Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, paulchro είπε

Εμένα μου γραφεί ότι δεν είμαι εγγεγραμμένος όταν πάω να δω κάποιο κανάλι!

Γιατί ξεκίνησε η προσφορά;;;

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, paulchro είπε

Εμένα μου γραφεί ότι δεν είμαι εγγεγραμμένος όταν πάω να δω κάποιο κανάλι!

Αφού ξεκινάει από 23/02 η προσφορά ρε αφεντικό. Ξαναδοκίμασε τότε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Αν θεωρεις οτι σε 50αρα γραμμη με ταχύτητα 49mbps οτι σέρνεται, παω πάσο. Απο το 2013 που έχω VDSL ποτε δεν είχα πρόβλημα με θέμα ταχύτητας.

Στο κεντρο δεν εχει VDSL αυτο εννοουσα.Με 24 αρα γραμμη πολυ κοντα στο μεγαρο του ΟΤΕ κ σου δινει 13.Βεβαια κ η κοσμοτε δεν εχει οποτε ολες οι εταιρειες δεν εχουν στην περιοχη.Απλα παλια που ημουν κοσμοτε σε 24αρα γραμμη μου εδινε τουλαχιστον 17/18.

23 ώρες πριν, Innersense είπε

Ρε παιδιά αποφασίστε γιατί μας ενδιαφέρει. Πήρε το μάτι μου αυτό το 26€ για Double Play 100άρα και το σκέφτομαι.
Εντωμεταξύ έχω μείνει σε καιρούς που υπεύθυνη για το Internet της ήταν η Forthnet, τώρα πια τι παίζει;

Καταρχας ρωτησε αν εχει VDSL η περιοχη σου το βασικο.Σε πολλες περιοχες ΔΕΝ ΕΧΕΙ οποτε αναγκαστκα παιρνεις 24αρα γραμμη κ σου δινει 13/14.Αυτη ειναι η εμπειρια μου κ την γραφω οι ειρωνειες δειχνουν προβληματα συμπεριφορας.Επισης ενω τους εχεις παρακαλεσει κ εχεις μπλοκαρει πολλα τηλεφωνα(απο οπου σε εχουν παρει) σε παιρνουν ακαταλληλες ωρες με το ζορι να βαλεις προγραμματα τους.Ενοχλητικοι.

Επεξ/σία από Dannie
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, VASKOUK είπε

Μόλις το ενεργοποίησα σε mibox s . 

Πως το εκανες;

Εμενα μου εμφανιζει εναν κωδικο και μου λεει να τον βαλω στο self-care portal. 

Μηπως εισαι πελατης τους κ εχεις nova account;

Σ ευχαριστω

Δημοσ.

στο mail που σου έστειλαν εχει το παρακατω :

ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ;

SMART TV 

επιλέγεις τον σύνδεσμο : https://eon.nova.gr/smarttv?token=κτλ και βάζεις τον κωδικό που έχεις απο το app .

ενεργοποιήθηκε κανονικά , πλοήγηση στο μενού , προσθήκη ταινίας στα αγαπημένα κτλ

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, afentiko είπε

Αφού ξεκινάει από 23/02 η προσφορά ρε αφεντικό. Ξαναδοκίμασε τότε

Καλά βρε μη βαράτε, δεν το πρόσεξα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VASKOUK είπε

ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ;

SMART TV 

επιλέγεις τον σύνδεσμο : https://eon.nova.gr/smarttv?token=κτλ και βάζεις τον κωδικό που έχεις απο το app .

ενεργοποιήθηκε κανονικά , πλοήγηση στο μενού , προσθήκη ταινίας στα αγαπημένα κτλ

Σ ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Ευχαριστούμε για την προσφορά. 

Ως υπηρεσία θα την χαρακτήριζα ως άθλια. Ακόμα και αγορασμένη σου δίνει μια Smart τηλεόραση, έναν υπολογιστή και μια κινητή συσκευή. Η ποιότητα στα περισσότερα κανάλια το απλό HD και αν... Ταινίες αδιάφορες. Στις σειρές δεν έχει όλα τα επεισόδια ακόμα και από σεζόν αυτού του χρόνου. 

Μια ακόμα φτηνοδουλειά κακοσχεδιασμένη. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν θα διαφωνισω οτι το περιεχομενο ειναι περιορισμενο, ακομα και με ολες τις βιβλιοθηκες μεσα, οποτε η απλη υπηρεσια, αν δεν εχεις αναγκη τα καναλια, δεν εχει καμμια τυχη απεναντι σε neflix κτλ ΟΜΩΣ την συγκρινουμε με τον ανταγωνισμο. Τι εχουμε λοιπον?

Τιμες τιμοκαταλογου:

NOVA: 50ρι σινεμα 30 ευρω, 100ρι σινεμα 33 ευρω, 100ρι φουλ 43.

Vodafone TV: 50 με απλη TV 31,5/ με kids 33,5 , 100 με kids 37,90

Cosmote: 50ρι εντρυ 33,90 , 50ρι σινεμα 40,9! 100ρι σινεμα 47,9! 100ρι φουλ 56,9!

Αν η Vodafone TV κραταγε τα σπορτς ή εστω ειχε στριμιμγκ (και ριπλεη) ολα τα καναλια θα ειχαμε αλλη κουβεντα, αφου λογω HBO υπερτερει σε περιεχομενο.

Οποτε για μενα το 100ρι απλο ΕΟΝ ειναι λουκουμακι και για αυτο αλλωστε το εβαλα. Τωρα για μπαλλες αλλαζει το πραγμα, στο τι ομαδα εισαι και στο ποσο εισαι διαθετιμενος να δωσεις για να την δεις. Πχ εμενα το σπορτ (χωρις Παναθηναικο) με τους τρεις μηνες δωρο, εβγαινε 38 το μηνα (οσο εδινα Cosmote για 5ο εντρι) αλλα και παλι το απλο 100ρι βγαινει 28!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/2/2022 στις 5:16 ΜΜ, enteacher04 είπε

Αφού πιάσαμε αυτή την off-topic συζήτηση, να κάνω και εγώ μια ερώτηση:Αν αγορασω αυτό το πακέτο, η nova θα μου στείλει κάποιον εξοπλισμό προφανώς. 

Η ερώτηση είναι αν αυτός ο εξοπλισμός υποστηρίζει το να παίζεις ταινίες από ένα δικό σου USB stick (ξέρω ότι είμαι πολύ off-topic, αλλά έχω δει ότι το αντίστοιχο κουτί της cosmote δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, και είναι κρίμα)

Έχω βάλει kodi και πάει σφαίρα (τουλάχιστον σε 1080p, γιατί δεν έχω 4k τηλεόραση). Έχει και φωνητική αναζήτηση το remote. 

Επεξ/σία από noths
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, noths είπε

Έχω βάλει kodi και πάει σφαίρα (τουλάχιστον σε 1080p, γιατί δεν έχω 4k τηλεόραση). Έχει και φωνητική αναζήτηση το remote. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και το Kodi είναι φοβερή δυνατότητα. Αλλά αυτό που θέλω είναι να γράψω μια ταινία σε ένα USB stick, να βάλω το usb stickστο μηχάνημα της nova, και να παίξω τ ν ταινία από εκεί στην τηλεόραση. Δεν ξέρω αν αυτό υποστηρίζεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/2/2022 στις 8:46 ΜΜ, VASKOUK είπε

ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ;

SMART TV 

Ο συνδεσμος γραφει Παρουσιάστηκε σφάλμα. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.

Ολα οκ τελικα, ευχαριστουμε 

Επεξ/σία από teo010

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...