rus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Η πιεση απο τα κεντρικα για να πουληθουν διαφορα ειναι δυστυχως πολυ μεγαλη και οι υπαλληλοι που πουλανε ειναι αυτοι που επιβραβευονται και θελει η τραπεζα,τους αλλους που φροντιζουν τον πελατη και δεν πιεζουν τους υπαλληλους τους βαζουν σε καταστηματα για κλεισιμο και τους απολυουν με αποζημιωση οι τραπεζικοι ουσιαστικα ειναι μονιμοι, απολυονται οσοι ειναι ενοικιαζομενοι ή σε θυγατρικες. Καθε τοσο κανουν και εθελουσιες για να ξεφορτωνουν το περιττο βαρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wesker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, adi32 είπε Μιλάμε για σιχαματα στην Πειραιώς. Αν δουν κάνα κοριτσάκι ή παππού πάνε να τους δουλέψουν. Βάλτε καμία φωνή και θα στρώσουν Το ίδιο ειναι και στην Eurobank. Είχα τύχει σε παληκαράκι που άνοιγε λογαριασμό μισθοδοσίας για την δουλειά που τον προσέλαβαν και ειχαν πέσει 2 υπαλληλοι πανω του να κανει και την ασφάλεια, τι ειναι 30€ τον χρόνο για αυτά που σου προσφέρει αν χασεις τσαντα και πορτοφόλι, και αφού ειδαν οτι δεν.... του πετάει η υπάλληλος, ελα κάνε την ασφαλεια, σου πάει καρδιά να κανεις τα ματάκια μου να κλαίνε, αν χασω την δουλίτσα μου; Κάποιοι για να πουλήσουν γίνονται πολυ εμετικοί. 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 τι ασφαλιση πουλανε; το wallet ή ζωης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wesker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, tzotzo είπε τι ασφαλιση πουλανε; το wallet ή ζωης; To wallet. Που απο οτι εμαθα και να την κόψεις την αλλη μέρα δεν τους ενδιαφέρει μιας και φαινεται στην καρτέλα του καταστήματος ως επιτυχημένη πώληση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, wesker είπε To wallet. Που απο οτι εμαθα και να την κόψεις την αλλη μέρα δεν τους ενδιαφέρει μιας και φαινεται στην καρτέλα του καταστήματος ως επιτυχημένη πώληση. Θετικο αυτο, γιατι η κυρια που μου το 'πουλησε' με το ζορι, ειναι οικογενειακη γνωστη, και δεν ηθελα να τα χαλασω μαζι της, γιατι στο παρελθον με εχει οντως εξυπηρετησει σε διαφορα θεματα μου τους υπεργηρους γονεις μου, αλλα περυσι με το ζορι με πιεσε γι'αυτη την ασφαλεια, που ομως μετα διεκοψα... ντροπης πραγματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennis077 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Πήγα και εγώ να ανοίξω ένα λογαριασμό στην Πειραιώς και ο υπάλληλος το ίδιο μου είπε για την ασφάλιση της κάρτας που κοστίζει 25€ και ότι είναι υποχρεωτική.. Αφού επέμενα ότι δεν θέλω την ασφάλεια μου είπε ότι μπορώ να την διακόψω..Με τα πολλά και αφού μου έβγαλε την ψυχή τελικά μου λέει ότι δεν έβαλε την ασφάλιση.. Φυσικά δεν ηρέμησα και πήρα στο τηλ κέντρο της Πειραιώς για επιβεβαίωση να δω αν όντως έτσι είναι. Η τράπεζα μου είπε ότι η κάρτα δεν είχε ασφάλεια.. Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη πάρτε τηλέφωνο στην τράπεζα αν δεν είστε σίγουροι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Στις 18/10/2022 στις 12:11 ΜΜ, andreaspapp είπε UPDATE: πήγαμε τελικά χθες με τον αδερφό μου και τελικά αυτή τη φορά μας είπε ότι η ασφάλιση "δεν είναι ακριβώς υποχρεωτική", αλλά άμα σας τύχει κάτι με τον λογαριασμό σας δε ξέρουμε πόσο γρήγορα θα σας εξυπηρετήσουμε, ότι αν ακυρώσουμε την ασφάλιση θα μας ζαλίσουν στα τηλέφωνα για να κάνουμε κάποιο ασφαλιστικό πρόγραμμα και πως χωρίς κάποια ασφάλεια δεν τους δίνουμε κίνητρο!!!!!!! να μας ανοίξουν λογαριασμό και θα μπορούσαμε να πάμε σε κάποια άλλη τράπεζα. Με τα πολλά απλά κάναμε αίτηση να ακυρωθεί η ασφάλιση, να μας επιστραφούν τα κόμιστρα και φύγαμε. