Προς το περιεχόμενο

Πειραιώς: άνοιγμα λογαριασμού

Pigasos89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα 

Απ' ότι έψαξα από άλλες παραθέσεις το 30 άρι για άνοιγμα λογαριασμού που ζητάνε δεν είναι υποχρεωτικό.

Συγκεκριμένα μου είπαν ότι είναι για την ασφάλεια της κάρτας. Και όταν ρώτησα εάν είναι υποχρεωτικό η υπάλληλος απέφυγε να μου απαντήσει ένα ναι ή όχι πάρα μόνο μου είπε ότι: Το κάνουμε σ όλους στους νέους συνδρομητές.

Εγώ θα πω ότι δεν θέλω την ασφάλεια οκ αλλά εάν με πρήξουνε πως μπορώ να το αποφύγω γιατί έχω ακούσει κάτι τρελά 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε

Άνοιξε λογαριασμό χωρίς κάρτα. 

Στην συνέχεια λίγες μέρες μετά ζητάς την έκδοση κάρτας. 

Μα θα τα ζητήσουν και πάλι τα 30 έτσι δεν ειναι; Η γίνεται τηλεφωνικώς ;

6 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Ασφαλεια καρτας=στοχοι υπαλληλου απο τα κεντρικα

Μωρε ξέρω γιατί γίνεται , πως μπορώ να μη δώσω τα γ....κα έχω απορία 

2 λεπτά πριν, Pigasos89 είπε

Μα θα τα ζητήσουν και πάλι τα 30 έτσι δεν ειναι; Η γίνεται τηλεφωνικώς ;

Επεξ/σία από Pigasos89

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Pigasos89 είπε

Δεν θέλω φασαρίες ..αλλά απ' ότι βλέπω παίζει να ναι η μόνη λύση. 

6 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Θα πεις ρητα και κατηγορηματικα οτι δεν θελεις την ασφαλεια 

Κοίτα φιλαράκι και άλλοι το έχουν πει αυτό με απάντηση ότι: τότε δεν μπορούμε να σας βγάλουμε κάρτα!

Και δε με παίρνει γτ ο λογαριασμός είναι μισθοδοσίας.

Επεξ/σία από Pigasos89

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 minutes ago, Pigasos89 said:

Κοίτα φιλαράκι και άλλοι το έχουν πει αυτό με απάντηση ότι: τότε δεν μπορούμε να σας βγάλουμε κάρτα!

Τοτε ζητας να μιλησεις με τον διευθυντη γιατι αυτο που λενε δεν ισχυει. Κανονικοτατα ανοιγεις λογαριασμο ειτε χωρις καρτα, ειτε με καρτα χωρις την ασφαλεια. Σε μισθοδοσια το χω κανει

Δεν ειναι υποχρεωτικη η ασφαλεια. Η Πειραιως καθε φορα επιβεβαιωνει οτι ειναι η χειροτερη ολων

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 3

2 λεπτά πριν, Αdmin είπε

Δεν σε ρώτησαν όταν άνοιγες τον λογαριασμό αν θέλεις ασφάλεια; Πάντως εμένα πριν 2 χρόνια με ρώτησε ο υπάλληλος και δεν δέχτηκα..

Για αρχή δεν τον έχω ανοίξει ακόμη έχω ραντεβού από εβδομάδα. 

Οχι δε με ρώτησε μου είπε το ποσό σαν default. Εγώ ρώτησα όπως είπα παραπάνω τι είναι αυτά τα 30€ και μου απάντησε τα παραπάνω.

4 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Τοτε ζητας να μιλησεις με τον διευθυντη γιατι αυτο που λενε δεν ισχυει. Κανονικοτατα ανοιγεις λογαριασμο ειτε χωρις καρτα, ειτε με καρτα χωρις την ασφαλεια. Σε μισθοδοσια το χω κανει

Δεν ειναι υποχρεωτικη η ασφαλεια. Η Πειραιως καθε φορα επιβεβαιωνει οτι ειναι η χειρροτερη ολων

Κοίτα θα δείξει τη Δευτέρα που έχω ραντεβού κατά πόσο θα με πιέσουν . Έχω ακούσει πολύ χειρότερα απο άλλες τράπεζες να ξρς

Καλημέρα, ζητάς την Δευτερα εγγραφως τα λεγομενα τους για την υποχρεωτικοτητα του 30€, το οποιο προφανως δεν μπορουν να στο δωσουν. Επισης, μπορεις να κανεις πιο πριν  ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων (21 0328 8000) για να στο επιβεβαιωσουν και αυτοι και κρατας το ονομα υπαλληλου. Την Δευτερα που θα πας στο ραντεβου, αναφερεις πως εχεις πραξει και τι γνωριζεις ηδη. 

• Like 1
  • Thanks 1

εγω ανοιξα πειραιως αρχες οκτωβρη. Μου ειπαν για αυτη την ασφαλεια 5-6 φορες, αλλα αρνηθηκα, η κοπελα ειπε οτι δεν ειναι υποχρεωτικο και οτι γινεται και καποια στιγμη αργοτερα μαλιστα.μην ψαρωσεις. πες οτι δεν θες και οτι απαιτεις την καρτα, δεν θα σου πουν οχι, αν οντως σου πουν οχι για καποιο ανεξηγητο λογο, πηγαινε σε ενα αλλο καταστημα

• Like 1
  • Thanks 1

Μου έβαλαν ασφάλεια όταν άνοιξα μισθοδοσία, έκανα υπαναχώρηση στην ασφαλιστική την επόμενη μέρα (δικαιούσαι να το κάνεις 14 μέρες από την ημέρα που θα σου στείλουν το συμβόλαιο), 1 μήνα μετά μου τράβηξαν τα 30€ και 3 μήνες μετά επεξεργάστηκε η ασφαλιστική την υπαναχώρηση, την ενέκρινε και μου επέστρεψε τα 30€.

Επέμεινε ότι δεν την θες κατά το άνοιγμα του λογαριασμού.

• Like 1
  • Thanks 1

Πρόσφατα είχα παρόμοιο θέμα με την πειραιώς σε άνοιγμα εμπορικού λογ/σμου για χρήση pos. Επέμενε πολύ η υπαλληλος ότι πρέπει ταυτόχρονα να κάνω και μια ασφάλεια των 30Ε το λιγότερο. Όταν της είπα "άστο θα κοιτάξω και στις άλλες τραπεζες για pos", άλλαξε και μου είπε ότι δεν είναι υποχρεωτικό αλλά παίζει να με "ενοχλήσουν" αργότερα από τα κεντρικά. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Pigasos89 είπε

Με το να μην υπογράψεις το συμβόλαιο. Με τα άλλα έγγραφα, θα σου πασάρει από κάτω για υπογραφή και ένα συμβόλαιο που γράφει Ergo πάνω. Υπογράφεις μόνο τα χαρτιά για το άνοιγμα λογαριασμού και την κάρτα και τα άλλα της τα πετάς πίσω.

Απλό είναι.

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...