Προς το περιεχόμενο

virtual machine

jimis98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, accipio είπε

Ένα αρχείο iso χρειάζεσαι (bootable Windows iso αρχείο) , όχι δίσκο CD ή DVD. Θα το προσαρτήσεις στο (εικονικό) DVD του Virtual Machine για να αρχίσει από αυτό η εγκατάσταση των Windows.

τωρα μπερδευτηκα! χρειαζεται dvd η οχι?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, accipio είπε

Γιατί μπερδεύτηκες; Όχι, δεν χρειάζεσαι συσκευή CD/DVD στον υπολογιστή σου. Μόνο το αρχείο iso των Windows.

κ σε αυτο σκετο ή το περναω σε usb?

Δημοσ.

Το αρχείο iso μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε, π.χ. στον εσωτερικό δίσκο, σε στικάκι usb συνδεμένο στον υπολογιστή ή σε εξωτερικό δίσκο συνδεμένο στον υπολογιστή.

Δημοσ.

Το αρχείο iso μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε, π.χ. στον εσωτερικό δίσκο, σε στικάκι usb συνδεμένο στον υπολογιστή ή σε εξωτερικό δίσκο συνδεμένο στον υπολογιστή.

δεν χρειαζεται botable?

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται το iso να βρίσκεται σε bootable μέσο, αλλά να είναι bootable το ίδιο για να αρχίσει η εγκατάσταση. Το iso των Windows που δίνει η Microsoft είναι bootable.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, accipio είπε

Δεν χρειάζεται το iso να βρίσκεται σε bootable μέσο, αλλά να είναι bootable το ίδιο για να αρχίσει η εγκατάσταση. Το iso των Windows που δίνει η Microsoft είναι bootable.

χρειαζεται να αγορασω και κλειδι?

Δημοσ.

Ναι, αν θες να τα ενεργοποιήσεις και να είσαι νόμιμος. Αλλά μπορείς, απ' όσο ξέρω, να μην τα ενεργοποιήσεις (δηλ. να μην βάλεις κωδικό ενεργοποίησης) και να λειτουργούν με κάποιους μικρούς περιορισμούς (π.χ. δεν θα μπορείς να αλλάξεις την εικόνα της επιφάνειας εργασίας). Και πάλι νόμιμος θα είσαι αν δεν τα ενεργοποιήσεις.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, accipio είπε

Ναι, αν θες να τα ενεργοποιήσεις και να είσαι νόμιμος. Αλλά μπορείς, απ' όσο ξέρω, να μην τα ενεργοποιήσεις (δηλ. να μην βάλεις κωδικό ενεργοποίησης) και να λειτουργούν με κάποιους μικρούς περιορισμούς (π.χ. δεν θα μπορείς να αλλάξεις την εικόνα της επιφάνειας εργασίας). Και πάλι νόμιμος θα είσαι αν δεν τα ενεργοποιήσεις.

ετσι και αλλιως για λιγο θα ειναι! και οταν τα περασω μετα τι διαδικασια κανω? περανω παλι, προγραμματα και drivers?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περνάς τα προγράμματα που χρειάζεσαι. Από drivers δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. Έλεγξε μόνο ότι δουλεύουν τυχόν συσκευές που θέλεις να χρησιμοποιήσεις, π.χ. web camera. Βέβαια ποτέ δεν έχω λειτουργήσει τα Windows 10 σε virtual machine και δεν έχω ανάλογη εμπειρία, παρά μόνο τα Windows 7 και Windows XP.

Επεξ/σία από accipio
  • Like 1
Δημοσ.

Περνάς τα προγράμματα που χρειάζεσαι. Από drivers δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. Έλεγξε μόνο ότι δουλεύουν τυχόν συσκευές που θέλεις να χρησιμοποιήσεις, π.χ. web camera. Βέβαια ποτέ δεν έχω λειτουργήσει τα Windows 10 σε virtual machine και δεν έχω ανάλογη εμπειρία, παρά μόνο τα Windows 7 και Windows XP.

οταν ανοιγω το pc θα φορτωνουν κανονικα τα w7 που  εχω?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimis98 είπε

πρεπει να εχω δισκο cd για να γινει?

δεν ξερω σε τι πλατφορμα θα γινει

Αφού σου έδειξα σε εικόνα τι πατάς και σου είπα ότι θα κατεβάσεις το iso από την microsoft. Κάνε την διαδικασία και θα δεις ότι δεν είναι κάτι τρομερό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...