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Ηταν ενα κόλπο που το έκαναν κατα κόρον τα προηγούμενα χρόνια, το έκοψαν λιγο και τώρα το συνεχίζουν. Πάντως ισχύει σε ενα βαθμό πως οι τράπεζες αυτή τη στιγμή δεν εχουν κανα τρομερό κίνητρο να σου ανοίξουν λογαριασμό αν δεν είναι μισθοδοσίας, εχουν χρήματα απλά δεν εχουν σε ποιον να τα δανείσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wesker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, mindreader είπε Θετικο αυτο, γιατι η κυρια που μου το 'πουλησε' με το ζορι, ειναι οικογενειακη γνωστη, και δεν ηθελα να τα χαλασω μαζι της, γιατι στο παρελθον με εχει οντως εξυπηρετησει σε διαφορα θεματα μου τους υπεργηρους γονεις μου, αλλα περυσι με το ζορι με πιεσε γι'αυτη την ασφαλεια, που ομως μετα διεκοψα... ντροπης πραγματα... Και να έχανε την πώληση και την προμηθεια της δεν βρίσκω κανέναν λόγο να σε αφορά εσένα. Και το οτι εξυπηρέτησε τους γονείς σου δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να της πούμε μπράβο ή να την επιβραβευσουμε για αυτό που πληρώνεται να κάνει. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) On 01/08/2022 at 22:49, Joshua21 said: Εγώ πάλι, ακριβώς επειδή τη λέμε "ψηφιακή", θα περίμενα να είχες κάνει μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ όπου θα έβρισκες πανεύκολα και γρήγορα τα πάντα. Εκτός και αν ήσουν υπερήλικας, μόνο τότε θα σε δικαιολογούσα. Online άνοιγμα λογαριασμού γίνεται μόνο αν έχεις winbank: winbank - Online Άνοιγμα Καταθετικού Λογαριασμού (piraeusbank.gr) Ηλεκτρονική εγγραφή στο winbank μπορείς να κάνεις μόνο αν έχεις χρεωστική κάρτα της Πειραιώς και κινητό ήδη δηλωμένο στην τράπεζα, αλλιώς η επίσκεψη είναι απαραίτητη: Εγγραφή στο Πειραιώς winbank | Τράπεζα Πειραιώς (piraeusbank.gr) Εδώ είναι αναρτημένα όλα τα δικαιολογητικά: https://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/odhgos-eggrafwn Extra tip: Εξυπηρέτηση πελατών Πειραιώς 21 0328 8000 Εχει κανεις κανενας, ΑΝΟΙΓΜΑ νεου λογαριασμου, όταν ήδη εχεις, ebanking και το android app; Βλεπω οτι μπορω μεσα απο το app ή ebanking οπως φαινεται, ετσι απλα, να ανοιξω νεο λογαριασμο. Με ενδιαφερει αποταμιευτικο. Ειναι οντως ετσι; Μηπως υπαρχει καμια...μπανανοφλουδα; Τιποτε περιεργα ψιλα γραμματα; Ρωτω, με ενδιαφερει πολυ, αν το εχει κανει καποιος, να μου πει, αν το κανεις, αν σου δινει το συστημα, κανονικα iban απο εναν νεο τραπεζικο λογαριασμο δικο σου. Αν γινεται, να κανω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, μεσα απο το ebanking ή το app, ΝΕΟ αποταμιευτικο λογαριασμο, το θεωρω τρομερα ευχρηστο και ευελικτο. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 9 λεπτά πριν, mindreader είπε Εχει κανεις κανενας, ΑΝΟΙΓΜΑ νεου λογαριασμου, όταν ήδη εχεις, ebanking και το android app; Βλεπω οτι μπορω μεσα απο το app ή ebanking οπως φαινεται, ετσι απλα, να ανοιξω νεο λογαριασμο. Με ενδιαφερει αποταμιευτικο. Ειναι οντως ετσι; Μηπως υπαρχει καμια...μπανανοφλουδα; Τιποτε περιεργα ψιλα γραμματα; Ρωτω, με ενδιαφερει πολυ, αν το εχει κανει καποιος, να μου πει, αν το κανεις, αν σου δινει το συστημα, κανονικα iban απο εναν νεο τραπεζικο λογαριασμο δικο σου. Αν γινεται, να κανω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, μεσα απο το ebanking ή το app, ΝΕΟ αποταμιευτικο λογαριασμο, το θεωρω τρομερα ευχρηστο και ευελικτο. Ναι κανονικά ανοίγεις λογαριασμό αρκεί να έχεις κωδικούς taxisnet και να κάνεις την βιντεοκλήση που θέλουν. Αποκτάς κανονικά IBAN και χρεωστική κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 19 minutes ago, asdfnikos said: Ναι κανονικά ανοίγεις λογαριασμό αρκεί να έχεις κωδικούς taxisnet και να κάνεις την βιντεοκλήση που θέλουν. Αποκτάς κανονικά IBAN και χρεωστική κάρτα. Good news...αλλα... Χμ....δεν δειχνει για βιντεοκληση ουτε το ενα ουτε το αλλο βιντεο.... Δηλαδη, αν παω να ανοιξω το λογαριασμο το βραδυ, ή Σαββατιατικα, θα ειναι σε αναμονη, μεχρι να επιτευχθει να γινει βιντεοκληση; Μηπως καταργηθηκε αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Εγώ που δεν έχω λογαριασμό και προσπάθησα να ανοίξω (νέος πελάτης) χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μετά την "επιτυχή" καταχώρηση των στοιχείων μου από το gov.gr με παρέπεμψε να επισκεφτώ κατάστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 1 minute ago, skoulas said: Εγώ που δεν έχω λογαριασμό και προσπάθησα να ανοίξω (νέος πελάτης) χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μετά την "επιτυχή" καταχώρηση των στοιχείων μου από το gov.gr με παρέπεμψε να επισκεφτώ κατάστημα... Ε φανταζομαι, οτι ακριβως επειδη εισαι νεος πελατης, καπως πρεπει να υπαρχει μια φυσικη, εστω για μια φορα, ταυτοποιηση, δεν το θεωρω παραλογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 3 λεπτά πριν, skoulas είπε Εγώ που δεν έχω λογαριασμό και προσπάθησα να ανοίξω (νέος πελάτης) χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μετά την "επιτυχή" καταχώρηση των στοιχείων μου από το gov.gr με παρέπεμψε να επισκεφτώ κατάστημα... Κάτι λογικά είναι "ιδιαίτερο" σε εσένα. Πρέπει να καλύπτεις της παρακάτω προϋποθέσεις 4 λεπτά πριν, mindreader είπε Ε φανταζομαι, οτι ακριβως επειδη εισαι νεος πελατης, καπως πρεπει να υπαρχει μια φυσικη, εστω για μια φορα, ταυτοποιηση, δεν το θεωρω παραλογο. Δεν χρειάζεται καμία επίσκεψη σε κατάστημα. όταν γίνονται ψηφιακά και έρχεται η κάρτα στο σπίτι. 10 λεπτά πριν, mindreader είπε Good news...αλλα... Χμ....δεν δειχνει για βιντεοκληση ουτε το ενα ουτε το αλλο βιντεο.... Δηλαδη, αν παω να ανοιξω το λογαριασμο το βραδυ, ή Σαββατιατικα, θα ειναι σε αναμονη, μεχρι να επιτευχθει να γινει βιντεοκληση; Μηπως καταργηθηκε αυτο; Έχει συγκεκριμένο Ωράριο. Συνήθως γίνεται άμεσα η με μικρή αναμονή η σύνδεση με εκπρόσωπο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 3 ώρες πριν, asdfnikos είπε Κάτι λογικά είναι "ιδιαίτερο" σε εσένα. Πρέπει να καλύπτεις της παρακάτω προϋποθέσεις Δεν χρειάζεται καμία επίσκεψη σε κατάστημα. όταν γίνονται ψηφιακά και έρχεται η κάρτα στο σπίτι. Πληρώ όλα τα κριτήρια και αφού μπήκα στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας όπου επιβεβαίωσα ότι έχουν όλα μου τα στοιχεία συνεχίζει να μην με αφήνει να γίνω πελάτης τους... Αν έχεις κάποιος την περιέργεια ας το προσπαθήσει (χωρίς να το ολοκληρώσει) να δούμε αν προχωράει μετά την επαλήθευση από το gov.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα