Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ειμαι φοιτητης και θελω να αγορασω μια μηχανη να εχω στην πολη οπου σπουδαζω, θα ηθελα να ακουσω καποιες προτασεις γιατι εχω δει πολλα. Το budget μου ειναι μεχρι 2.500€ και κυβικα μεχρι και 300. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θελω σκουτερ. Ευχαριστω εκ των προτερων

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι πατέρας φοιτητή. Συγγνώμη για το θάρρος αλλά να μην πάρεις μηχανή. Να πάρεις αυτοκίνητο για να κοιμούνται οι δικοί σου λίγο πιο ήσυχοι.

• Like 8
  • Confused 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, stathisp είπε

Καλησπέρα! Είμαι πατέρας φοιτητή. Συγγνώμη για το θάρρος αλλά να μην πάρεις μηχανή. Να πάρεις αυτοκίνητο για να κοιμούνται οι δικοί σου λίγο πιο ήσυχοι.

Στο πανεπιστήμιο μου και σε πολλά άλλα δεν βρίσκεις πάρκινγκ με αυτοκίνητο ούτε 3 χιλιόμετρα μακριά.

Αν το παλικάρι είναι σε επαρχιακή πόλη τότε εντάξει αλλά και πάλι μπορεί να είναι στενά οικονομικά ή να έχει τρέλα την μηχανή καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου πάντως αλλά λίγο ακυρος

• Like 1
Δημοσ.
42 minutes ago, stathisp said:

Μέχρι πότε? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατί είναι γνωστό σε όλους ότι ειδικά στην ελλαδα, δεν έχει σκοτωθεί ποτέ κανένας νέος με αυτοκίνητο ....

Επεξ/σία από xrhstosiak
Δημοσ.

τι χρηση θες να κανεις ειναι το βασικο και σε ποια πολη εισαι;

γιατι αν πχ ζεις σε μικρη πολη και την σχολη στα 5-10 λεπτα και δεν εχεις αναγκη να ταξιδευεις προς το σπιτι σου

και ενα μικρο παπι σε καλυπτει που θα κερδισεις σε οικονομια τα χρονια που θα εισαι φοιτητης ( καυσιμα / σερβις /ανταλλακτικα)

ενω αν εισαι αθηνα και μπορει να εχεις καθημερινα δρομολογια πανω απο μιση ωρα καλο ειναι να δεις κατι πιο δυνατο

αρκετα φραγκα στην ακρη για κρανος / μπουφαν / γαντια τα θεωρω δεδομενα ...

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

Ninja 250

Ζοntes t310 r310 

Προσυπογράφω

Το Ninja σε αυτά τα λεφτά είναι εξαιρετική μηχανή. Φίλος την έχει δεν του έχει βγάλει κανένα θέμα, ενώ ταυτόχρονα είναι ότι πρέπει για πρωτάρη. Είναι μεν 250 κυβικά, αλλά έχει και υπολογίσιμη δύναμη, χαμηλό για να πατάνε καλά τα πόδια κάτω και πάνω από όλα, το βρίσκεις πολύ φτηνά.

Για Zontes δεν γνωρίζω πολλά περί αξιοπιστίας. Όμως αν και κινέζικο, ξεφεύγει αρκετά από το μπατζετ του φίλου μιας και είναι πιο καινούργια μηχανή, συνήθως στα 3.5 παίζουν. Βέβαια για εμένα, τα αξίζει τα λεφτά του μόνο για το ABS, που το Ninja δεν έχει

1 ώρα πριν, stathisp είπε

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε, ότι οι ανησυχίες ενός γονιού για το παιδί του είναι απόλυτα λογικές και σεβαστές.

Αλλά αν το παιδί φτάνει σε σημείο να καταπιέζεται ή να μιζεριάζει μόνο και μόνο για να μην ανησυχούν οι γονείς του. Υπαρχει χοντρό πρόβλημα

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BlueBlade είπε

Προσυπογράφω

Το Ninja σε αυτά τα λεφτά είναι εξαιρετική μηχανή. Φίλος την έχει δεν του έχει βγάλει κανένα θέμα, ενώ ταυτόχρονα είναι ότι πρέπει για πρωτάρη. Είναι μεν 250 κυβικά, αλλά έχει και υπολογίσιμη δύναμη, χαμηλό για να πατάνε καλά τα πόδια κάτω και πάνω από όλα, το βρίσκεις πολύ φτηνά.

Για Zontes δεν γνωρίζω πολλά περί αξιοπιστίας. Όμως αν και κινέζικο, ξεφεύγει αρκετά από το μπατζετ του φίλου μιας και είναι πιο καινούργια μηχανή, συνήθως στα 3.5 παίζουν. Βέβαια για εμένα, τα αξίζει τα λεφτά του μόνο για το ABS, που το Ninja δεν έχει

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε, ότι οι ανησυχίες ενός γονιού για το παιδί του είναι απόλυτα λογικές και σεβαστές.

Αλλά αν το παιδί φτάνει σε σημείο να καταπιέζεται ή να μιζεριάζει μόνο και μόνο για να μην ανησυχούν οι γονείς του. Υπαρχει χοντρό πρόβλημα

Και εγω εχω ενα φιλαρακι και του εχει πιει το αιμα στο νιντζα και δεν εχει κανει κιχ μονο εναν τεντωτηρα καδενας εχει αλλαξει στα 55κ.

Επίσης έχω γνωστό με τ310 και ειναι εξαιρετική μηχανή δεν καίει τίποτα (λιγότερα απο το νιντζα) με 3κ παίρνεις ευκολα μεταχειρο ζοντες παίζουν πολλά.

Κάπου κάπου πετυχαίνω αγγελίες στο φβ με 2800 με λιγότερο απο 30κ χιλιόμετρα.

Εγώ θα πήγαινα σε νιτζα αλλά θέλει προσοχή γιατί τα περισσότερα ειναι πιωμένα απο πιτσιρικάδες

Δημοσ.

Χρήστης σκούτερ τα τελευταία 5 χρόνια για σχολή και δουλειά μέσα στην πόλη νομίζω δεν συγκρίνεται. Έχω και ένα καθαρό βέβαια στο πατρικό για να βγάζω γούστα που και που αλλά αν το θες για μετακινήσεις μέσα στην πόλη νομίζω είναι μονόδρομος. Δεν τα συμπαθούσα ούτε εγώ τα σκούτερ,είχα παπί πριν Innova αλλά τα σκούτερ έχουν αρκετά συν (προστασία λόγω πλαστικών από τα νερά κάτω και από αέρα αρκετό χώρο κάτω από τη σέλα για κράνος και γάντια οπότε δεν τα κουβαλάς και είναι πολύ πιο εύχρηστο μέσα σε κίνηση) Έχω βγάλει εκτός τον παράγοντα ομορφιά μούρη κλπ και το αντιμετωπίζω καθαρά ως εργαλείο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...