Προς το περιεχόμενο

Πειραιώς: άνοιγμα λογαριασμού

Pigasos89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^Αυτά που σου είπε ο προηγούμενος και εσύ με τη σειρά σου -αν έχεις- προσπάθησε να της πουλήσεις ελιές/λάδι από το χωριό ή φέρε μαζί σου κάποιον φίλο ασφαλιστή να τους πασάρεις εσύ κάποια ασφάλεια 🤡

Επεξ/σία από randomcat
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 18/2/2022 στις 11:46 ΠΜ, Georgegr3 είπε

Καλημέρα, ζητάς την Δευτερα εγγραφως τα λεγομενα τους για την υποχρεωτικοτητα του 30€, το οποιο προφανως δεν μπορουν να στο δωσουν. Επισης, μπορεις να κανεις πιο πριν  ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων (21 0328 8000) για να στο επιβεβαιωσουν και αυτοι και κρατας το ονομα υπαλληλου. Την Δευτερα που θα πας στο ραντεβου, αναφερεις πως εχεις πραξει και τι γνωριζεις ηδη. 

Φιλε μου αυτό έκανα🤘 Όλα καλά!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/2/2022 στις 11:46 ΠΜ, Georgegr3 είπε

Καλημέρα, ζητάς την Δευτερα εγγραφως τα λεγομενα τους για την υποχρεωτικοτητα του 30€, το οποιο προφανως δεν μπορουν να στο δωσουν. Επισης, μπορεις να κανεις πιο πριν  ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων (21 0328 8000) για να στο επιβεβαιωσουν και αυτοι και κρατας το ονομα υπαλληλου. Την Δευτερα που θα πας στο ραντεβου, αναφερεις πως εχεις πραξει και τι γνωριζεις ηδη. 

Το θέμα είναι τι κάνεις αν δεν σε εξυπηρετούν επειδή αρνείσαι να πάρεις αυτό που θέλουν να σου πλασάρουν;

Επεξ/σία από agnostos13

35 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Το θέμα είναι τι κάνεις αν δεν σε εξυπηρετούν επειδή αρνείσαι να πάρεις αυτό που θέλουν να σου πλασάρουν;

Αυτό που θέλουν να σου πλασάρουν δεν είναι τραπεζικό προϊόν. Αν αρνηθούν να σε εξυπηρετήσουν απευθύνεσαι εδώ.

Ή πας σε άλλη τράπεζα αν γίνεται.

• Like 1

• 3 μήνες μετά...

Για να μην ανοίγω νέο θέμα έχω μια ερώτηση. Για να κάνω κατάθεση σε λογαριασμό μου θα πρέπει να κλείσω ραντεβού? Παίρνω τηλέφωνο στη τράπεζα και δε το σηκώνει κανένας να ρωτήσω. Μέσω ατμ δεν θέλω να τη κάνω γιατι είναι μεγάλο ποσό 

12 ώρες πριν, PCEXPERT2012 είπε

Για να μην ανοίγω νέο θέμα έχω μια ερώτηση. Για να κάνω κατάθεση σε λογαριασμό μου θα πρέπει να κλείσω ραντεβού? Παίρνω τηλέφωνο στη τράπεζα και δε το σηκώνει κανένας να ρωτήσω. Μέσω ατμ δεν θέλω να τη κάνω γιατι είναι μεγάλο ποσό 

το κάνεις σπαστά και τελειώνεις από το atm. Βάλε 10 50αρικα τη φορά, problem solved. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά σε εμένα η ασφάλιση μου ήταν χρήσιμη γιατί μου έκλεψαν την τσάντα που είχα κινητό, πορτοφόλι. Αποζημιώθηκα πλήρως για αγορά τσάντας, πορτοφολιού, φωτογραφίες για νέα ταυτότητα και αγορά κινητού (δεν πήρα όλο το ποσό) και που χρησιμοποίησαν τις κάρτες μου για ανέπαφες συναλλαγές για 3 κάρτες 150ευρώ, αλλά το μόνο πλην ήταν ότι πλήρωσα για επανέκδοση καρτών

Επεξ/σία από Qwerty_2

1 ώρα πριν, PCEXPERT2012 είπε

Στο easypay μέχρι πόσα χρήματα μπορούν να γίνουν κατάθεση? Θα φανούν κατευθείαν στον λογαριασμό. Μου? 

Δε θυμάμαι τι όριο έχει, μέχρι 800 ευρώ έχει τύχει να βάλω χωρίς θέμα. Τα χρήματα φαίνονται άμεσα (όπως και στα ΑΤΜ χωρίς φάκελο)

• 2 μήνες μετά...

Ποια δικαιολογητικα χρειαζονται για ανοιγμα νεου λογαριασμου στην πειραιως; Εντελως νεος πελατης;

Γινεται online; ή θελει επισκεψη σε καταστημα;

2 ώρες πριν, mindreader είπε

Ποια δικαιολογητικα χρειαζονται για ανοιγμα νεου λογαριασμου στην πειραιως; Εντελως νεος πελατης;

Γινεται online; ή θελει επισκεψη σε καταστημα;

Καλυτερα να παρεις τηλέφωνο στην τράπεζα.. Σίγουρα θα θέλει ταυτότητα, εκκαθαριστικο εφορίας, λογαριασμός που να λέει την διεύθυνση σου κτλπ... 

15 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλυτερα να παρεις τηλέφωνο στην τράπεζα.. Σίγουρα θα θέλει ταυτότητα, εκκαθαριστικο εφορίας, λογαριασμός που να λέει την διεύθυνση σου κτλπ... 

Σε μια εποχη που την λεμε 'ψηφιακη', θα ανεμενα να ειναι ανηρτημενα καπου τα δικαιολογητικα, και ακομη να μην χρειαζεται επισκεψη σε καταστημα.

Αλλα μαλλον δεν ισχυει ουτε το ενα ουτε το αλλο;

Ειμαστε ακομη εν ετει 2022, στη φαση 'παρε τηλεφωνο' ή 'πηγαινε στο καταστημα';

Η Πειραιώς δεν εχει online άνοιγμα λογαριασμού απο όσο γνωρίζω. Γενικά τα απαραίτητα είναι εκκαθαριστικό, λογαριασμός ΔΕΚΟ (για τη διεύθυνση) και ταυτότητα. Αυτά ισχύουν γενικά για όλες τις τράπεζες. Πάντως αν κάτι που βγαίνει ονλαιν σου λείπει και το βρεις, μπορεις να το στειλεις στον υπάλληλο επι τόπου και να προχωρήσει η δουλειά

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...