Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Αν θέλουν να σου επιστρέψουν τα λεφτά δεν είναι απάτη , εσύ κάνεις σαν απατημένη γεροντοκόρη που δεν μπόρεσες να τους πιάσεις κότσο. Στο εμπόριο συμβαίνει καμιά φορά να μην εκτελούνται παραγγελίες και να επιστρέφονται οι προκαταβολές. Δεν είναι παράνομο!

Να τους πιάσω κότσο για μια τιμή που αυτοί επέλεξαν; Τα πιστεύεις αυτά που λες; 

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, kinitos είπε

Βεβαια το θεμα του λαθους εκ προθέσεως δεν μετράει ποτε ειδικα στην Ελλάδα. Αρα μπορεις να βαζεις οτι θες οσο θες και οι καταναλωτές να λενε δεν πειραζει παρε οισω τα λεφτα το ονομα μου παιζει παντού.

Με στπ δεν θα βγαλεις ποτε ακρη δεν σε βοηθανε οπως και εκποιζω. Δύσκολα. Παίρνεις τα λεφτα πίσω και δεν αγοράζεις ποτε ξανα απο εκει που θεωρεί καποιος οτι τον εξαπάτησε.

Δυστηχως παιρνεις χργμα πισω και τέλος Ελλάδα οσο και να το κυνηγήσει καποιος ισως πληρώσει κιόλας απο πανω

Επίσης γίνεται έξω 10δες φορές έχω κτυπήσει προσφορές σε amazon.de , amazon.co.uk , amazon.fr και με γείωσαν.

Μου είπαν το κλασσικό "λυπούμαστε που δεν μπορούμε να σας παραδώσουμε , η κράτηση στην κάρτας σας θα αποδεσμυτεί σε λίγες ημέρες και εξαρτάται από την τράπεζα σας"

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kinitos είπε

Βεβαια το θεμα του λαθους εκ προθέσεως δεν μετράει ποτε ειδικα στην Ελλάδα. Αρα μπορεις να βαζεις οτι θες οσο θες και οι καταναλωτές να λενε δεν πειραζει παρε οισω τα λεφτα το ονομα μου παιζει παντού.

Με στπ δεν θα βγαλεις ποτε ακρη δεν σε βοηθανε οπως και εκποιζω. Δύσκολα. Παίρνεις τα λεφτα πίσω και δεν αγοράζεις ποτε ξανα απο εκει που θεωρεί καποιος οτι τον εξαπάτησε.

Δυστηχως παιρνεις χργμα πισω και τέλος Ελλάδα οσο και να το κυνηγήσει καποιος ισως πληρώσει κιόλας απο πανω

@kinitosέχεις απόλυτο δίκιο, δεν είδα φως από ΣτΠ, γι αυτό θα πάω σε έναν που πληρώνεται κανονικά, θα φάω 100 200 500, ίσως πετύχω κάτι ίσως και όχι, αλλά δεν θα θεωρώ τον ευατο μου κορόιδο και χρηματοδότηση του public

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pajito είπε

@kinitosέχεις απόλυτο δίκιο, δεν είδα φως από ΣτΠ, γι αυτό θα πάω σε έναν που πληρώνεται κανονικά, θα φάω 100 200 500, ίσως πετύχω κάτι ίσως και όχι, αλλά δεν θα θεωρώ τον ευατο μου κορόιδο και χρηματοδότηση του public

Εχεις δίκιο , τώρα που είναι μεγάλα τα επιτόκια καταθέσεων να τους ζητήσεις τους διαφυγόντες τόκους γι'αυτές τις ημέρες.

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Τυχαίνει να ξεχαστεί παλιά τιμή καμια φορα και με την νεα παρτίδα να ανανεωθεί και η τιμη. 

Γιατί δεν την εκανες κανονικά απο το site την παραγγελία;

Γιατι την εκανες τηλεφωνικά και σε 1.5 εργάσιμη ημέρα τους τα έκανες μπαλόνια στα τηλέφωνα χωρίς λόγο; 

Μπλέξανε οι άνθρωποι. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά προφανώς και βρήκε την ευκαιρία λαι το κυνήγησε μην το χάσει.

Λαθος; οχι βεβαια. Στο κατω κατω μεχρι και το κρατος λεει βρείτε φθηνότερα εμεις δεν ξερουμε κατι.

Βρίσκεις κατι σου λεει ναι εδω ειναι βαλε τοσα. Αρα δεν ειναι απλα μια τιμη στο σαιτ.

Δευτερη επιβεβαιώσ και λενε ναι ολα οκ κανεος δεν ειπε συγνωμη λάθος.

Δεν ειπε καποιος οτι δεν γίνονται λάθη αλλα να επιβεβαιώσω να πληρωσω να κυνηγώ και λογικα την τρελη προσφορα - λαθος και να σου λενε ναι ολα οκ ε τοτε δεν φταις εσυ.

Θα το πω  εδω και ας ειναι λαθος.

Μεγαλη προσφορά σε σκληρο δισκο (λαθος) απο easybyteworld αν δεν κανω λαθος στο Μαρούσι εσκασαν απο εδω παραγγελίες χαμος. Και μιση τιμη μην πω παρακάτω. Και εδωσαν εστω απο ενα κομματι και μπραβο τους σε ολοτς. Λογιμα μπηκαν μεσα και δεν λεμε για παμπλικ αλλο μεγεθος και ισως λιφες η μια παραγγελια. Δώστε το και μπείτε μεσα.

To easy που λεω καο σε δεύτερη παραγγελια που ειχα κανει και ειχαν λαθος σε περιγραφή μου εδωσαν πισω λεφτά αν και λογικα ηξερα οτι ηταν λαθος και οχι σωστό. Το πήρα ειδα οτι οντως ηταν λαθος και το δέχτηκαν πίσω

Πραγματικά μπραβο τους.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο μόνος τρόπος να αποζημιωθείς είναι να αποδείξεις οτι έχεις οικονομική βλάβη από τη συναλλαγή (πχ οτι βρήκες αντίστοιχο αλλού και δεν το πήρες λόγω της «προσφοράς» τους και τώρα πρέπει να δώσεις πολλαπλάσια-τα οποία διεκδικείς).

Καλώς ή κακώς το λάθος στην τιμή/απόθεμα έχει γίνει καραμέλα τα τελευταία χρόνια μιάς και δεν γίνονται κινήσεις από το υπουργείο ανάπτυξης να περιορίσουν φαινόμενα με κράχτες-φαντάσματα που εμφανίζονται συχνά-πυκνά...

Εγώ την είχα πατήσει πρόσφατα από άλλη μεγάλη αλυσίδα με κινητό το οποίο βγήκε ως προσφορά-κράχτης, αφού έβαλα τα λεφτά πήραν και έλεγαν οτι δεν το είχαν σε απόθεμα-ούτε και κάτι αντίστοιχο και όταν το βρήκα σε κατάστημα διαθέσιμο (με άλλη τιμή) άρχισαν να τα μασάνε λέγοντας οτι είναι άλλη παρτίδα και κολοκύθια τούμπανα.

Εν τέλη καταλήξαμε οτι η τιμή-κράχτης ήταν «συστημικό» λάθος!

Πιασ’ το αυγό και κούρεφ’ το...

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε

Ο μόνος τρόπος να αποζημιωθείς είναι να αποδείξεις οτι έχεις οικονομική βλάβη από τη συναλλαγή (πχ οτι βρήκες αντίστοιχο αλλού και δεν το πήρες λόγω της «προσφοράς» τους και τώρα πρέπει να δώσεις πολλαπλάσια-τα οποία διεκδικείς).

Καλώς οι κακώς το λάθος στην τιμή/απόθεμα έχει γίνει καραμέλα τα τελευταία χρόνια μιάς και δεν γίνονται κινήσεις από το υπουργείο ανάπτυξης να περιορίσουν φαινόμενα με κράχτες-φαντάσματα που εμφανίζονται συχνά-πυκνά...

Εγώ την είχα πατήσει πρόσφατα από άλλη μεγάλη αλυσίδα με κινητό το οποίο βγήκε ως κράχτης, μετά έλεγαν οτι δεν το είχαν σε απόθεμα-ούτε και κάτι αντίστοιχο και όταν το βρήκα σε κατάστημα διαθέσιμο (με άλλη τιμή) άρχισαν να τα μασάνε λέγοντας οτι είναι άλλη παρτίδα και κολοκύθια τούμπανα.

Εν τέλη καταλήξαμε οτι η τιμή-κράχτης ήταν «συστημικό» λάθος!

Πιασ’ το αυγό και κούρεφ’ το...

Ακριβώς γι αυτό επέλεξα τηλεφωνική παραγγελία, γι αυτό έκανα σχεδόν κάθε μέρα έλεγχο διαθεσιμότητας. Οσο αφορα το πρώτο που είπες, ναι φυσικά και θα ισχυριστώ κάτι τέτοιο, μιας και δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση όπως θα έπρεπε σύμφωνα με τους κανόνες στο site τους. Βέβαια όλα αυτά για να σταθούν πρέπει να τα κάνει δικηγόρος 

Δημοσ.

Παντως μια απατη που κανει η εν λογω αλυσιδα ειναι πως στα εξαντλημενα ειδη βαζει σουπερ τιμη πχ ενα φορητο που ειχε 1000 και η κατωτερη τιμη ειχε πεσει 800 στο βαζει οτι το πουλουσε 400 για να σου πει δες εμεις το πουλουσαμε 400 και το εχασες να εισαι ολη μερα 24/7 στην σελιδα μας η στα καταστηματα μας να προλαβεις την προσφορα.

Ασε που αν το εχεις αγορασει 1000 η 800 και το βαλεις αγγελια 600-500 σου στελνει ο αλλος και σου λεει 400 το ειχε το Public αντε να του εξηγησεις οτι δεν εισαι ελεφαντας

• Like 7
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Αν θέλουν να σου επιστρέψουν τα λεφτά δεν είναι απάτη , εσύ κάνεις σαν απατημένη γεροντοκόρη που δεν μπόρεσες να τους πιάσεις κότσο. Στο εμπόριο συμβαίνει καμιά φορά να μην εκτελούνται παραγγελίες και να επιστρέφονται οι προκαταβολές. Δεν είναι παράνομο!

Το σχόλιο "σαν απατημένη γεροντοκόρη" είναι απαράδεκτο και προσβλητικό. Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα; Μπορείς να διαφωνείς με κόσμιο τρόπο.

• Like 14
  • Thanks 4
Δημοσ.
1 minute ago, tedkald said:

Το σχόλιο "σαν απατημένη γεροντοκόρη" είναι απαράδεκτο και προσβλητικό. Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα; Μπορείς να διαφωνείς με κόσμιο τρόπο.

Πράγματι, ούτε υπάλληλος του Public. Συνήγορος κανονικός 😐

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...