anthkout Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Πάλι καλά έχουμε "backup" σε όλες τις κονσόλες της Nintendo 🥳 4 ώρες πριν, KyloRen είπε Πολύ υποτιμημένο το wiiu Συμφωνώ.. είναι πολύ ωραία κονσόλα πολύ ωραία παιχνίδια, το κρατάω με 200 παιχνίδια σε σκληρό δίσκο 😎 2 1
StavrosD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 13 ώρες πριν, MetroStar είπε Πειρατεία μέχρι να σβήσει ο ήλιος. 0 τύψεις. Συλλογή στην άκρη. Σε μερικές δεκαετίες που θα έχουν λήξει τα πνευματικά δικαιώματα τα απολαμβάνεις με τα παιδιά/εγγόνια σου νόμιμα. 1
insomniac01 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, KyloRen είπε Πολύ υποτιμημένο το wiiu κρίμα που δεν του έδωσαν την αγάπη που έπρεπε απτο κοινό σε σύγκριση με το 3DS. Παρόλα αυτά προετοίμασε το έδαφος για τον πετυχημένο διάδοχο του. Είμαι τυχερός που τα έχω και τα δύο και τα τίμησα στην εποχή τους πλέον δε τα βρίσκεις στην αγορά και με την πάροδο του χρόνου θα γίνουν legends όπως τα nes snes n64👌Η μόνη παρηγοριά που κλείνει το eshop είναι ότι τα περισσότερα ξανά έρχονται μετά από καιρό ως remastered στο switch και ποιος ξέρει σε κάνα χρόνο ελπίζουμε σε switch 2 pro 🙏 Εγώ είχα το Wii U από το 2015 και το αγόρασα μόνο και μόνο να στηρίξω την Nintendo και τον Satoru Iwata. Δεν ειχε καμια τυχη η κονσολα ομως. Επεσε στην εποχη που ΟΛΟΙ περιμεναν leap στα γραφικα. Ακομα και το 3D World ηταν πολυ meh συγκρητικα με τα Galaxy. Πραγματικα, κριμα. Το μονο παιχνιδι που εφτασε το επιπεδο PS4 Xbox One (και ισως το ξεπερασε) ηταν Xenoblade Chronicles X (πανω απο 500-600 ωρες με full optimization Lailah και grinding κανα δυο μηνες απο 3-4 ωρες την ημερα για τα parts). Πραγματικά, κρίμα και τραγικό ότι κλείνει το shop. Είναι 10 χρόνια όμως από την κυκλοφορία της κονσόλας. Πως πέρασαν ρε γαμωτο... Σαν χθες το θυμάμαι. Είχα κάνει και video call 20-30 λεπτων με αυτον τον Rich (RTUSA) και συζητουσαμε για την Nintendo (τοτε ηταν full του PC και ειχε 2-3 X360). Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από insomniac01 4
Bread Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 H μλκ εδώ πέρα είναι ότι η nIntendo σου λέει go ahead hack it. Έχω 2 N64 με 40 cardtrige και 3ds με άλλα 50 (είχα και WiI-U) και ενώ αγοράζω τακτικά ανα μήνα κάτι - μου δείχνει κωλοδάκτυλο η N. Ε τι θα κάνω θα το "σπάσω" - αναγκαστικά. 1 1
Misokatsu64 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, czarjuly είπε Αν δε κάνω λάθος η Nintendo έλεγε ότι θα υποστηρίξει τις πωλήσεις του 3ds αρκετά ακόμη ,τι έγινε άρχισε το ψαλιδισμα; Switch λέγεται. Δεν μπορεί να πουλάει ένα φορητό με τεχνολογια 15ετιας κοντά στην τιμή του Switch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα