costis ni Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Σημερα το πρωί με κάλεσαν στο κινητό από αριθμό κινητού Ελλάδας και μου έκαναν μια τηλεφωνική παρουσίαση απο κάποια εταιρία (δε θυμάμαι όνομα) , τα βασικά είναι τα εξής Καταθέτεις κάποιο ποσό 250 ευρώ μου είπε για παράδειγμα ο πωλητής Σου δίνουν στο λογαριασμό +100% δώρο. Δηλαδή αν βάλω 250 θα έχω 500 ευρώ Με έως το 30% του ποσού αυτού, μπορείς να κάνεις αγοραπωλησίες μετοχών (παράδειγμα μου είπε Tesla, Apple (την οποία προφέρει Έιπλ για κάποιο λόγο αυτός) καθώς και κρυπτονομισμάτων όπως bitcoin, ethereum, binance ??) Αν δεν επιθυμώ να συνεχίσω, μπορώ σε 15 ημέρες να κάνω ανάληψη τα χρήματά μου (εξαιρούνται τα 250 ευρώ που έβαλαν δώρο Επειδή ήμουν έξω εκείνη την ώρα, τους είπα να ξανακαλέσουν το απόγευμα. Εχω 2 ερωτήσεις λοιπόν, περιμένοντας την επόμενη επικοινωνία τους Στην κλίμακα 0 έως Σώρρας, πόσο απατεώνες είναι; Πως θα τους βασανίσω για το μεγαλύτερο δυνατό χρόνο;
tounion Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Προχώρα, δεν χάνονται τέτοιες ευκαιρίες 1
theofanis20 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) αν σου ειπαν και για forex και επενδύσεις στις παγκόσμιες αγορές είναι αχαστο στοίχημα, ριχτα Περα απο την πλακα αν και σκέφτομαι πως ειναι δυνατον καποιος να πειθετε να καταθεσει οικονομιες ζωης σε άγνωστους στο τηλέφωνο εχουν εξαπατηθει εκατονταδες πολιτες με αυτά και οσο για την δευτερη ερωτηση σου μπορείς να πάρεις ιδέες απο αυτον https://youtu.be/JAvl7DBp_ig Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από theofanis20 1
VonLoutsos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 hour ago, theofanis20 said: αν σου ειπαν και για forex και επενδύσεις στις παγκόσμιες αγορές είναι αχαστο στοίχημα, ριχτα Περα απο την πλακα αν και σκέφτομαι πως ειναι δυνατον καποιος να πειθετε να καταθεσει οικονομιες ζωης σε άγνωστους στο τηλέφωνο εχουν εξαπατηθει εκατονταδες πολιτες με αυτά και οσο για την δευτερη ερωτηση σου μπορείς να πάρεις ιδέες απο αυτον https://youtu.be/JAvl7DBp_ig Δεν θέλει πολύ. Γνωστή φιγούρα στο YT, με καθημερινή παρουσία, που πλασαρεται και ως life coach/trader μέσα από το κανάλι έριξε την δυνατότητα στο κοινό του να μπει σε τετοια εταιρεία και μετά να μπει και στο discord με περιορισμένες θέσεις και 100 Ευρώ/μήνα. Πολλοί (άσχετοι θα πω) ψάρωσαν και έριξαν και φράγκα(που πίστεύω δε τους περισσευαν) και ποντάρω πως θα τα χάσουν. Μοσχάρια υπάρχουν το αν θα τα εκμεταλλευτεις ειναι το θέμα... 1
randomcat Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα @costis ni Ξέρω ότι δεν γνωριζόμαστε, πρόσεξα ότι σου αρέσουν τα ταξίδια και συνεργάζομαι με αρκετούς που τους αρέσουν τα ταξίδια Ήθελα να μάθω εάν θα ήσουν open να ακούσεις την πρότασή μου για μια πρωτοποριακή πηγή εισοδήματος ; Εάν είσαι open... καλώς 👌 Εάν όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα 😎
Dinos1973 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, costis ni είπε Σημερα το πρωί με κάλεσαν στο κινητό από αριθμό κινητού Ελλάδας και μου έκαναν μια τηλεφωνική παρουσίαση απο κάποια εταιρία (δε θυμάμαι όνομα) , τα βασικά είναι τα εξής Καταθέτεις κάποιο ποσό 250 ευρώ μου είπε για παράδειγμα ο πωλητής Σου δίνουν στο λογαριασμό +100% δώρο. Δηλαδή αν βάλω 250 θα έχω 500 ευρώ Με έως το 30% του ποσού αυτού, μπορείς να κάνεις αγοραπωλησίες μετοχών (παράδειγμα μου είπε Tesla, Apple (την οποία προφέρει Έιπλ για κάποιο λόγο αυτός) καθώς και κρυπτονομισμάτων όπως bitcoin, ethereum, binance ??) Αν δεν επιθυμώ να συνεχίσω, μπορώ σε 15 ημέρες να κάνω ανάληψη τα χρήματά μου (εξαιρούνται τα 250 ευρώ που έβαλαν δώρο Επειδή ήμουν έξω εκείνη την ώρα, τους είπα να ξανακαλέσουν το απόγευμα. Εχω 2 ερωτήσεις λοιπόν, περιμένοντας την επόμενη επικοινωνία τους Στην κλίμακα 0 έως Σώρρας, πόσο απατεώνες είναι; Πως θα τους βασανίσω για το μεγαλύτερο δυνατό χρόνο; Πολύ απλά, εάν ήταν τόσο κερδοφόρα δεν θα έβρισκαν τηλεφωνήτριες ………. 1
@11h Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Γέφυρα, χρώματος μπεζ, εικοσαετίας, άριστη κατάσταση, περιοχή Ρίο Σοβαρές προτάσεις μόνο 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Κατά 99%, είναι από κάποια εταιρεία με forex μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Οι υπηρεσίες αυτές δεν είναι απάτη, υπάρχουν και μπορεί να κάνεις χρήση τους, δεν στο παρουσίασαν σωστά όπως πρέπει όμως. Το forex είναι κάτι σαν τις μετοχές του χρηματιστηριου. Από αυτές τις πλατφόρμες βέβαια αγοράζεις και μετοχές. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων ασχοληθεί χάνει τα λεφτά της ελλειψει γνώσεων κατάρτισης και εμπειρίας. Το τυράκι που σου πέταξαν είναι τα 250 ευρώ δικά τους που παραμένουν δικά τους. Θα αποφασίσεις να φύγεις σε 14 ημέρες όταν τα δικά σου λεφτά θα έχουν γίνει μηδέν και τα δικά τους θα τα πάρουν πισω. 1 1
iml Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αγορες με μόχλευση. Βάζεις 250€, αγοράζεις αξία 2500€,η παραμικρή αλλαγή 0,00001 προς τα κάτω σου μηδενίζει το κεφάλαιο. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από iml 1
costis ni Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Χαχα να στε καλά όλοι. Τελικά δεν είχα ώρα όταν με πήραν και δεν το σήκωσα. Θα ξαναπάρουν που θα πάει. Έτσι που μου το εξηγήσατε μοιάζει με αυτο που πουλάει το pcsteps στο κανάλι του; Α και να διορθώσω κάτι, απο Ιταλία είναι τα τηλέφωνα. 1 ώρα πριν, randomcat είπε Καλησπέρα @costis ni Ξέρω ότι δεν γνωριζόμαστε, πρόσεξα ότι σου αρέσουν τα ταξίδια και συνεργάζομαι με αρκετούς που τους αρέσουν τα ταξίδια Ήθελα να μάθω εάν θα ήσουν open να ακούσεις την πρότασή μου για μια πρωτοποριακή πηγή εισοδήματος ; Εάν είσαι open... καλώς 👌 Εάν όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα 😎 Θα με πας βόλτα γαμ...ντας;;;; 🤣 Open your mind and Uranus will follow.... 2 ώρες πριν, theofanis20 είπε Περα απο την πλακα αν και σκέφτομαι πως ειναι δυνατον καποιος να πειθετε να καταθεσει οικονομιες ζωης σε άγνωστους στο τηλέφωνο εχουν εξαπατηθει εκατονταδες πολιτες με αυτά Φαντάζομαι παιδιά που ελπίζουν οτι ιιιισως υπάρχει τρόπος να κάνουν κάτι άλλο εκτός από κούριερ. Τραγικό.....
andreas1gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, costis ni είπε Σημερα το πρωί με κάλεσαν στο κινητό από αριθμό κινητού Ελλάδας και μου έκαναν μια τηλεφωνική παρουσίαση απο κάποια εταιρία (δε θυμάμαι όνομα) , τα βασικά είναι τα εξής Καταθέτεις κάποιο ποσό 250 ευρώ μου είπε για παράδειγμα ο πωλητής Σου δίνουν στο λογαριασμό +100% δώρο. Δηλαδή αν βάλω 250 θα έχω 500 ευρώ Με έως το 30% του ποσού αυτού, μπορείς να κάνεις αγοραπωλησίες μετοχών (παράδειγμα μου είπε Tesla, Apple (την οποία προφέρει Έιπλ για κάποιο λόγο αυτός) καθώς και κρυπτονομισμάτων όπως bitcoin, ethereum, binance ??) Αν δεν επιθυμώ να συνεχίσω, μπορώ σε 15 ημέρες να κάνω ανάληψη τα χρήματά μου (εξαιρούνται τα 250 ευρώ που έβαλαν δώρο Επειδή ήμουν έξω εκείνη την ώρα, τους είπα να ξανακαλέσουν το απόγευμα. Εχω 2 ερωτήσεις λοιπόν, περιμένοντας την επόμενη επικοινωνία τους Στην κλίμακα 0 έως Σώρρας, πόσο απατεώνες είναι; Πως θα τους βασανίσω για το μεγαλύτερο δυνατό χρόνο; Μου αρέσει που ρωτάς κιόλας….
TheoAlex50 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Εφόσον είσαι από τους τυχερούς που έχουν δει το βίντεο του pcsteps έπρεπε να το ξέρεις από την πρώτη στιγμή.
geo9419 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 BE CAREFULL!!! Προφανώς καποια εταιρεία που ασχολείτε με τα στοιχήματα (CFD) στις χρηματαγορές. Δεν εχεις καμια πιθανοτητα να κερδίσεις. Απλως θα χασεις 250 ευρώ. Οι συγκεκριμένες εταιριες αντιμετωπιζουν την αγορά σαν καζίνο (διασκέδαση). Μπορεί ομως να ειναι απο αυτές τις εταιρίες που σου ζητανε λίγα χρήματα οπως 250 ευρώ και σου τα διαχειρίζονται ωστε να σε γλυκάνουν με καποια εικονικά κερδη ωστε να σε κοροιδέψουν να τους εμπιστευτείς περισσότερα χρηματα και να στα φάνε όλα. Αν θελεις να μαθεις να κερδιζεις στις αγορές θελει πολύ δουλειά. Εκπαιδευση, ταλέντο, εμπειρία, γνώση. Πρεπει να πας σε καποια εταιρία να εκπαιδευτείς και εαν εχεις ταλέντο να σε κρατήσουν και να σου δώσουν κεφάλαια να τα διαχειριστείς. Μπορείς και μόνο σου αλλά θα σου φαει πολύ χρόνο και χρήμα και θελει απιστευτη υπομονή.
Predatorkill Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Στις 18/2/2022 στις 7:14 ΜΜ, VonLoutsos είπε Δεν θέλει πολύ. Γνωστή φιγούρα στο YT, με καθημερινή παρουσία, που πλασαρεται και ως life coach/trader μέσα από το κανάλι έριξε την δυνατότητα στο κοινό του να μπει σε τετοια εταιρεία και μετά να μπει και στο discord με περιορισμένες θέσεις και 100 Ευρώ/μήνα. Πολλοί (άσχετοι θα πω) ψάρωσαν και έριξαν και φράγκα(που πίστεύω δε τους περισσευαν) και ποντάρω πως θα τα χάσουν. Μοσχάρια υπάρχουν το αν θα τα εκμεταλλευτεις ειναι το θέμα... Οχι οτι τον παρακολουθω τον τερρυ, αλλα ρε φιλε το γαμησε και ψοφησε κυριολεκτικα, λες και περιμενε μεθοδικα να φτασει το καναλι του να εχει Χ subs και μετα να ζητησει φραγκα απο ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις