1nsom-n1k Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια χαρά κόσμιος είναι, απλός και περιγραφικός. Βγείτε από τον γυάλινο πύργο σας. Έχετε ακούσει και χειρότερα. Στα του θέματος, εάν σου επιστρέφουν πίσω τα χρήματα, δεν βλέπω καμιά απάτη, βλέπω μόνο ένα ποστ με σκοπό την δυσφήμιση που τελικά ούτε αυτό δεν καταφέρνει. Και για να έχουμε καλό ρώτημα αφού είχες λογαριασμό στο σάιτ όπως λες, γιατί έκανες τηλεφωνική παραγγελία; Λιγότερο χρονοβόρο δεν θα ήταν να κάνεις την παραγγελία από το σάιτ αν ήθελες να προλάβεις την προσφορά; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από 1nsom-n1k 1
ultimamage Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φίλε μου σόρρυ αλλά άργησες να μπεις στο κλάμπ. Πολλές φορές μαζευόμαστε εδώ βαράμε όλοι μαζί παραγγελία σε ένα προϊόν που έχει λάθος τιμή και περιμένουμε τα άκυρα. Καμία φορά μπορεί κάποιος να προλάβει να πάρει αλλά κάνουμε το χαβαλε μας κράζουμε και λίγο και συνεχίζουμε τι ζωή μας. Τα public ειδικά από λάθος τιμές άλλο τπτ. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από ultimamage
1nsom-n1k Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Παντως μια απατη που κανει η εν λογω αλυσιδα ειναι πως στα εξαντλημενα ειδη βαζει σουπερ τιμη πχ ενα φορητο που ειχε 1000 και η κατωτερη τιμη ειχε πεσει 800 στο βαζει οτι το πουλουσε 400 για να σου πει δες εμεις το πουλουσαμε 400 και το εχασες να εισαι ολη μερα 24/7 στην σελιδα μας η στα καταστηματα μας να προλαβεις την προσφορα. Δεν ισχύει, τουλάχιστον σε προϊόντα που έχει τύχει να δω, πάρε παράδειγμα τα sony xm3 μέχρι το Γενάρη τα έδειχνε εξαντλημένα στα 129 όταν οι άλλοι τα είχαν 189, τα είχε όμως πράγματι 129 στο black Friday. Και ναι μπορεί πράγματι να μην είχαν απόθεμα στο ασημί τόσο καιρό ενώ οι άλλοι μεγάλοι να είχαν, δεν έχουν όλοι τους ίδιους προμηθευτές. Άσχετα αν έδωσε λίγα μόνο κομμάτια και δεν προλάβαμε, κάποιοι τα πήραν όντως τόσο. Άλλο παράδειγμα που το είχα προλάβει κιόλας, σε προσφορά για κάποια παγκόσμια ημέρα, είχα πάρει τα sony mdr-ex110ap για 9ευρώ αντί για 19 που είναι συνήθως η τιμή τους στα μεγάλα καταστήματα, έκπτωση 50%. Ναι τα έδειχνε εξαντλημένα για καμιά 15αρια μέρες μετά και με αυτή την τιμή στο σάιτ, αλλά και στο κατάστημα Κορίνθου που πήγε ένας γνωστός μου να τα πάρει κι αυτός δεν τα είχαν τότε. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από 1nsom-n1k
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 άλλη φορά να πηγαίνεις στο οποιοδήποτε κατάστημα και να το αγοράζεις απο εκεί αν υπάρχει , αλλιώς μόνο αντικαταβολή. Σου επιστρέφουν τα χρήματα τι @#@# θέλεις λοιπόν;
1nsom-n1k Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, Molpadia είπε άλλη φορά να πηγαίνεις στο οποιοδήποτε κατάστημα και να το αγοράζεις απο εκεί αν υπάρχει , αλλιώς μόνο αντικαταβολή. Σου επιστρέφουν τα χρήματα τι @#@# θέλεις λοιπόν; Νομίζω δεν μπορούσε να βάλει αντικαταβολή για τόσο μεγάλο ποσό, 1500 ευρώ. 1
expert30 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Public και mediamarkt είναι ένα και το αυτό ,δυστυχώς πάρε τα λεφτά σου πίσω και μην ξαναπατήσεις ποτέ ,ούτε αγορές online ,οι εταρείες αυτές το μόνο που έχουνε είναι η διαφήμιση τους ,όλα τα άλλα κλάφτα χαράλαμπε 2
tzotzo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Επίσης γίνεται έξω 10δες φορές έχω κτυπήσει προσφορές σε amazon.de , amazon.co.uk , amazon.fr και με γείωσαν. Μου είπαν το κλασσικό "λυπούμαστε που δεν μπορούμε να σας παραδώσουμε , η κράτηση στην κάρτας σας θα αποδεσμυτεί σε λίγες ημέρες και εξαρτάται από την τράπεζα σας" Επειδή εχει τύχει σε εσένα και το έχεις δεχτεί, πρέπει και άλλοι να είναι θύματα; Εδώ είναι ένα φόρουμ και τα μέλη αλληλοβοηθιουνται. Τώρα αν δεν θες να γράψεις κάτι επικοδομητικο μπορείς απλά να μην πάρεις μέρος στη συζήτηση. Δε θα σου ζητήσει κάποιος τα ρέστα 6 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε Μια χαρά κόσμιος είναι, απλός και περιγραφικός. Βγείτε από τον γυάλινο πύργο σας. Έχετε ακούσει και χειρότερα. Στα του θέματος, εάν σου επιστρέφουν πίσω τα χρήματα, δεν βλέπω καμιά απάτη, βλέπω μόνο ένα ποστ με σκοπό την δυσφήμιση που τελικά ούτε αυτό δεν καταφέρνει. Και για να έχουμε καλό ρώτημα αφού είχες λογαριασμό στο σάιτ όπως λες, γιατί έκανες τηλεφωνική παραγγελία; Λιγότερο χρονοβόρο δεν θα ήταν να κάνεις την παραγγελία από το σάιτ αν ήθελες να προλάβεις την προσφορά; Αρχικα το σχόλιο είναι άκυρο. Δεν μπορεί κάποια να είναι και απατημενη και γεροντοκόρη. Κατά δεύτερον το γεροντοκόρη είναι σεξιστικό. Και τέλος αν δεν είναι προσβλητικο(που είναι) είναι απλά αχρειαστο. 6 ώρες πριν, tedkald είπε Το σχόλιο "σαν απατημένη γεροντοκόρη" είναι απαράδεκτο και προσβλητικό. Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα; Μπορείς να διαφωνείς με κόσμιο τρόπο. Του δίνει το δικαίωμα η ανωνυμία του ίντερνετ. Έξω δε θα το έλεγε σε έναν αγνωστο γιατί το πιο πιθανό είναι να έψαχνε τα δοντια του στο πάτωμα. 5 3 1 1
pajito Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε Μια χαρά κόσμιος είναι, απλός και περιγραφικός. Βγείτε από τον γυάλινο πύργο σας. Έχετε ακούσει και χειρότερα. Στα του θέματος, εάν σου επιστρέφουν πίσω τα χρήματα, δεν βλέπω καμιά απάτη, βλέπω μόνο ένα ποστ με σκοπό την δυσφήμιση που τελικά ούτε αυτό δεν καταφέρνει. Και για να έχουμε καλό ρώτημα αφού είχες λογαριασμό στο σάιτ όπως λες, γιατί έκανες τηλεφωνική παραγγελία; Λιγότερο χρονοβόρο δεν θα ήταν να κάνεις την παραγγελία από το σάιτ αν ήθελες να προλάβεις την προσφορά; Για να έχεις καλό ρώτημα, δεν πήρα για τηλεφωνική παραγγελία αλλά για την διαδικασία αποφορολογησης, η κυρία στο τηλέφωνο επέμενε για τηλεφωνική παραγγελία, επιπλέον ήταν ένας τρόπος να αποφύγω τα δήθεν "συστημικά λάθη" 2 λεπτά πριν, pajito είπε Για να έχεις καλό ρώτημα, δεν πήρα για τηλεφωνική παραγγελία αλλά για την διαδικασία αποφορολογησης, η κυρία στο τηλέφωνο επέμενε για τηλεφωνική παραγγελία, επιπλέον ήταν ένας τρόπος να αποφύγω τα δήθεν "συστημικά λάθη" Επίσης φίλε μου, όσο αφορά τη δυσφήμιση που λες πως κάνω δεν θα μπω καν στη διαδικασία σου απαντήσω. Αν είσαι υπάλληλος του εν λόγω καταστήματος ή κάποιου αλλού που κάνουν τα ίδια, θυμήσου ότι είσαι υπάλληλος και όχι ιδιοκτήτης ή μέτοχος. Τώρα αν είσαι και θίχτηκες βάλε πλάτη να στείλουν το λαπτοπ 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε Μια χαρά κόσμιος είναι, απλός και περιγραφικός. Βγείτε από τον γυάλινο πύργο σας. Έχετε ακούσει και χειρότερα. Δική σου άποψη. Μπορείς να την κρατήσεις για το σπίτι σου. