liakjim Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Hello guys. Πήρα αμάξι το οποίο έχει android auto. Με ταλαιπωρεί ένα glitch που έχουν τα realme τηλέφωνα με το android auto όπου παγώνει η οθόνη όταν κλειδώνει το τηλέφωνο (ψάχνω να βρω πως θα το φτιάξω αν και διαβάζω στο reddit ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί αξιόλογη λύση). Υπάρχει κάποιο μέλος με κινητό τηλέφωνο realme το οποίο να παίζει σωστά με το android auto; Δεν είναι δικό μου το video αλλά μου κάνει το ίδιο με το κάτωθι video 1
liakjim Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε περίπτωση που κάποιος το χρειαστεί, βρήκα τη λύση. Απενεργοποίηση του "always on display" . Δυστυχώς χάνω την πολύ καλή αυτή λειτουργία του realme που δείχνει στην οθόνη χρήσιμες πληροφορίες όπως την ώρα και ειδοποιήσεις. Ελπίζω κάποιο μελλοντικό update να το φτιάξει. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από liakjim 3
teot Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Realme 6s (Android 11) σε εργοστασιακό infotainment Suzuki Scross όσες φορές το χρησιμοποίησα (το συνδέω μόνο για πλοήγηση) δεν είχα κανένα πρόβλημα.
TechnoState Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το android auto στην Ελλάδα έχει πολλά θέματα ακόμα. Κ εγώ έχω πρόβλημα (σε Realme, χωρίς always on display) κ με αναβαθμισμένο software σε infotainment της Peugeot. Η εφαρμογή του κατασκευαστή (my Peugeot) πάντως λειτουργεί μία χαρά. ( Realme x2 Pro και Realme GT Neo 2) Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από TechnoState 1
procostas1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) και εμένα το κάνει αλλά όχι πάντα 2008 με realme 8, με το προηγούμενο κινητό μου (redmi note 9) δεν είχα κανένα θέμα όσο και αν το έψαξα δεν έβγαλα άκρη.... αν βρει κάποιος την λύσει ας την ποστάρει ......... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από procostas1 1
liakjim Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, procostas1 είπε και εμένα το κάνει αλλά όχι πάντα 2008 με realme 8, με το προηγούμενο κινητό μου (redmi note 9) δεν είχα κανένα θέμα όσο και αν το έψαξα δεν έβγαλα άκρη.... αν βρει κάποιος την λύσει ας την ποστάρει ......... Έβαλα πιο πάνω την έστω και προσωρινη λύση στη δική μου περίπτωση. Απενεργοποίηση του always on display. Το δοκίμασες; 3 ώρες πριν, TechnoState είπε Το android auto στην Ελλάδα έχει πολλά θέματα ακόμα. Κ εγώ έχω πρόβλημα (σε Realme, χωρίς always on display) κ με αναβαθμισμένο software σε infotainment της Peugeot. Η εφαρμογή του κατασκευαστή (my Peugeot) πάντως λειτουργεί μία χαρά. ( Realme x2 Pro και Realme GT Neo 2) Το συγκεκριμένο πρόβλημα πάντως δεν περιορίζεται στην ελληνική έκδοση του android auto και μάλιστα δεν είμαι σίγουρος ποιος από τους δύο φταίει ( εννοώντας τη realme ή τη google). Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από liakjim
tutuyo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δεν λέω ότι το ΑΑ είναι αbugιαριστο αλλά όσο είχα Ξιαμοαρα/Ριαλμε όλο προβλήματα, κυρίως με αποσυνδεσεις. Μέχρι και με τα codecs του Bluetooth, πειραματιστικα μεσω dev mode χωρίς τύχη Άλλαξα σε Samsung και ησύχασα 1
ANT2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Εγώ έχω ένα άλλο θεματακι και δεν ξέρω τι φταίει.Έχω τοποθέτηση οθόνη στο αμάξι και δεν μπόρω να συνδέσω με τίποτα το κινητό με το android auto και με καλώδιο η με Bluetooth. Δείχνει το κινητό ότι κάνει προσπάθεια αλλά τίποτα. Εκεί που το έβαλαν συνδέθηκε το δικό του, μου έδειξε και βίντεο σε εμένα τίποτα, έχω ένα Poco κινητό. Διάβασα κάτι για της διπλοτυπες εφαρμογές τα έσβησα όλα και πάλι τιοοτα 1
sambouar Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δοκίμασε με διαφορετικά καλώδια USB. Είναι λίγο επιλεκτικό το Android Auto στα καλώδια. 1
aetos100 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Στις 14/4/2022 στις 9:29 ΜΜ, sambouar είπε Δοκίμασε με διαφορετικά καλώδια USB. Είναι λίγο επιλεκτικό το Android Auto στα καλώδια. Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη και από μένα ήθελα να σας πω ότι και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα βέβαια η κονσόλα του αυτοκινήτου με μένα είναι κινεζική 10 ιντσών με android 10 και όλα δουλεύουν τέλεια στο συγκεκριμένο πράγμα του auto android δεν είχε εγκατεστημένο επάνω η κονσόλα το συγκεκριμένο και το εγκατέστησα εγώ του έχω δώσει τα δικαιώματά όλα και τα λοιπά αλλά δυστυχώς δεν συνδέεται με το καλώδιο που δοκιμάζω έχω samsung galaxy note 10 plus μου είπαν ότι θέλει γνήσιο της samsung είχα πήρα και ένα άλλο το δοκίμασα και εκείνο αλλά δυστυχώς δεν έχει γενικά τι. για αυτό που λέτε για καλώδια τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω στην περίπτωση του samsung εκτός από το γνήσιο το δικό του?
sambouar Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Οποιοδήποτε ψιλοεπώνυμο καλώδιο. Δες κριτικές στο Σκρουτζ.
yioults Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Καλημέρα, Τα realme συνδέονται με android auto ασύρματα ή μόνο με καλώδιο? Έχω xiaomi και σκέφτομαι να αλλάξω σε realme αλλά παίζω πολύ με android auto και δεν θέλω να γεμίσω τον τόπο καλώδια Ευχαριστώ
liakjim Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, yioults είπε Καλημέρα, Τα realme συνδέονται με android auto ασύρματα ή μόνο με καλώδιο? Έχω xiaomi και σκέφτομαι να αλλάξω σε realme αλλά παίζω πολύ με android auto και δεν θέλω να γεμίσω τον τόπο καλώδια Ευχαριστώ Μετά το update σε realme ui 3.0 στη συσκευή μου realme 8 , έχασα το ασύρματο android σε kia stonic. Μου ζητάει καλώδιο όπου και παίζει κανονικά. Δεν μπορώ να σου πω με άλλον συνδυασμό τι παίζει.
yioults Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, liakjim είπε Μετά το update σε realme ui 3.0 στη συσκευή μου realme 8 , έχασα το ασύρματο android σε kia stonic. Μου ζητάει καλώδιο όπου και παίζει κανονικά. Δεν μπορώ να σου πω με άλλον συνδυασμό τι παίζει. A φανταστικά. Εν τω μεταξύ έχω Kona, νομίζω έχουμε το ίδιο infotainment. Έλεγα να πάω σε realme αλλά το android auto το έχω σκίσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα