iwnas28 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, billdanos είπε Εγώ ναι εσυ δεν ξέρω γι αυτό έκανα αυτή την ερώτηση παγίδα! Ατιμουλη!!!
uploading Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Υπάρχει το Apple Support app για την Ελλάδα στο app store?
nitroc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Να προειδοποιεί και για την λήψη αγχολυτικού φαρμάκου πρίν την αποκάλυψη της τιμής στον χρήστη.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 58 minutes ago, uploading said: Υπάρχει το Apple Support app για την Ελλάδα στο app store? Όχι. 1
polaki Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, uploading είπε Υπάρχει το Apple Support app για την Ελλάδα στο app store? Όχι το εψαξα και εγώ με direct link 1
hellghan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Στις 18/2/2022 στις 2:22 ΜΜ, billdanos είπε Πέρα από την πλάκα πάντως, νομίζεις πως θα συναντήσεις εξωφρενικά καλύτερες τιμές στο επίσημο service της Samsung ας πούμε? αν το λες για χαβαλέ οκ. Αν θέλεις κανονική απάντηση τότε ναι είναι πολύ καλύτερες οι τιμές τις samsung και σε χρόνο επισκευής και σε τιμή
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 11 hours ago, hellghan said: αν το λες για χαβαλέ οκ. Αν θέλεις κανονική απάντηση τότε ναι είναι πολύ καλύτερες οι τιμές τις samsung και σε χρόνο επισκευής και σε τιμή Επειδή έχω εμπειριες από επισκευή Samsung σε επίσημο κέντρο, θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη. Εκτός αν αναφέρεσαι σε επισκευές μοντέλων Samsung που δεν ανήκουν σε αυτές που λέμε «ναυαρχιδες».
hellghan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, billdanos είπε Επειδή έχω εμπειριες από επισκευή Samsung σε επίσημο κέντρο, θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη. Εκτός αν αναφέρεσαι σε επισκευές μοντέλων Samsung που δεν ανήκουν σε αυτές που λέμε «ναυαρχιδες». Επειδή και εγώ έχω εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι και σαν ιδιώτης αλλά και σαν συνεργάτης θα διαφωνήσω. Μπορεί να έπεσες σε λάθος άτομα. Η Samsung είναι πάρα πολύ αυστηρή στο κομμάτι του σέρβις.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 1 hour ago, hellghan said: Επειδή και εγώ έχω εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι και σαν ιδιώτης αλλά και σαν συνεργάτης θα διαφωνήσω. Μπορεί να έπεσες σε λάθος άτομα. Η Samsung είναι πάρα πολύ αυστηρή στο κομμάτι του σέρβις. Δεν αναφέρθηκα σε κακό service αλλά στο κόστος του επίσημου service για ναυαρχίδα εκτός εγγύησης.
hellghan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν αναφέρθηκα σε κακό service αλλά στο κόστος του επίσημου service για ναυαρχίδα εκτός εγγύησης. Σε ποίο κομμάτι; οθόνη;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 5 minutes ago, hellghan said: Σε ποίο κομμάτι; οθόνη; Οθόνη μαζί με μπαταρία. Που κόστισε σχεδόν το ίδιο (25 ευρω διαφορά νομίζω) με την ίδια αντικατάσταση και σε ένα iphone 12.
Vice Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Η apple είναι παράλογη και ακριβή μέχρι να κάνει ακριβώς το ίδιο και η samsung. Τότε εκλογικεύονται όλα.
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 On 18/02/2022 at 13:08, KostasKri said: Και πίσω τζάμι ένα μάτι και ένα πνευμόνι! On 18/02/2022 at 13:10, Neural_handshake said: αλλαγη μπαταριας και επαναφορα αδιαβροχοποιησης ,παρακαλω υπογραψτε μας παραχωρηση της αιωνιας ψυχης σας On 18/02/2022 at 13:34, vaggos2586 said: Αυτά τα υπογράψαμε για την αγορά τους! περα απο την πλακα.και για samsung που κοιταγα μια φορα για οθονη για μια συναδελφο αστο ποναει αστο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s22-ifixit-teardown-3126561/ The phones received a lower repairability score than the iPhone 13 Pro. Όσο η πρόσβαση στο εσωτερικό της συσκευής δυσκολεύει, τόσο τα επίσημα επισκευαστικά κέντρα γίνονται μονόδρομος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα