Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου ηρθε 658 εκκαθαριστικός για 2 μήνες , απο τα οποία τα 400 στρογγυλά είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής. Εταιρία ΔΕΗ

😲

• Sad 2
Δημοσ.

αρα βλεπουμε οτι προκειται για στρατηγικους κακοπληρωτες και την δημιουργια χρεων που δε θα πληρωθουν ποτε με τις ευχες των υπουργων.Μαλιστα.

47 λεπτά πριν, takoulou είπε

• Like 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, sstratos είπε

Εμένα μου ηρθε 658 εκκαθαριστικός για 2 μήνες , απο τα οποία τα 400 στρογγυλά είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής. Εταιρία ΔΕΗ

Πες μας και πόσες είναι οι μειώσεις (έκπτωση 30%, έκπτωση ΤΕΜ κλπ)

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Anny215 είπε

Πώς υπολογίζεται η ρήτρα αναπροσαρμογής;

ανάλογα το πρόγραμμα ,

συνήθως είναι συντελεστής επι χοντρική + λοιπά μείον ένα όριο

κάνεις βασικά € ρήτρας διά σύνολο kw που έκαψες , ανάλογα και την περίοδο βγαίνει η προσαύξηση 

συνήθως είναι στα +0,23 το τελευταίο διάστημα , με τελική τιμή κιλοβατώρας στα 0,30

για αμφισβήτηση εδώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtzgr είπε

Πες μας και πόσες είναι οι μειώσεις (έκπτωση 30%, έκπτωση ΤΕΜ κλπ)

Κλάψτε ελευθερα 😁

IMG_20220218_123607.jpg.bf5732b05a240380877fc016651f19c2.jpg

IMG_20220218_123548.jpg.cc1def3cd042b6dc2b1f05c82490f38d.jpg

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

έχουν αρχίσει και σβήνουν οι πάροχοι χρέη. Μου έστειλαν επιστολή με ένα νόμο 4172/2013 για διαγραφή οφειλών. Ευτυχώς που δε τα πλήρωσα.....

Δημοσ.

Δυστυχώς θα υπάρξει πολυ μεγάλο προβλημα αν συνεχίσει η κατάσταση αυτή... Και αν τραβήξει μέχρι αρχές 2023..Σιγουρα θα κλείσουν παροχοι, θα υπάρξουν συγχωνεύσεις παροχών, αποσκοπες λόγω οφειλών  παρα πολλες κτλπ.. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Eιλικρινά, είναι απογοητευτική η στάση ορισμένων μελών.

Εμφανίζεται ένα νέο μέλος στην κοινότητα, με σοβαρό θέμα και εμφανώς ταραγμένο.

Και υπάρχουν δήθεν "παλιά" και "έμπειρα" μέλη που αντιδρούν με "γελάκια" σε μήνυμα που περιγράφει ένα οξύ πρόβλημα, κι άλλοι που γράφουν χαιρέκακους εμετούς για φάκες και τυράκια.

Ζητάει ένας άνθρωπος βοήθεια και βγαίνει ο καθένας να εκτονώσει την μικροψυχία του.

Σε τι ακριβώς βοηθάτε έτσι, δεν ξέρω.

Λυπάμαι πολύ, πραγματικά.  

• Like 14
  • Thanks 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...