JohnConstantine Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπερα σε ολους και σε ολες Θα ηθελα λιγο τις συμβουλες ολων σας εαν γινεται Πριν 6 μηνες εχασα την γιαγια μου με αννοια και η επικοινωνια μας ηταν παρα πολυ δυσκολη και λογο ηλικιας και λογο χαρακτηρα. Η μητερα μου με ενημερωσε εχθες που εχει μια χρονια ανιατη ασθενεια οτι πλεον θα αρχιζει να ξεχνάει και δεν θα θυμαται πραγματα. Ειναι αρκετα μικρη σε ηλικια. Οι αποριες μου ειναι οι εξης: Εκρεμμεί μια δίκη με το ονομα της για το σπιτι μας , επισης εχει ενα δάνειο το οποιο πληρωνει αλλα εαν γινει εντελως χαλια τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση;;;Πληρωνουμε κανονικα;;;; Εχει επισης ανοιχτο (μικρο χρεος στην εφορια) το οποιο εξισου πληρωνεται. Την εφορια θα την προλαβουμε σιγουρα. Αλλα με το δανειο σε τετοια περιπτωση τι γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Έχασα πολύ πρόσφατα τη μητέρα μου η οποία ξεκίνησε ακριβώς στην ίδια φάση πριν περίπου 10 χρόνια να καταλαβαίνει από διάφορα σημάδια ότι αρχίζει να ξεχνάει, να μην έχει καλό έλεγχο των κινήσεων της και το κατάλαβε και διαγνώστηκε ότι θα χειροτερεύει με τα χρόνια. Χωρίς να θέλω να μειώσω το ζήτημα του δανείου, ή χωρίς να σημαίνει ότι όλες οι περιπτώσεις είναι ίδιες και με την ίδια ένταση, χαρακτηριστικά και προβλήματα θα πρέπει να σου πω ότι, από όσο έζησα τουλάχιστον: 1. δεν αλλάζει κάτι ως προς τα οικονομικά σε ότι υπάρχει μέχρι τωρα. Στο μέλλον απλό κάποιο σημείο και μετά ίσως δε θα είναι σε θέση, κανονικά, να αντιστμβαλλεται σε οικονικές συναλλαγές (πχ για να υπογράφεις ένα συμφωνητικό ή συμβόλαιο υποτίθεται ότι έχεις πνευματική διαύγεια) 2. Εάν έχει κάποια σταθερή πηγή εσόδων (πχ συνταξιούχος) και αυτή δε θα αλλάξει όταν "δυσκολέψουν" τα πράγματα , το δάνειο και η εφορία μπορεί να είναι από τα μικρότερα προβλήματα μπροστά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Λυπαμαι πολυ παιδια,εχω και εγω τη θεια μου που τα τελευταια χρονια εχει το ιδιο θεμα.Δυστυχως θεραπεια δεν υπαρχει απλα με φαρμακα καθυστερεις τον εκφυλισμο...Συμφωνω με το φιλο απο πανω οτι τα οικονομικα θα ειναι το μικροτερο προβλημα(οχι οτι δεν ειναι σημαντικο).Καλο θα ηταν να συζητησεις και με τη μητερα σου για τις επιλογες που υπαρχουν σχετικα με το μελλον της και για το τι θελει να γινει οταν δεν θα μπορει πλεον να αποφασιζει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, JohnConstantine είπε αλλα εαν γινει εντελως χαλια τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση;;;Πληρωνουμε κανονικα;;;; Ναι.Και αν θελησετε στο μελλον να κανετε καποιον διακανονισμο, θα ειναι πιο δυσκολο. Σε οτι αφορα την δικη που εκκρεμει, συζητηστε το με δικηγορο για το αν πρεπει να κανετε απο τωρα καποιο χαρτι (μονιμο πληρεξουσιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Απλά να προσθέσω πως καλό θα ήταν στο θέμα του δανείου, να διαβάσετε τι γράφουν οι όροι του. Ενδεχομένως υπάρχουν κάποιες προβλέψεις σε θέματα υγείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα