Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους... Σκοπεύω να μετακομίσω Κρήτη και συγκεκριμένα Ηράκλειο... Υπάρχουν περιοχές που είναι κακόφημες σε επίπεδο εγκληματικότητας εμπόριο ναρκωτικών και τέτοια και θα μου προτείνατε να μην επιλέξω;

Δημοσ.

Δεν είμαι από εκεί αλλά έχω ακούσει από φίλους που έμεναν αρκετό καιρό στο Ηράκλειο ότι τα Καμίνια που είναι κοντά στο Ξεροπόταμο θεωρείται κακοφήμη περιοχή. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sl___857 είπε

Καλησπέρα σε όλους... Σκοπεύω να μετακομίσω Κρήτη και συγκεκριμένα Ηράκλειο... Υπάρχουν περιοχές που είναι κακόφημες σε επίπεδο εγκληματικότητας εμπόριο ναρκωτικών και τέτοια και θα μου προτείνατε να μην επιλέξω;

Όλα σχετικά είναι.

Θα πας με γυναίκα και παιδιά ?

Δημοσ.

Όλη Η Κρήτη ...Πας σε ένα νησί που οπλοφορούν ..οδηγούν από τα δέκα, είναι όλη τη μέρα μεθυσμένοι και για να τους καταλάβεις θες υποτίτλους 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 7
  • Sad 2
Δημοσ.

Καμίνια, κυρίως προς τα 'κει που 'ναι ο ΟΦΗ, αρκετά κακή περιοχή.

Οι περισσότερες περιοχές είναι αρκετά οκ, αν εξαιρέσεις το συγκεκριμένο ghetto :P

Στείλε για ό,τι χρειαστείς, έμεινα 10+ χρόνια στο Ηράκλειο ως φοιτητής, αλλά και μετά. Το '21 έφυγα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, corsair04 είπε

Όλη Η Κρήτη ...Πας σε ένα νησί που οπλοφορούν ..οδηγούν από τα δέκα, είναι όλη τη μέρα μεθυσμένοι και για να τους καταλάβεις θες υποτίτλους 

Έχεις κατέβει ποτέ στη Κρήτη ή ότι ακούς μόνο στη τηλεόραση για τα Ζωνιανά και βάζεις σε τσουβαλι όλη τη Κρήτη;

• Like 4
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Sl___857 είπε

Εσύ δεν ήσουν που ρωτουσες πριν κάνα τρίμηνο για την φάση στον Ασπρόπυργο ή κάνω λάθος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...