NiKoSmile Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε Χελωνονιντζάκια μεταγλωτισμένο 😅. Προφανώς δεν είχες βρει το κεντρικό stream που σου επιτρέπει να διαλέξεις και ποιότητα 😉 To ξέρω το stream selection, τα Χελωνονιντζάκια δεν ήξερα 😆. Απλά για να βγάλει τα 7.1 πρέπει από τις ρυθμίσεις η ποιότητα να είναι στο Auto και όχι Υψηλή (Μέχρι 4 Mbit/s) . Οπότε αφήστε το στο Auto! Εγώ το είχα βάλει στα 4 νομίζοντας ότι ήταν το max ενώ τελικά το max είναι το Auto 😂 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από NiKoSmile 1
Doubt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε To ξέρω το stream selection Για πες και σε μας που δεν ξέρουμε.. Το pot player το κατέβασα, μετά τι κάνουμε; (σε υπολογιστή) Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από Doubt
mikaha Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 57 λεπτά πριν, Doubt είπε Για πες και σε μας που δεν ξέρουμε.. Το poy player το κατέβασα, μετά τι κάνουμε; (σε υπολογιστή) Θα πρέπει να βρεις το url του stream και να το ανοίξεις μέσω του pot. Ένας απλός τρόπος να το βρεις είναι μέσω της επέκτασης The Stream Detector που είναι για firefox. Από τα 2 streams που θα εντοπίζει, αντιγράφεις το πρώτο που είναι το κεντρικό. 2
bikoss Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 19 ώρες πριν, panos- είπε Στα προγράμματα EON μόνο. Τα προγράμματα Nova 3play και οι υπηρεσίες τηλεόρασης Nova δεν έχουν πρόσβαση στην EON για μεγάλη οθόνη. Έχεις δίκιο, δεν το είπα καθαρά.
NiKoSmile Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχει και το παρακάτω (EON). Άλλες 7 ή 14 μέρες δωρεάν με κινητό ή κάρτα. Το δοκίμασε κανένας; https://nettvplus.gr/ Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από NiKoSmile
stud1118 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Στις 19/2/2022 στις 8:27 ΠΜ, notist είπε Εγώ έκανα το eon+ μέσω δορυφόρου για τον πατέρα μου στην Εύβοια και περιμένει τον τεχνικό να το τοποθετήσει. Με 23€ φουλ πακέτο λουκούμι που λέει και ο φίλος ποιο πάνω. Μην ξεχνάμε ότι παλιά ζητάγανε 52€ για τα ίδια. Επίσης θα βλέπω και εγώ μέσω ίντερνετ σε nvidia shield ταυτόχρονη θέαση αγώνες,κάτι που σαν nova δεν γινόταν. Για όποιον δεν τον ενδιαφέρουν τα αθλητικά το άλλο πακέτο έχει 10€. Ρε φίλε και γω κάτι παρόμοιο θέλω να κάνω. Έχω nova 3-play full πακέτο με δορυφορικό και τους λέω να το αναβαθμίσω σε EON+ δορυφορικό με ενεργοποίηση και σε smart tv, ώστε να το βλέπει ένας φίλος μου από το σπίτι του που έχει cosmote internet. Μου λένε ότι για να παίξει σε smart tv , πρέπει να είναι στο ίδιο σπίτι που έχω και το nova/eon vdsl internet. Εσύ στο σπίτι σου το κατάφερες με το android tv box ;
notist Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, stud1118 είπε Ρε φίλε και γω κάτι παρόμοιο θέλω να κάνω. Έχω nova 3-play full πακέτο με δορυφορικό και τους λέω να το αναβαθμίσω σε EON+ δορυφορικό με ενεργοποίηση και σε smart tv, ώστε να το βλέπει ένας φίλος μου από το σπίτι του που έχει cosmote internet. Μου λένε ότι για να παίξει σε smart tv , πρέπει να είναι στο ίδιο σπίτι που έχω και το nova/eon vdsl internet. Εσύ στο σπίτι σου το κατάφερες με το android tv box ; Καλησπέρα. Νομίζω στα 3-play δεν γίνεται και δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή της νοβα. Φυσικά εγώ βλέπω από το σπίτι μου μέσω ίντερνετ cosmote κιόλας με nvidia shield,και ο πατέρας μου ταυτόχρονα με το δορυφορικό του. Ήταν βασική προϋπόθεση για να κάνω το 24μηνο συμβόλαιο. Αυτό παλιά μέσω νοβα δεν γινόταν. Αν ήθελες να δεις ποδοσφαιρικό αγώνα έπρεπε να μπεις στο account και να επιλέξεις που θα δεις. Έτσι έχουμε και την cosmote tv.
stud1118 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, notist είπε Καλησπέρα. Νομίζω στα 3-play δεν γίνεται και δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή της νοβα. Φυσικά εγώ βλέπω από το σπίτι μου μέσω ίντερνετ cosmote κιόλας με nvidia shield,και ο πατέρας μου ταυτόχρονα με το δορυφορικό του. Ήταν βασική προϋπόθεση για να κάνω το 24μηνο συμβόλαιο. Αυτό παλιά μέσω νοβα δεν γινόταν. Αν ήθελες να δεις ποδοσφαιρικό αγώνα έπρεπε να μπεις στο account και να επιλέξεις που θα δεις. Έτσι έχουμε και την cosmote tv. Άρα αρκεί να περάσω από το nova 3-play σε eon+ fiber 100, με δορυφορικό δέκτη και μπορει κάποιος σε άλλο σπίτι να βλέπει τηλεόραση eon από smart tv. Εσένα το nvidia shield το θεωρεί smart tv και ζητάει ενα κωδικό ή πρέπει να μπεις με username και password;
notist Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, stud1118 είπε Άρα αρκεί να περάσω από το nova 3-play σε eon+ fiber 100, με δορυφορικό δέκτη και μπορει κάποιος σε άλλο σπίτι να βλέπει τηλεόραση eon από smart tv. Εσένα το nvidia shield το θεωρεί smart tv και ζητάει ενα κωδικό ή πρέπει να μπεις με username και password; Καλημέρα. Εμείς το δορυφορικό το βάλαμε αναγκαστικά γιατί στην Εύβοια που είναι ο πατέρας μου δεν έχουν ίντερνετ. Καλύτερα να πας από ένα κατάστημα να τους ρωτήσεις. Στο nvidia shield μπαίνω με username και password. Και σε xiaomi mi box s που έχω στο υπνοδωμάτιο το ίδιο. Επίσης δίνει και μια φορητή συσκευή δηλαδή κινητό ταμπλετ η λαπτοπ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μιας και βλεπω οτι εχει απλωσει το θεμα που ετσι και αλλιως εχει ληξει, να ρωτησω εδω: Προσπαθω εδω και λιγες ημερες να δω το RT (ρωσια τουντει - ειδησεογραφικο καναλι δορυφορικο απο τον astra) χωρις να τα εχω καταφερει. Χαθηκε το σημα του; Γνωριζει καποιος κατι σχετικο;
NiKoSmile Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, matrixxx είπε Μιας και βλεπω οτι εχει απλωσει το θεμα που ετσι και αλλιως εχει ληξει, να ρωτησω εδω: Προσπαθω εδω και λιγες ημερες να δω το RT (ρωσια τουντει - ειδησεογραφικο καναλι δορυφορικο απο τον astra) χωρις να τα εχω καταφερει. Χαθηκε το σημα του; Γνωριζει καποιος κατι σχετικο; Το έψαχνα χθες αρκετή ώρα, το έχουν μπλοκάρει/εξαφανίσει από το web. Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Το μόνο που βρήκα πριν λίγες μέρες playable σε ένα ρώσικο tube (ξέχασα ποιο 😠) είναι το RT Documentary. Πάλι καλά που έσωσα το stream link. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από NiKoSmile 1
magdalhnh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Στις 4/3/2022 στις 6:57 ΜΜ, NiKoSmile είπε Υπάρχει και το παρακάτω (EON). Άλλες 7 ή 14 μέρες δωρεάν με κινητό ή κάρτα. Το δοκίμασε κανένας; https://nettvplus.gr/ Σε ποιες χώρες είναι διαθέσιμη η υπηρεσία του NetTV Plus? Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία μας από οπουδήποτε στον κόσμο, εκτός από Ελλάδα και Κύπρο
NiKoSmile Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, magdalhnh είπε Σε ποιες χώρες είναι διαθέσιμη η υπηρεσία του NetTV Plus? Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία μας από οπουδήποτε στον κόσμο, εκτός από Ελλάδα και Κύπρο Υπάρχει και το VPN
Vault13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Στις 28/2/2022 στις 2:19 ΜΜ, gdal73 είπε Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή της Nova, να επιμένει να έχει κλειδωμένη την επιλογή για την εφαρμογή ΕΟΝ σε smart tv, για υφιστάμενους πελάτες του δορυφορικού πακέτου. Ειναι απλο. Θελουν να ανανεωσεις το συμβολαιο σου με διετια νομιζω. Αν θελεις να μεινεις καντο και ας εχεις πολλους μηνες για την ληξη. Εγω δεν εχω αποφασισει τι θελω ακομα
Doubt Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Μιας και βλεπω οτι εχει απλωσει το θεμα που ετσι και αλλιως εχει ληξει, να ρωτησω εδω: Προσπαθω εδω και λιγες ημερες να δω το RT (ρωσια τουντει - ειδησεογραφικο καναλι δορυφορικο απο τον astra) χωρις να τα εχω καταφερει. Χαθηκε το σημα του; Γνωριζει καποιος κατι σχετικο; https://www.lyngsat.com/tvchannels/ru/RT-News.html Από web υπάρχει αυτό. https://www.reuters.com/business/media-telecom/russian-news-channel-rt-broadcast-rumble-after-big-tech-curbs-2022-03-03/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα