Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, pajito είπε

Εσύ κάτσε να σε δουλεύει και να σε  κλέβει η κάθε αλυσίδα 

+

Τίτλος θέματος.

Αν πας τους τα πεις από κοντά, θα πας κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση.

Αν δεν ξέρεις, ψάξε τι είναι η κλοπή και τι η απάτη, πριν πας, για το καλό σου.

Βασικά, το έχετε ξεχειλώσει στο "προσφορές" και ορίστε τα αποτελέσματα.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το νημα επρεπε ηδη να εχει κλειδωσει απο το πρωτο μηνυμα.

Το συγκεκριμενο laptop εχει πραγματικη τιμη πανω απο 3,5κ οποτε εγινε προφανως λαθος στην αναγραφομενη τιμη , που συμβαινει σε παρα πολλες περιπτωσεις και σε καταστηματα του εξωτερικου.

Οι υπαλληλοι προφανως δεν ηταν ενημεροι οποτε και εδειχνε να εξελισσεται η παραγγελια ενω απο την αρχη επρεπε να του το αναφερουν.

Απλα επιστρεφονται τα  χρηματα σε αναλογες περιπτωσεις. Δεν υπαρχει καμια απατη.

price.png

Επεξ/σία από Damianus
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Doubt είπε

+

Τίτλος θέματος.

Αν πας τους τα πεις από κοντά, θα πας κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση.

Αν δεν ξέρεις, ψάξε τι είναι η κλοπή και τι η απάτη, πριν πας, για το καλό σου.

Βασικά, το έχετε ξεχειλώσει στο "προσφορές" και ορίστε τα αποτελέσματα.

Δεν έχω ξεχειλίσει τίποτα, έχω 4 παρόμοια λαπτοπ, το πουλούσαν το είδα, πήρα για μια τυπική ερώτηση, επέμεναν το πήρα. Όλα τα άλλα που λες είναι θεωρητικά 

11 λεπτά πριν, Damianus είπε

Το νημα επρεπε ηδη να εχει κλειδωσει απο το πρωτο μηνυμα.

Το συγκεκριμενο laptop εχει πραγματικη τιμη πανω απο 3,5κ οποτε εγινε προφανως λαθος στην αναγραφομενη τιμη , που συμβαινει σε παρα πολλες περιπτωσεις και σε καταστηματα του εξωτερικου.

Οι υπαλληλοι προφανως δεν ηταν ενημεροι οποτε και εδειχνε να εξελισσεται η παραγγελια ενω απο την αρχη επρεπε να του το αναφερουν.

Απλα επιστρεφονται τα  χρηματα σε αναλογες περιπτωσεις. Δεν υπαρχει καμια απατη.

price.png

Το λάθος που λες είναι επαναλαμβανόμενο, δεν ξέρω αν δεν μπορείς να δεις το δόλο σε όλο αυτό. Αλλά αν επιμένεις θα ήταν τέλειο να αναλάβεις την υπεράσπιση τους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλυπτονται απο τους ορους και προυποθεσεις. Ενα χαρακτηριστικο αποσπασμα.

https://www.public.gr/cat/corporate/oroi/oroi-agoron/

Ειδικότερα, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ και εφόσον διαπιστώσει τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και την έλλειψη τυχόν σφαλμάτων στο ηλεκτρονικό κατάστημα αναφορικά με την τιμολόγηση ή την τιμή των προιόντων, τα χαρακτηριστικά τους κ.λ.π. με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) θα επιβεβαιώνει την αποδοχή της παραγγελίας. Στο ως άνω ηλεκτρονικό μήνυμα θα επιβεβαιώνεται ρητά το περιεχόμενο της παραγγελίας, το συνολικό τίμημα, και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης της παραγγελίας, όπως αυτός έγινε γνωστός στο Πελάτη ήδη πριν από την υποβολή της παραγγελίας του. Η παραγγελία θεωρείται δεσμευτική και η πώληση θεωρείται ότι έχει καταρτιστεί και δημιουργεί αξιώσεις των συμβαλλομένων μερών (Πελάτης - ΕΤΑΙΡΕΙΑ) μόνο με την αποστολή και λήψη του ως άνω ηλεκτρονικού μηνύματος με την ένδειξη «Η παραγγελία σου έχει αποσταλεί» ή «Η παραγγελία σου είναι έτοιμη προς παραλαβή».

Επεξ/σία από Damianus
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, ooaris είπε

Τυχαίνει να ξεχαστεί παλιά τιμή καμια φορα και με την νεα παρτίδα να ανανεωθεί και η τιμη. 

Γιατί δεν την εκανες κανονικά απο το site την παραγγελία;

Γιατι την εκανες τηλεφωνικά και σε 1.5 εργάσιμη ημέρα τους τα έκανες μπαλόνια στα τηλέφωνα χωρίς λόγο; 

Μπλέξανε οι άνθρωποι. 

Γιατί σου λέει έτσι ίσως αποκτήσω κάποια δικαιολογία που να ευσταθεί... 

Αλλά ο ΣτΚ το κατάλαβε και γι αυτό ψάχνει κανά δικηγόρο... 

Και εγώ για το public - media markt δεν έχω να πω τα καλύτερα, αλλά τώρα είμαι υπέρ τους, που "έμπλεξαν" με τον φίλο.... 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Damianus είπε

Καλυπτονται απο τους ορους και προυποθεσεις. Ενα χαρακτηριστικο αποσπασμα.

https://www.public.gr/cat/corporate/oroi/oroi-agoron/

Ειδικότερα, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ και εφόσον διαπιστώσει τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και την έλλειψη τυχόν σφαλμάτων στο ηλεκτρονικό κατάστημα αναφορικά με την τιμολόγηση ή την τιμή των προιόντων, τα χαρακτηριστικά τους κ.λ.π. με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) θα επιβεβαιώνει την αποδοχή της παραγγελίας. Στο ως άνω ηλεκτρονικό μήνυμα θα επιβεβαιώνεται ρητά το περιεχόμενο της παραγγελίας, το συνολικό τίμημα, και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης της παραγγελίας, όπως αυτός έγινε γνωστός στο Πελάτη ήδη πριν από την υποβολή της παραγγελίας του. Η παραγγελία θεωρείται δεσμευτική και η πώληση θεωρείται ότι έχει καταρτιστεί και δημιουργεί αξιώσεις των συμβαλλομένων μερών (Πελάτης - ΕΤΑΙΡΕΙΑ) μόνο με την αποστολή και λήψη του ως άνω ηλεκτρονικού μηνύματος με την ένδειξη «Η παραγγελία σου έχει αποσταλεί» ή «Η παραγγελία σου είναι έτοιμη προς παραλαβή».

Όλα αυτά εφ όσον υπάρχει ενημέρωση σε σύντομο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τους ίδιους όρους που παραθέτεις. Εγώ ευτυχώς για μένα  και δυστυχώς για εσένα και όλους τους wannabe δικηγόρους του public δεν έχω λάβει καμία γραπτή ενημέρωση, πέραν  μιας τηλεφωνικής μετά από δική μου κλήση. Κι επειδή θα μου πεις ότι και το τηλέφωνο μετράει, θα σου πω ότι το ίδιο μετράνε κι τηλεφωνικα φούμαρα που μου πουλάγανε επί μέρες σε αναλογες τηλεφωνικές κλήσεις. 

Δημοσ.

Αφού ξέρετε ότι έτσι φέρεται το public γιατί συνεχίζετε να αγοράζετε από κει; 

Αξίζει η έκπτωση όταν είναι να σου δεσμεύσουν τα λεφτά 15 μέρες και τελικά να μην πάρεις και το προιόν;

Μην αγοράσετε ξανά από κει και έληξε η ταλαιπωρία σας.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όπως είπαν και άλλα παιδιά στο φόρουμ, είναι καλυμμένοι και νόμιμοι εφόσον σου επιστρέψουν τα λεφτά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Γιατί σου λέει έτσι ίσως αποκτήσω κάποια δικαιολογία που να ευσταθεί... 

Αλλά ο ΣτΚ το κατάλαβε και γι αυτό ψάχνει κανά δικηγόρο... 

Και εγώ για το public - media markt δεν έχω να πω τα καλύτερα, αλλά τώρα είμαι υπέρ τους, που "έμπλεξαν" με τον φίλο.... 

Μα για τύπους σαν κι εσένα  κάνουν ότι κάνουν, δυστυχώς όπως είπες "έμπλεξαν" με μένα. Σόρυ που δεν κάθομαι να με πηδανε. 

Επεξ/σία από pajito
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε

Δεν ισχύει, τουλάχιστον σε προϊόντα που έχει τύχει να δω, πάρε παράδειγμα τα sony xm3 μέχρι το Γενάρη τα έδειχνε εξαντλημένα στα 129 όταν οι άλλοι τα είχαν 189, τα είχε όμως πράγματι 129 στο black Friday. Και ναι μπορεί πράγματι να μην είχαν απόθεμα στο ασημί τόσο καιρό ενώ οι άλλοι μεγάλοι να είχαν, δεν έχουν όλοι τους ίδιους προμηθευτές.  Άσχετα αν έδωσε λίγα μόνο κομμάτια και δεν προλάβαμε, κάποιοι τα  πήραν όντως τόσο. 

Άλλο παράδειγμα που το είχα προλάβει κιόλας, σε προσφορά για κάποια παγκόσμια ημέρα, είχα πάρει τα sony mdr-ex110ap για 9ευρώ αντί για 19 που είναι συνήθως η τιμή τους στα μεγάλα καταστήματα, έκπτωση 50%. Ναι τα έδειχνε εξαντλημένα για καμιά 15αρια μέρες μετά και με αυτή την τιμή στο σάιτ, αλλά και στο κατάστημα Κορίνθου που πήγε ένας γνωστός μου να τα πάρει κι αυτός δεν τα είχαν τότε. 

Το να πάρεις κάτι εκθεσιακό η κάτι που ήταν τελευταίο κομμάτι σε τιμή προσφοράς δεν πάει να πει ότι τόσο το πουλούσε.

Θα σου γράψω μια σύντομη συνομιλία που είχα για μια αγγελία μου.

Μου στέλνει ένας μήνυμα για ανταλλαγή ένα φορητό μου λέει, φίλε το δικό σου το είχε το Public 550 ευρώ το δικό μου το πήρα 700 πόσα μου δίνεις ακόμα;  Το δικό του χειρότερο μηχάνημα από το δικό μου.

Μόλις του έστειλα την σελίδα από το Public ότι το δικό του (τάχα) το πουλούσε 230 δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Το δικό του ήταν ένα i5 8ης γενιάς έχεις βρει πολλά i5 8ης γενιάς με 230 ευρώ σε μαγαζί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλασική πολιτική του Public, βγάζει προσφορά 1 τεμάχιο, τρέχουν 1000 άτομα και πληρώνουν γιατί φυσικά το σύστημα "κολλάει" και δεν προλαβαίνει να αλλάξει το απόθεμα και με το πάσο τους σε ενημερώνουν 1 μήνα μετά ότι δεν είναι διαθέσιμο και άλλον 1 μήνα μετά παίρνεις τα χρήματα πίσω.

Ναι ας μη το λέμε απάτη και θίγονται κάποιοι, ας το ονομάσουμε "τρικ για αύξηση τζίρου και δωρεάν δάνειο"

Επεξ/σία από mikevchq
  • Like 9
  • Thanks 2
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...