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος, με την πρόφαση κάποιου γυάλινου πύργου. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από MauroPaltoudias 5 3
AcidRain1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, ooaris είπε Τυχαίνει να ξεχαστεί παλιά τιμή καμια φορα και με την νεα παρτίδα να ανανεωθεί και η τιμη. Γιατί δεν την εκανες κανονικά απο το site την παραγγελία; Γιατι την εκανες τηλεφωνικά και σε 1.5 εργάσιμη ημέρα τους τα έκανες μπαλόνια στα τηλέφωνα χωρίς λόγο; Μπλέξανε οι άνθρωποι. Ε μα αυτο ακριβως. Μια ωρα διαβαζω και μεσα σε 1.5 μερα τους εχει κανει ζεπελιν με 20 τηλεφωνα μειλ επιβεβαιωσεις , αχ εγω δεν θελω χρηματα πισω θελω 60% εκπτωση σε αλλο . Ελα δεν μας εκατσε και σου λεει θα απειλησω μπας και βγει κατι καλο .. Ολη η φαση ειναι περιεργη διαφορετικα θα την εκανε μεσα απο το site και οχι τηλεφωνικα για να καταγραφει η κληση .
pajito Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, AcidRain1 είπε Ε μα αυτο ακριβως. Μια ωρα διαβαζω και μεσα σε 1.5 μερα τους εχει κανει ζεπελιν με 20 τηλεφωνα μειλ επιβεβαιωσεις , αχ εγω δεν θελω χρηματα πισω θελω 60% εκπτωση σε αλλο . Ελα δεν μας εκατσε και σου λεει θα απειλησω μπας και βγει κατι καλο .. Ολη η φαση ειναι περιεργη διαφορετικα θα την εκανε μεσα απο το site και οχι τηλεφωνικα για να καταγραφει η κληση . Εξυπνε του πληκτρολογιου που ψάχνεις να βρεις κροκόδειλους και συνωμοσίες, για άλλο λόγο πήρα τηλέφωνο, αυτοί επέμεναν να κάνω άμεσα την παραγγελία μέσω τηλεφώνου, μην τύχει και χάσουν το πελατακι. Το ότι επιλέγω να αντιπαραθέσω τις δικές τους ενέργειες είναι δικαίωμα μου. Εσύ κάτσε να σε δουλεύει και να σε κλέβει η κάθε αλυσίδα
AcidRain1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, pajito είπε Εξυπνε του πληκτρολογιου που ψάχνεις να βρεις κροκόδειλους και συνωμοσίες, για άλλο λόγο πήρα τηλέφωνο, αυτοί επέμεναν να κάνω άμεσα την παραγγελία μέσω τηλεφώνου, μην τύχει και χάσουν το πελατακι. Το ότι επιλέγω να αντιπαραθέσω τις δικές τους ενέργειες είναι δικαίωμα μου. Εσύ κάτσε να σε δουλεύει και να σε κλέβει η κάθε αλυσίδα Αυτο για την διαδικασια αποφοροληγησης το κανεις και ηλεκτρονικα οπως το εχω κανει και εγω αρκετες φορες . Το μονο που κανεις ειναι να κατηγορεις ενα καταστημα επειδη δεν σου εκατσε το -60% ασε το ποιος ειναι ο εξυπνος του πληκτρολογιου . Θελω να δω πριν βαλεις δικηγορο αμα σου επιστρεψουν τα χρηματα τι θα κανεις ? Θα τα ξανα στειλεις πισω ετσι για να το πας παρακατω? Θα παρεις τα χρηματα σου πισω και θα ληξει το θεμα εκει ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταιος .
kostasbm Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 οποία και να είναι η ενέργεια του ΣτΚ νομίζω ότι το λογικό είναι να ζητήσεις την επιστροφή των χρημάτων και να κοιταξεις να βρεις κάποια άλλη προσφορά......βέβαια αν σου περισευουν η δεν τα έχεις άμεσα ανάγκη περίμενε για το αποτέλεσμα ....
pajito Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, AcidRain1 είπε Αυτο για την διαδικασια αποφοροληγησης το κανεις και ηλεκτρονικα οπως το εχω κανει και εγω αρκετες φορες . Το μονο που κανεις ειναι να κατηγορεις ενα καταστημα επειδη δεν σου εκατσε το -60% ασε το ποιος ειναι ο εξυπνος του πληκτρολογιου . Θελω να δω πριν βαλεις δικηγορο αμα σου επιστρεψουν τα χρηματα τι θα κανεις ? Θα τα ξανα στειλεις πισω ετσι για να το πας παρακατω? Θα παρεις τα χρηματα σου πισω και θα ληξει το θεμα εκει ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταιος . Το τι έχεις κάνει εσύ και τι όχι με αφήνει αδιάφορο. Εγώ όφειλα να το ρωτήσω, αυτοί επέμεναν να κάνω την παραγγελία και να μου πουλάνε φούμαρα. Τώρα αν θα το συνεχίσω ή όχι θα σε κρατήσω προσωπικά ενήμερο, στο υπόσχομαι. 3 λεπτά πριν, kostasbm είπε οποία και να είναι η ενέργεια του ΣτΚ νομίζω ότι το λογικό είναι να ζητήσεις την επιστροφή των χρημάτων και να κοιταξεις να βρεις κάποια άλλη προσφορά......βέβαια αν σου περισευουν η δεν τα έχεις άμεσα ανάγκη περίμενε για το αποτέλεσμα .... Κοίτα παλιότερα θα έπαιρνα τα λεφτά μου και θα έτρεχα, όσο άδικο αν το θεωρούσα και τότε, τώρα θα το τρέξω όσο μπορώ, χωρίς να είμαι βέβαια σίγουρος για το αποτέλεσμα, αλλά τουλάχιστον θα κοιμάμαι ήσυχος και δεν θα νιώθω κορόιδο.
DrFreeman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 43 minutes ago, AcidRain1 said: Ε μα αυτο ακριβως. Μια ωρα διαβαζω και μεσα σε 1.5 μερα τους εχει κανει ζεπελιν με 20 τηλεφωνα μειλ επιβεβαιωσεις , αχ εγω δεν θελω χρηματα πισω θελω 60% εκπτωση σε αλλο . Ελα δεν μας εκατσε και σου λεει θα απειλησω μπας και βγει κατι καλο .. Ολη η φαση ειναι περιεργη διαφορετικα θα την εκανε μεσα απο το site και οχι τηλεφωνικα για να καταγραφει η κληση . Kαι καλά έκανε και πήρε τηλέφωνο. Γιατί να μην καταγραφεί η κλήση; Μήπως επειδή τους εκθέτει, είτε για την απάτη τους, είτε για την ανοργανωσιά τους; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις