Sl___857 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους... Σκοπεύω να μετακομίσω Κρήτη και συγκεκριμένα Ηράκλειο... Υπάρχουν περιοχές που είναι κακόφημες σε επίπεδο εγκληματικότητας εμπόριο ναρκωτικών και τέτοια και θα μου προτείνατε να μην επιλέξω;
Fiter Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δεν είμαι από εκεί αλλά έχω ακούσει από φίλους που έμεναν αρκετό καιρό στο Ηράκλειο ότι τα Καμίνια που είναι κοντά στο Ξεροπόταμο θεωρείται κακοφήμη περιοχή.
GREGORYMO Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Sl___857 είπε Καλησπέρα σε όλους... Σκοπεύω να μετακομίσω Κρήτη και συγκεκριμένα Ηράκλειο... Υπάρχουν περιοχές που είναι κακόφημες σε επίπεδο εγκληματικότητας εμπόριο ναρκωτικών και τέτοια και θα μου προτείνατε να μην επιλέξω; Όλα σχετικά είναι. Θα πας με γυναίκα και παιδιά ?
CyberCr33p Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Ηράκλειο όσο έμενα για σπουδές δεν ένιωσα σε κανένα σημείο ότι κινδυνεύω ακόμα και ξημερώματα.
corsair04 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Όλη Η Κρήτη ...Πας σε ένα νησί που οπλοφορούν ..οδηγούν από τα δέκα, είναι όλη τη μέρα μεθυσμένοι και για να τους καταλάβεις θες υποτίτλους 3 1 7 2
Haldol Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Καμίνια, κυρίως προς τα 'κει που 'ναι ο ΟΦΗ, αρκετά κακή περιοχή. Οι περισσότερες περιοχές είναι αρκετά οκ, αν εξαιρέσεις το συγκεκριμένο ghetto Στείλε για ό,τι χρειαστείς, έμεινα 10+ χρόνια στο Ηράκλειο ως φοιτητής, αλλά και μετά. Το '21 έφυγα.
Fiter Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, corsair04 είπε Όλη Η Κρήτη ...Πας σε ένα νησί που οπλοφορούν ..οδηγούν από τα δέκα, είναι όλη τη μέρα μεθυσμένοι και για να τους καταλάβεις θες υποτίτλους Έχεις κατέβει ποτέ στη Κρήτη ή ότι ακούς μόνο στη τηλεόραση για τα Ζωνιανά και βάζεις σε τσουβαλι όλη τη Κρήτη; 4
tzotzo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, Sl___857 είπε Καλησπέρα σε όλους... Σκοπεύω να μετακομίσω Κρήτη και συγκεκριμένα Ηράκλειο... Υπάρχουν περιοχές που είναι κακόφημες σε επίπεδο εγκληματικότητας εμπόριο ναρκωτικών και τέτοια και θα μου προτείνατε να μην επιλέξω; Εσύ δεν ήσουν που ρωτουσες πριν κάνα τρίμηνο για την φάση στον Ασπρόπυργο ή κάνω λάθος;
Muchacho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δεν υπάρχουν κακόφημες περιοχές από άποψη εγκληματικότητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις