Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 18/02/2022 at 21:38, vorlon68 said:

Μάλλον. Ετσι και αλλιώς περιμένω τι θα γινει με τον διπλασιασμό του ΟΤΕ και το τι θα κάνουν οι αλλοι πάροχοι για να αποφασίσω τι θα κάνω.

ενα απο τα δυο σεναρια παιζει.

ειτε ειναι ftth που τωρα θα ξεκινησει να δινει η nova οσο ξερω ειτε για καποιο λογο ο wizard δεν σου βγαζει 200αρα ενω υπαρχει.το τι απο τα δυο παιζει το βλεπεις https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiM0bbPiqD2AhVSS_EDHQ4DD60QFnoECAgQAQ&url=http%3A%2F%2Ffttxgr.eu%2Fmap&usg=AOvVaw3d-XM-ySRYTqMrQcfFkcIq

οπως μπορεις να δεις και ποσο κοντα ειναι το kv σου για να δεις αν μπορει να παιξει 200.

On 19/02/2022 at 13:59, Vault13 said:

Εγω που εχω κλασικη δορυφορικη nova τη παραπανω θα παρω αν βαλω eon plus?

catch up 7 ημερων.

On 19/02/2022 at 17:16, enteacher04 said:

Αφού πιάσαμε αυτή την off-topic συζήτηση, να κάνω και εγώ μια ερώτηση:Αν αγορασω αυτό το πακέτο, η nova θα μου στείλει κάποιον εξοπλισμό προφανώς. 

Η ερώτηση είναι αν αυτός ο εξοπλισμός υποστηρίζει το να παίζεις ταινίες από ένα δικό σου USB stick (ξέρω ότι είμαι πολύ off-topic, αλλά έχω δει ότι το αντίστοιχο κουτί της cosmote δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, και είναι κρίμα)

ναι και μπορεις να κανεις και Cast.

• Thanks 1
  • Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
Στις 24/2/2022 στις 5:08 ΜΜ, NiKoSmile είπε

Blomberg channel stream quality HEVC 4K/60

image.png.19f070a8cc980dd92d3b234a915973f1.png

https://ibb.co/0nTzWhj

Δεν βλεπω να υπαρχει αυτο το καναλι στην eon του θεματος, εχει ενα bloomberg, αλλα ειναι στην ιδια ποιοτητα με ολα τα υπολοιπα 1080 το πολυ και με κακο bitrate! 4Κ που γραφεις εδω... ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Δεν βλεπω να υπαρχει αυτο το καναλι στην eon του θεματος, εχει ενα bloomberg, αλλα ειναι στην ιδια ποιοτητα με ολα τα υπολοιπα 1080 το πολυ και με κακο bitrate! 4Κ που γραφεις εδω... ;

Έβαλα το αμερικάνικο συνδρομητικό 4k/60 χωρίς σχόλιο, απλά για σύγκριση ποιότητας :ph34r:. Το Bloomberg πάντως παίζει παντού τα ίδια, με τη διαφορά ότι στο αμερικάνικο έχει και τα  γραφήματα στα δεξιά. Η EON παίζει το ευρωπαϊκό. Ακόμα και το ευρωπαϊκό που παίζει ελεύθερα online  1.2M 720p δείχνει καλύτερα! Τέλεια δείχνει και το αμερικάνικο που παίζει ελεύθερα online 1080p/60.

Γιατί να πληρώσω τώρα συνδρομή για βλέπω ψευδο 1080p που είναι χειρότερο από 720p :P, ενώ ελεύθερα παίζει το bloomberg USA 1080p/60;

Bloomberg Europe EON (Με συνδρομή 😆)

image.jpeg.1f1169df0815ed51cfe8bd3374c33e03.jpeg

Bloomberg USA 1080p/60 (Free online)

image.jpeg.e8df1f0405d8a752c06b8d6592575310.jpeg

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω Nova Δορυφορικό και δυστυχώς ο μόνος τρόπος να δώ μέχρι τώρα EON στην LG OLED που έχω σε άλλο δωμάτιο ήταν ή μεσω mirror (με Airplay, από macbook) ή με sideloading του Opera Browser σε ένα παλιό android tv που έχω. Εκμεταλεύτηκα την προσφορά για να δοκιμάσω την υπηρεσία στην εφαρμογή της ΕΟΝ για την τηλέοραση LG. Έβαλα χθες να δώ τον τελικό του League Cup στην μία τηλεόραση μέσω δορυφόρου και στην άλλη με την ΕΟΝ και μπορώ να πω τα παρακάτω:

• Και στις δυο περιπτώσεις η εικόνα ήταν ψιλο-απαράδεκτη σε σχέση με δορυφορικά κανάλια του εξωτερικού που έδειχναν το παιχνίδι. Στο δορυφορικό, ελαφρώς καλλίτερη, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.
  • Η καθυστέρηση μεταξύ των δύο ήταν σχετικά μικρή (περίπου 10sec) καμία σχέση με wind vision που είχα παλιά που είχε καθυστέρηση κανά δίλεπτο...
  • Η εικόνα στην εφαρμογή της LG για την ΕΟΝ, ήταν πολύ καλλίτερη σε σχέση με την εικόνα στην εφαρμογή του android ΤV box που έχω (είναι το tv box που έδινε η wind με την wind vision) και φυσικά πολύ καλλίτερη σε σχέση με οποιαδήποτε λύση mirroring...
  • H εφαρμογή μου φάνηκε αρκετά δύσχρηστη σε σχέση με την αντίστοιχη εφαρμογή της wind vision ή το menu στο δορυφορικό δέκτη, μάλλον αυτό πάντως είναι θέμα συνήθειας...

Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή της Nova, να επιμένει να έχει κλειδωμένη την επιλογή για την εφαρμογή ΕΟΝ σε smart tv, για υφιστάμενους πελάτες του δορυφορικού πακέτου.

Επεξ/σία από gdal73
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Χαιρετώ!

Μπορεί, στο πλαισιο της τρεχουσας προσφορας,  να γίνει μέσω η/υ εγγραφή κάποιας ταινίας ή αγώνα; Με τον idm δεν γίνεται. Ευχαριστω

Πρέπει να βρεις το stream και να κάνεις εγγραφή από player που υποστηρίζει εγγραφή ή με screen recorder.

image.png.e7d84d199c0f6a71531b3c2818e15a23.png

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ.

Καταλαβαίνω την κουβέντα για την ανάλυση κλπ.... αλλά και 4κ να ήταν... να δεις τί βρε παιδιά; Δεν περίμενα τόσο χάλια περιεχόμενο.... Θυμάμαι παλιά που είχα το δορυφορικό starter, είχε και 2-3 πραγματάκια να δεις...Και χωρίς on demand.... 

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, thouthou είπε

Καταλαβαίνω την κουβέντα για την ανάλυση κλπ.... αλλά και 4κ να ήταν... να δεις τί βρε παιδιά; Δεν περίμενα τόσο χάλια περιεχόμενο.... Θυμάμαι παλιά που είχα το δορυφορικό starter, είχε και 2-3 πραγματάκια να δεις...Και χωρίς on demand.... 

Ποιο 4Κ; Μαλλον δεν εχεις δει προσεκτικα τα σχολια των μελων. Ας ηταν καλο 1080 και θα το σκεφτομουν. Απο εκει και περα, εχει καποιο περιεχομενο μπορω να πω, αλλα με τετοια ποιοτητα προσωπικα προσπερνω. Δεν μου κανει ορεξη να δω κατι. Δεν ειμαστε στο 2010 που ακομα στην Ελλαδα δεν ηξερε η μαζα τι σημαινει fullHD.

Δημοσ.

Δυστυχώς κατάφεραν και πήραν από την cosmote την premier league για τα επόμενα 6 χρόνια. Πήραν και όλα τα μεγάλα ξένα πρωταθλήματα που επίσης τα είχε η cosmote και τα έχασε. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από Ελλάδα. Για αυτούς τους λόγους θα πάρουν πολλούς συνδρομητές. Η cosmote πολύ ανώτερη σε ποιότητα εικόνας που βλέπω σε nvidia shield. Είδα και εγώ εχθές τον τελικό κυπέλλου Αγγλίας. Απλά δεν βλεπόταν. 

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, gdal73 είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή της Nova, να επιμένει να έχει κλειδωμένη την επιλογή για την εφαρμογή ΕΟΝ σε smart tv, για υφιστάμενους πελάτες του δορυφορικού πακέτου.

Καλημέρα, μάλλον είσαι πελάτης παλιάς υπηρεσίας. Πλέον, και οι δορυφορικές συνδρομές δικαιούνται παράλληλα και πρόσβαση σε μεγάλη οθόνη μέσω EON.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bikoss είπε

Καλημέρα, μάλλον είσαι πελάτης παλιάς υπηρεσίας. Πλέον, και οι δορυφορικές συνδρομές δικαιούνται παράλληλα και πρόσβαση σε μεγάλη οθόνη μέσω EON.

Φίλε το άλλαξαν; Mέχρι μέσα Δεκεμβρίου δεν είχαν κάνει καμία κίνηση, έπρεπε απαραίτητα να αλλάξεις σε EON αν ήθελες πρόσβαση σε Smart TV app. Δεν είμαι τόσο παλιός πελάτης, έχω 3Play με 100ρα γραμμή από ΝΟΕ 2020..Μόλις λήξουν οι 7 μέρες θα το προσπατήσω...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bikoss είπε

Στα προγράμματα EON μόνο. Τα προγράμματα Nova 3play και οι υπηρεσίες τηλεόρασης Nova δεν έχουν πρόσβαση στην EON για μεγάλη οθόνη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ταινία on demand που άνοιξα το stream μέσω player το μέγιστο bitrate είναι 7.1Mbps για όποιον ενδιαφέρεται.

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε

Σε ταινία on demand που άνοιξα το stream μέσω player το μέγιστο bitrate είναι 7.1Mbps για όποιον ενδιαφέρεται.

Για πες ποια ταινία είναι. Όσες έχω δοκιμάσει μέχρι 3,6 ήταν το max

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Για πες ποια ταινία είναι. Όσες έχω δοκιμάσει μέχρι 3,6 ήταν το max

Χελωνονιντζάκια μεταγλωτισμένο 😅. Προφανώς δεν είχες βρει το κεντρικό stream που σου επιτρέπει να διαλέξεις και ποιότητα 😉

Επεξ/σία από ChrisN.S.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...