jimis98 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, accipio είπε Ένα αρχείο iso χρειάζεσαι (bootable Windows iso αρχείο) , όχι δίσκο CD ή DVD. Θα το προσαρτήσεις στο (εικονικό) DVD του Virtual Machine για να αρχίσει από αυτό η εγκατάσταση των Windows. τωρα μπερδευτηκα! χρειαζεται dvd η οχι?
accipio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Γιατί μπερδεύτηκες; Όχι, δεν χρειάζεσαι συσκευή CD/DVD στον υπολογιστή σου. Μόνο το αρχείο iso των Windows.
jimis98 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, accipio είπε Γιατί μπερδεύτηκες; Όχι, δεν χρειάζεσαι συσκευή CD/DVD στον υπολογιστή σου. Μόνο το αρχείο iso των Windows. κ σε αυτο σκετο ή το περναω σε usb?
accipio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Το αρχείο iso μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε, π.χ. στον εσωτερικό δίσκο, σε στικάκι usb συνδεμένο στον υπολογιστή ή σε εξωτερικό δίσκο συνδεμένο στον υπολογιστή.
jimis98 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, accipio είπε Το αρχείο iso μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε, π.χ. στον εσωτερικό δίσκο, σε στικάκι usb συνδεμένο στον υπολογιστή ή σε εξωτερικό δίσκο συνδεμένο στον υπολογιστή. δεν χρειαζεται botable?
accipio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δεν χρειάζεται το iso να βρίσκεται σε bootable μέσο, αλλά να είναι bootable το ίδιο για να αρχίσει η εγκατάσταση. Το iso των Windows που δίνει η Microsoft είναι bootable. 1
jimis98 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, accipio είπε Δεν χρειάζεται το iso να βρίσκεται σε bootable μέσο, αλλά να είναι bootable το ίδιο για να αρχίσει η εγκατάσταση. Το iso των Windows που δίνει η Microsoft είναι bootable. χρειαζεται να αγορασω και κλειδι?
accipio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Ναι, αν θες να τα ενεργοποιήσεις και να είσαι νόμιμος. Αλλά μπορείς, απ' όσο ξέρω, να μην τα ενεργοποιήσεις (δηλ. να μην βάλεις κωδικό ενεργοποίησης) και να λειτουργούν με κάποιους μικρούς περιορισμούς (π.χ. δεν θα μπορείς να αλλάξεις την εικόνα της επιφάνειας εργασίας). Και πάλι νόμιμος θα είσαι αν δεν τα ενεργοποιήσεις. 1
jimis98 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, accipio είπε Ναι, αν θες να τα ενεργοποιήσεις και να είσαι νόμιμος. Αλλά μπορείς, απ' όσο ξέρω, να μην τα ενεργοποιήσεις (δηλ. να μην βάλεις κωδικό ενεργοποίησης) και να λειτουργούν με κάποιους μικρούς περιορισμούς (π.χ. δεν θα μπορείς να αλλάξεις την εικόνα της επιφάνειας εργασίας). Και πάλι νόμιμος θα είσαι αν δεν τα ενεργοποιήσεις. ετσι και αλλιως για λιγο θα ειναι! και οταν τα περασω μετα τι διαδικασια κανω? περανω παλι, προγραμματα και drivers?
accipio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Περνάς τα προγράμματα που χρειάζεσαι. Από drivers δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. Έλεγξε μόνο ότι δουλεύουν τυχόν συσκευές που θέλεις να χρησιμοποιήσεις, π.χ. web camera. Βέβαια ποτέ δεν έχω λειτουργήσει τα Windows 10 σε virtual machine και δεν έχω ανάλογη εμπειρία, παρά μόνο τα Windows 7 και Windows XP. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από accipio 1
jimis98 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, accipio είπε Περνάς τα προγράμματα που χρειάζεσαι. Από drivers δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. Έλεγξε μόνο ότι δουλεύουν τυχόν συσκευές που θέλεις να χρησιμοποιήσεις, π.χ. web camera. Βέβαια ποτέ δεν έχω λειτουργήσει τα Windows 10 σε virtual machine και δεν έχω ανάλογη εμπειρία, παρά μόνο τα Windows 7 και Windows XP. οταν ανοιγω το pc θα φορτωνουν κανονικα τα w7 που εχω?
accipio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Ναι, τα 7 δεν θα επηρεαστούν. Η λειτουργία των 10 θα γίνεται "μέσα" στα 7, στο δικό τους περιβάλλον (στο Wirtual Machine). 1
micos000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, jimis98 είπε πρεπει να εχω δισκο cd για να γινει? δεν ξερω σε τι πλατφορμα θα γινει Αφού σου έδειξα σε εικόνα τι πατάς και σου είπα ότι θα κατεβάσεις το iso από την microsoft. Κάνε την διαδικασία και θα δεις ότι δεν είναι κάτι τρομερό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα