SpirosRonto Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Μιας και δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για το συγκεκριμένο τούλαχιστον εκεί που έψαξα , πέρα από αγγελίες κτλ ξέρει κάποιος να μου πει πού μπορώ να πάω να δώσω παλια κόμικ Μικυ μαους; Άκουσα στο κέντρο αγοράζουν αλλά δεν κατάλαβα που ακριβώς
Haldol Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Βάλτα εδώ αγγελία. Έχω ψωνίσει κόμιξ από το Insomnia.
SpirosRonto Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, Haldol είπε Βάλτα εδώ αγγελία. Έχω ψωνίσει κόμιξ από το Insomnia. Τα έχω ήδη αλλά για τα εναπομείναντα δεν βλέπω ενδιαφέρον χαχαχα 22 λεπτά πριν, korakios είπε αν είναι πολύ παλιά , καλύτερα ebay Δυστυχως δεν είναι τόσο παλιά, είναι από 2007-08
czarjuly Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μπορείς στο Μοναστηράκι αλλά θα στα πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί εναλλακτικά σε κάποιο site πωλήσεων όπως το www.vendora.gr
dpolal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, SpirosRonto είπε Καλησπέρα παιδιά. Μιας και δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για το συγκεκριμένο τούλαχιστον εκεί που έψαξα , πέρα από αγγελίες κτλ ξέρει κάποιος να μου πει πού μπορώ να πάω να δώσω παλια κόμικ Μικυ μαους; Άκουσα στο κέντρο αγοράζουν αλλά δεν κατάλαβα που ακριβώς Μην τα πας από Μοναστηράκι μεριά, θα τα πάρουν μόνο στο κόστος που έχει το χαρτί αν τα ζυγίσουν, τσάμπα δηλαδή. Δεν ξέρω αν περιμένεις να βγάλεις λεφτά τώρα και εσύ, αν έχεις υπόψιν τίποτα pawn stars καταστάσεις αυτά στο Αμέρικα, εδώ δεν παίζει τέτοια φάση. Μπορείς να τα κατηγοριοποιήσεις βάση έτους έκδοσης και κατάστασης και να τα βάλεις σε αγγελίες πάντως. Διαφορετικά βρες μια βιβλιοθήκη που να θέλει να τα πάρει και χάρισε τα.
lector Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Υπαρχουν ομαδες στο fb για ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΟΜΙΚΣ, δοκιμασε κι εκει, ή εδω και vendora οπως ειπαν και παραπανω. Μοναστηρακι Ιπποκρατους κλπ μαγαζια θα στα παρουν σκοτωμενα, καλυτερα να τα χαρισεις που λεει ο λογος παρα να τα δωσεις εκει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα