ChrisN.S. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, matrixxx είπε Μιας και βλεπω οτι εχει απλωσει το θεμα που ετσι και αλλιως εχει ληξει, να ρωτησω εδω: Προσπαθω εδω και λιγες ημερες να δω το RT (ρωσια τουντει - ειδησεογραφικο καναλι δορυφορικο απο τον astra) χωρις να τα εχω καταφερει. Χαθηκε το σημα του; Γνωριζει καποιος κατι σχετικο; Αντίποινα από την δημοκρατική Ευρώπη προς την Ρωσία.
eko13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Στις 4/3/2022 στις 6:57 ΜΜ, NiKoSmile είπε Υπάρχει και το παρακάτω (EON). Άλλες 7 ή 14 μέρες δωρεάν με κινητό ή κάρτα. Το δοκίμασε κανένας; https://nettvplus.gr/ Πολλα τα 170 ετησιως! εγω θυμαμαι κατι για 80 τον χρονο, βεβαια δεν θυμαμαι αν ηταν μονο η ομαδα σου...
jonkyr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, matrixxx είπε Προσπαθω εδω και λιγες ημερες να δω το RT (ρωσια τουντει - ειδησεογραφικο καναλι δορυφορικο απο τον astra) χωρις να τα εχω καταφερει. Χαθηκε το σημα του; Γνωριζει καποιος κατι σχετικο; https://www.upi.com/Top_News/World-News/2022/03/02/belgium-Russia-Today-Sputnik-suspended-European-Union/1331646278366/ 1
Vault13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 @matrixxx UA TV και EUROΝΕWS.(russia) στο ΕΟΝ TV. Βολεψου με αυτα .τα αλλα απαγορευτηκαν
NiKoSmile Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Παίζει το RT στο youtube μόνο με ρωσικό VPN. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από NiKoSmile
bikoss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Στις 6/3/2022 στις 12:01 ΜΜ, matrixxx είπε Προσπαθω εδω και λιγες ημερες να δω το RT (ρωσια τουντει - ειδησεογραφικο καναλι δορυφορικο απο τον astra) χωρις να τα εχω καταφερει. Χαθηκε το σημα του; Γνωριζει καποιος κατι σχετικο; Η αναμετάδοση των Russia Today και Russia Today Doc διακόπησε σε συνέχεια αποφάσεων του Ε.Σ.Ρ και της Ε.Ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα