Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Μα καλα με max ποιοτητα 4Mbps τι ποιοτητα εικονας θα εχει; Το εχει κανεις; 

Λογικά 720p έως1080p.  Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε. Στις 00:01 δε θα ανοίξει; Βέβαια τόσος κόσμος που θα μπει δεν ξέρω αν θα αντέξει η σελίδα.

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε. Στις 00:01 δε θα ανοίξει;

από την Τετάρτη 23/2 στις 09.00 έως και την Τρίτη 01/03 στις 23.59

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 20/2/2022 στις 1:02 ΠΜ, eon.s60 είπε

Ευχαριστούμε για την προσφορά. 

Ως υπηρεσία θα την χαρακτήριζα ως άθλια. Ακόμα και αγορασμένη σου δίνει μια Smart τηλεόραση, έναν υπολογιστή και μια κινητή συσκευή. Η ποιότητα στα περισσότερα κανάλια το απλό HD και αν... Ταινίες αδιάφορες. Στις σειρές δεν έχει όλα τα επεισόδια ακόμα και από σεζόν αυτού του χρόνου. 

Μια ακόμα φτηνοδουλειά κακοσχεδιασμένη. 

Τόσο χάλια δηλαδή. 😕

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

Λογικά 720p έως1080p.  Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε. Στις 00:01 δε θα ανοίξει; Βέβαια τόσος κόσμος που θα μπει δεν ξέρω αν θα αντέξει η σελίδα.

Δεν ρωτησα για αναλυση αλλα για ποιοτητα για οποιον το εχει και ξερει. Γιατι αν ειναι 1080p με 4Μbps μου φαινεται πολυ χαμηλο το bitrate για αξιοπρεπη εικονα. Αν ειναι 720p δεν το συζηταμε, ειναι 20 χρονια πισω ως αναλυση. 

Φανταζομαι οτι δεν ειναι HEVC ο codec ε;

Για να δουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει HEVC αλλά στο box κ στις εφαρμογές τηλεόρασης φτανει μέχρι και τα 7mbps. Σε υπολογιστές και κινητά/tablet φτανει μέχρι 4. 

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panos- είπε

Δεν έχει HEVC αλλά στο box κ στις εφαρμογές τηλεόρασης φτανει μέχρι και τα 7mbps. Σε υπολογιστές και κινητά/tablet φτανει μέχρι 4. 

Στην εφαρμογη σε τηλεοραση μεσα στις ρυθμισεις του app, το μεγιστο ειναι 4Mbps. Που ακριβως ειδες/βρηκες τα 7;

• Moderators
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, panos- είπε

Αν το αφήσεις στο ABR, φτάνει μέχρι και 7. 

Μακαρι γιατι τα 4 θα ηταν κακιστα.

Παντως, ειτε ABR, ειτε CBR στην ρυθμιση λεει 4. Προφανως το εχεις δει στην πραξη, οποτε thanks για την πληροφορια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά η ποιότητα είναι πολύ μέτρια. Σίγουρα δεν αξίζει η συνδρομή 😂. To μέγιστο bit rate δεν ξεπερνάει τα 3,6Mbps :P

image.png.1c36637c41054d31bd570bc738f18c3c.png

image.png.64934aafe5a65a4c4f795fa6c9da6d08.png

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αστείο είναι ότι το ONE channel από το δικό του site (δωρεάν) έχει πολύ ανώτερη ποιότητα (ανάλυση και bit rate!)image.png.c3037b1fffebf97c56026dcd8f3563d0.png

ONE channel από NOVA ΕΟΝ

image.png.9d96d99b1deed4f95d408f92ce9960e3.png

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Thanks 2
Δημοσ.

Επειδή είμαι συνδρομητής χρόνια και πρόσφατα ανανέωσα το συμβόλαιο μου, ο Θεός με έσωσε και δεν διέκοψα το δορυφορικό που με ρώτησαν. Η ποιότητα είναι πραγματικά άθλια ( 100vdsl).

Δημοσ.

μήπως η ποιότητα έχει να κάνει και με την σύνδεση που έχουμε στην συσκευή μας ;; δηλαδη μήπως σε οικεία με οπτική ίνα έχει καλύτερο bitrate?

Δημοσ.

Σκεφτείτε πως η μισή Ελλάδα και παραπάνω έχει μπει τώρα τσάμπα για να δοκιμάσει την προσφορά που μόλις ξεκίνησε πριν λίγη ώρα.  Μήπως αυτός είναι ο λόγος της κακής ποιότητας? Ας κάνουμε υπομονή λίγες μέρες να δούμε μήπως στρώσει... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...