NickTG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Από ότι καταλάβαμε ο GodzillaCover τα έκανε όλα σωστά. Μια χαρά. 3 hours ago, NikosKallithea said: Eν τω μεταξύ το θέμα ειναι τι μοτοσυκλέτα να προτείνουμε στον ts😂 Αν εμφανιστεί πάλι θα επιστρέψουμε και στο θέμα! 1
visualizer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, GodzillaCover είπε Ναι, σωστά κατάλαβες τα γεγονότα και αυτό θεωρείται κάψιμο στοπ. Δεν το λέω μόνο εγώ και οι 15 περαστικοί, αλλά και η τροχαία και η ασφαλιστική μου και μέχρι και η δίκη του ασφαλιστική. Εγώ δεν είδα αμάξι να «παραχωρεί προτεραιότητα», καθώς όλα ηταν σταματημένα κι απλώς άφησε ένα κενό για να περάσει ο άλλος. Αν το έβλεπα, θα αφηνα προφανώς τον μπαγλαμά να περάσει κι ας έχω προτεραιότητα. Ουσιαστικα δε σου «παραχωρεί προτεραιότητα» κανένας απλώς σε αφήνει να περάσεις. Οταν περνάς πρέπει να είσαι απίστευτα προσεκτικός και όχι να βγαίνεις γιούρια στη μέση του δρόμου όπως βγήκε αυτός γιατί εξακολουθείς να μην έχεις προτεραιότητα. Αυτό το λέω και σαν οδηγός αυτοκινήτου.
GodzillaCover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 45 λεπτά πριν, visualizer είπε Εντάξει, την επόμενη φορά που θα κοπανήσεις μηχανάκι όταν βγεις από στοπ πες «δεν παραβίασα το στοπ», να δούμε τι θα γίνει. Spoiler Alert: Αυτό έλεγε και ο μπαγλαμάς.
grandp Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα στους φίλους μοτοσυκλετιστές και μη . Οδηγάω δύο τροχούς από το 1987 σε πολύ μικρή ηλικία . Από τις μοτό δε έχω πάθει ούτε μια γρατζουνιά όλα αυτά τα χρόνια , μάλλον τυχερός ήμουν. Από αυτοκινητιστικό έχω μείνει δύο μήνες στο ΚΑΤ. Αυτό πού ήθελα να πω στο φίλο που ενδιαφέρεται να πάρει μοτό είναι πως αν τελικά αποκτήσει να προσέχει παρά πολύ και να μη θεωρήσει ποτέ ότι της πήρε τον αέρα, πάντα να προσέχει και να τη σέβεται γιατί η μοτό δε συγχωρεί λάθη. Τέλος θα πρότεινα να ξεκινήσει με ένα παπί 125 που θα μπορεί να πουλήσει οποιαδήποτε στιγμή για να μεταβεί μελλοντικά σε μεγαλύτερη μοτό . Η μοτό είναι τρόπος ζωής-ελευθερία μη το ξεχνάμε αυτό. Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα