απαιτούσε μάλιστα να επενδύσω λέει $5000 για αρχή. Στην αρχή της απάντησα δεν ενδιαφέρομαι. Συνέχισε παρόλα αυτά να στέλνει ώσπου έφαγε μπλόκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις