airtrelomike13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα Ακουω πολλούς γνωστούς μου να εργάζονται από το σπίτι τους εδώ στην Ελλάδα για λογαριασμό εταιρείας στο Εξωτερικό. Θα ήθελα να μου πείτε όσοι το έχετε βιώσει τις εμπειρίες σας. Θετικά- Αρνητικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Θα με ενδιέφερε κι εμένα να μαθω το καθεστώς εργασίας σε όσους το κάνουν. Όλοι με μπλοκακι ή υπάρχει και κάτι άλλο; Γιατί θέλει ζύγισμα, δηλαδή αν χρειαστώ λογιστή, έξτρα φόρο, κάποιο τρέξιμο για τα παραπάνω και -2 μισθούς από την εταιρία που έχει βάση στην Ελλάδα, να δω πότε (σε τι ποσό δηλαδή) αρχίζει να με συμφέρει να δουλεύω για κάποια εταιρία εξωτερικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Melinbonian Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Στις 18/2/2022 στις 6:47 ΠΜ, Μακιαβέλλι είπε Θα με ενδιέφερε κι εμένα να μαθω το καθεστώς εργασίας σε όσους το κάνουν. Όλοι με μπλοκακι ή υπάρχει και κάτι άλλο; Γιατί θέλει ζύγισμα, δηλαδή αν χρειαστώ λογιστή, έξτρα φόρο, κάποιο τρέξιμο για τα παραπάνω και -2 μισθούς από την εταιρία που έχει βάση στην Ελλάδα, να δω πότε (σε τι ποσό δηλαδή) αρχίζει να με συμφέρει να δουλεύω για κάποια εταιρία εξωτερικού. Το 99% οσων το κανουν, το κανουν θεωρητικα 'παρανομα', γιατι δεν γινεται πρακτικα ελεγχος. Επισης, θεωρητικα απαγορευεται η διπλοφορολογηση εντος EU αλλα αν οντως εισαι πανω απο 180 μερες, ειναι θεμα. Λογιστη θα θες για τη χωρα στην οποια εχεις δηλωσει οτι μενεις επισημα, αφου εκει θα κανεις φορολογικη δηλωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα