Matthewkats Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μπορεί να μου πει κάποιος πώς λύνουμε β' θέματα στη φυσική; Έχω απελπιστεί πχια 😭 Υπάρχει κάποια πεπατημένη; Ή έστω κάτι που να καθιστά εύκολη υπόθεση την επίλυση των β' θεμάτων; Κρύβεται κάποια φιλοσοφία πίσω από αυτά; Πώς τα δουλεύουμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Theo1903 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Αμέ, μαθαίνεις την θεωρία σου καλά και λύνεις πολλές ασκήσεις. Ευτυχώς οφθαλμοφανείς παράδρομοι για τα θέματα πανελληνίων δεν υπάρχουν. Πάντα φιλικά, αντί να ψάχνεις κάποιο "κόλπο" ή εύκολη λύση, πάρε απόφαση οτι πρέπει να "λερωθείς" και κάτσε λύσε. Στο κάτω κάτω, πολύ περισσότερη προσοχή και βοηθεια θα λάβεις αν προσπαθείς και έχεις στοχευμένες ερωτήσεις, παρά αν ρωτάς τον καθένα "πως γράφω καλά στις πανελλήνιες".
Matthewkats Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Το θέμα είναι ότι δεν είμαι εξοικειωμένος με τα β' θέματα σχεδόν καθόλου και θέλω να μάθω την φιλοσοφία πίσω από την επίλυσή τους πώς εργαζόμαστε σε αυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα