Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 49 minutes ago, Neural_handshake said: δεν προτιμω τον μπαρμαμητσο ,μια ψυχη που ειναι να βγει ας βγει μωρε 😛 Πέρα από την πλάκα πάντως, νομίζεις πως θα συναντήσεις εξωφρενικά καλύτερες τιμές στο επίσημο service της Samsung ας πούμε? 2
Neural_handshake Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, billdanos είπε Πέρα από την πλάκα πάντως, νομίζεις πως θα συναντήσεις καλύτερες τιμές στο επίσημο service της Samsung ας πούμε? οχι ,νομιζω ειναι ξεκαθαρο οτι κανουμε χαβαλε 1
dakangr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Ωστοσο κατεβαινει σε καποιον η εφαρμογη;
aris.04 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Αναφορά σε κείμενο Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή από το App Store δωρεάν εδώ. Δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.
kostasfalcon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, elmagico είπε Δεν μπόρω να τα διαβάζω αυτά τα πράγματα ρε παιδιά.... Απλά δεν το επισκευάζεις...... Πέρνεις καινούργιο......... Τι DIVES ήμαστε όπως λέει και ο μεγάλος Αλέκος???????? 😄🙃😃 Ο Αλέκος κόβει χρήμα (και καλά κάνει) μπορεί να το παίζει όσο ντίβα θέλει...
filip123go Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Απορώ αυτοί που γκρινιάζουν, δεν ήξεραν τι αγόραζαν;; Nαι είναι apple, ναι είναι overprized όλα, ναι και η επισκευή είναι πανάκριβη. Αλλά αυτά συμβαίνουν τα τελετυταία 15 χρόνια με αυτη την εταιρεία. Είναι ακριβή για τους ελληνικούς μισθούς. Get over it. Τώρα εαν κάποιος γκρινιάζει χωρίς να έχει προϊόν apple, τι να πω.... 1
mordred Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, billdanos είπε Πέρα από την πλάκα πάντως, νομίζεις πως θα συναντήσεις εξωφρενικά καλύτερες τιμές στο επίσημο service της Samsung ας πούμε? Ναι μόνο που η apple θέλει και κυνηγάει να απαγορεύσει κάθε επισκευή από τρίτους. https://www.youtube.com/watch?v=RTbrXiIzUt4 Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από mordred
Geo-nar Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Ουαου, πόσο μπροστά αυτή η εταιρεία ρε παιδί μου...
DaemonLord92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Θα σου βγάζει από δίπλα και προτεινόμενο όργανο για να αφαιρέσεις 🤣
iwnas28 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, billdanos είπε Πέρα από την πλάκα πάντως, νομίζεις πως θα συναντήσεις εξωφρενικά καλύτερες τιμές στο επίσημο service της Samsung ας πούμε? Ηρέμησε ρε φίλε, δεν προσβαλλαμε την Apple σου... 1
ggelhsva Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Νομίζω πως εξ ορισμού, όλα τα επίσημα σέρβις στα πάντα είναι φαρμακείο. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 47 minutes ago, iwnas28 said: Ηρέμησε ρε φίλε, δεν προσβαλλαμε την Apple σου... Τα θυμάσαι τα κουκλάκια «Μου Σου Του»; 😛
iwnas28 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 50 λεπτά πριν, billdanos είπε Τα θυμάσαι τα κουκλάκια «Μου Σου Του»; 😛 Εισαι σίγουρα ενήλικας;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 43 minutes ago, iwnas28 said: Εισαι σίγουρα ενήλικας; Εγώ ναι εσυ δεν ξέρω γι αυτό έκανα αυτή την ερώτηση παγίδα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα