notist Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ έκανα το eon+ μέσω δορυφόρου για τον πατέρα μου στην Εύβοια και περιμένει τον τεχνικό να το τοποθετήσει. Με 23€ φουλ πακέτο λουκούμι που λέει και ο φίλος ποιο πάνω. Μην ξεχνάμε ότι παλιά ζητάγανε 52€ για τα ίδια. Επίσης θα βλέπω και εγώ μέσω ίντερνετ σε nvidia shield ταυτόχρονη θέαση αγώνες,κάτι που σαν nova δεν γινόταν. Για όποιον δεν τον ενδιαφέρουν τα αθλητικά το άλλο πακέτο έχει 10€.
Kthulhou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μη χάνεις στιγμή! H περίοδος δωρεάν θέασης του προγράμματος της ΕΟΝ ξεκινά την Τετάρτη 23/2 στις 09.00 και λήγει την Τρίτη 01/03 στις 23.59. Μετά τη λήξη της συγκεκριμένης περιόδου, ο κωδικός σύνδεσης στην ΕΟΝ δεν θα ισχύει. Πως βλέπω; SMART TV Για θέαση μέσω Smart TV, μπες στην παρακάτω σελίδα κατέβασε το EON TV app, επίλεξε πάροχο Nova και πληκτρολόγησε τον κωδικό ενεργοποίησης που θα εμφανιστεί στην οθόνη της Smart TV σου. https://eon.nova.gr/smarttv?token= SMARTPHONE/TABLET Για θέαση μέσω tablet ή smartphone, κατέβασε το EON TV app από το Google Play Store ή το iOS App Store, επίλεξε γλώσσα και πάροχο Nova, και στη συνέχεια πληκτρολόγησε το username και το password που έλαβες. PC/Mac Για θέαση μέσω PC/Mac, μπες στο eon.tv/login, επίλεξε γλώσσα και πάροχο Nova και στη συνέχεια πληκτρολόγησε το username και το password που έλαβες. Η πρόσβαση στην ΕΟΝ είναι εφικτή μέσω Smart TV, PC/Mac, tablet ή smartphone. Πληροφορίες για τις συμβατές συσκευές θα βρεις εδώ Περισσότερες πληροφορίες στο https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/efarmoges/eon-gia-oloys
Ola150 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Στο email στέλνουν τα login στοιχεία. Χρησιμοποίησα ένα από temp-mail.org και σαν κινητό ένα δεύτερο που έχω και δεν το χρησιμοποιώ. Όνομα και επίθετο έβαλα τυχαία. Οπότε όλα καλά! 1
AristidisZ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, notist είπε Εγώ έκανα το eon+ μέσω δορυφόρου για τον πατέρα μου στην Εύβοια και περιμένει τον τεχνικό να το τοποθετήσει. Με 23€ φουλ πακέτο λουκούμι που λέει και ο φίλος ποιο πάνω. Μην ξεχνάμε ότι παλιά ζητάγανε 52€ για τα ίδια. Επίσης θα βλέπω και εγώ μέσω ίντερνετ σε nvidia shield ταυτόχρονη θέαση αγώνες,κάτι που σαν nova δεν γινόταν. Για όποιον δεν τον ενδιαφέρουν τα αθλητικά το άλλο πακέτο έχει 10€. 42,5 ευρώ με 100αρι vdsl και nova με δορυφόρο στο σπίτι της μάνας μου, και εγώ έχω πάρει το EON στην LG στο σπίτι μου και βλέπω τα πάντα όλα Είτε μας αρέσει είτε όχι, μάλλον είναι ότι πιο συμφέρον υπάρχει αυτή τη στιγμή 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 16 ώρες πριν, Πανος999 είπε Δε θα με χαλαγε να με παρουν κ κανα τηλ για προσφορα καθως θέλω ν αλλαξω!! Γιατι, υπαρχει εστω 1 στις 1000 να σου δωσουν κατι καλυτερο εστω κατα μισο ευρω απο αυτο που μπορεις να βρεις στο site τους; Δε νομιζω. Σπαμαρισμα βλεπω εγω εδω και 2 χρονια απο οσες εταιριες παροχους και συνεργατες με ΕΝΟΧΛΟΥΝ, δινουν στα ιδια που εχουν και στο σιτε τους και μαλιστα δεν σου λενε για τα καπως καλα (οικονομικα) πακετα, αλλα "προσφορες" για πακετα μαζι με κινητα που πρεπει να αλλαξεις σε κατι γελοιες (καπου διπλες απο οσα πληρωνω τωρα) για μενα τιμες. 1
Vault13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Εγω που εχω κλασικη δορυφορικη nova τη παραπανω θα παρω αν βαλω eon plus?
antonis kaza Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 "Επιμορφωτικα" καναλια δεν βλεπω.Μαλλον ειναι ντεμοντε πλεον... 1
panos- Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Vault13 είπε Εγω που εχω κλασικη δορυφορικη nova τη παραπανω θα παρω αν βαλω eon plus? Την δυνατότητα να δεις και σε smart TV. Πιθανότατα ομως θα αναγκαστείς να γυρίσεις σε ιντερνετικό. 19 λεπτά πριν, antonis kaza είπε "Επιμορφωτικα" καναλια δεν βλεπω.Μαλλον ειναι ντεμοντε πλεον... Υπάρχουν κανονικά στα προγράμματα EON, μέσω δορυφόρου, smart box ή στο web app. Δεν ξέρω αν δίνονται στο δοκιμαστικό.
Vault13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, antonis kaza είπε "Επιμορφωτικα" καναλια δεν βλεπω.Μαλλον ειναι ντεμοντε πλεον... History channel. discovery. National Geo. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από Vault13 1
AristidisZ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, panos- είπε Την δυνατότητα να δεις και σε smart TV. Πιθανότατα ομως θα αναγκαστείς να γυρίσεις σε ιντερνετικό. Όχι, κρατάς και τον δεκτή με το πιάτο, κει βλέπεις και σε smart TV το έγραψα και παραπάνω 🙂 1
enteacher04 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Αφού πιάσαμε αυτή την off-topic συζήτηση, να κάνω και εγώ μια ερώτηση:Αν αγορασω αυτό το πακέτο, η nova θα μου στείλει κάποιον εξοπλισμό προφανώς. Η ερώτηση είναι αν αυτός ο εξοπλισμός υποστηρίζει το να παίζεις ταινίες από ένα δικό σου USB stick (ξέρω ότι είμαι πολύ off-topic, αλλά έχω δει ότι το αντίστοιχο κουτί της cosmote δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, και είναι κρίμα)
bigLITTLE Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 19 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε ναι απλά θα στείλουν τα στοιχεία του account στο viber του 6900000001 Όχι τα στοιχεία του account έρχονται στο email που έχεις δηλώσει.
paulchro Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Εμένα μου γραφεί ότι δεν είμαι εγγεγραμμένος όταν πάω να δω κάποιο κανάλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα