Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vfragos είπε

Αν έχεις S21 Ultra κερδίζεις λίγο σε κάποια σημεία στις κάμερες και χάνεις την εμπειρία Fold. Εάν πας σε Fold δεν υπάρχει γυρισμός, όλα τα άλλα σου φαίνονται απλά τηλέφωνα...Κάτοχος ανεπιστρεπτί Ζ Fold 3.

Τέλος από την εμπειρία μου, δυστυχώς δεν μπορείς να συνηδητοποιησεις την αξία του Fold απλά περιεργαζόμενος το λίγο σε κάποιο κατάστημα. Το πρώτο σοκ και δέος ήρθε αρκετές ώρες μετά. Η χρήση του δε με την εξωτερική οθόνη και την αναλογία της είναι ότι πιο εργονομικό έχω κρατήσει στα χέρια μου για άνετη χρήση με το ένα χέρι. 

Σε πιστεύω, αλλά οι κάμερες του S21 είναι αρκετά καλύτερες από αυτές του fold και για μένα αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να επιλέξω το S21. Αν είχε το ίδιο σετ θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη στο fold.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, anax111 είπε

Σε πιστεύω, αλλά οι κάμερες του S21 είναι αρκετά καλύτερες από αυτές του fold και για μένα αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να επιλέξω το S21. Αν είχε το ίδιο σετ θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη στο fold.

Καταλαβαίνω, ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες, εμένα κάμερες με καλύπτουν και με το παραπάνω, άλλωστε ποτέ δεν ήταν για εμένα η απόλυτα καλύτερη κάμερα και ας χάνω αλλού, κοιτάω να πέρνω ότι πιο ολοκληρωμένο μπορώ συνολικά. Εν κατακλείδι το μέλλον θεωρώ πως είναι τα foldable και πραγματικά πιστεύω απόλυτα ότι από την στιγμή που πας σε foldable δεν υπάρχει γυρισμός. Υπόψιν έχουν περάσει τα περισσότερα galaxy note από τα χέρια  μου από την εποχή του πρώτου που τότε με κοιτούσαν σαν να κουβαλάω κάποια εξωγήινη τεχνολογία. 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα που θα πεσει κ αλλο η τιμη του fold 2 , ειναι καταλληλη περιοδος να το παρει καποιος used ? αν δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα για τα πιο ακριβα

Ειναι καλη επιλογη για να νοιωσει καποιος την εμπειρια

Επεξ/σία από pigos23
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vfragos είπε

Καταλαβαίνω, ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες, εμένα κάμερες με καλύπτουν και με το παραπάνω, άλλωστε ποτέ δεν ήταν για εμένα η απόλυτα καλύτερη κάμερα και ας χάνω αλλού, κοιτάω να πέρνω ότι πιο ολοκληρωμένο μπορώ συνολικά. Εν κατακλείδι το μέλλον θεωρώ πως είναι τα foldable και πραγματικά πιστεύω απόλυτα ότι από την στιγμή που πας σε foldable δεν υπάρχει γυρισμός. Υπόψιν έχουν περάσει τα περισσότερα galaxy note από τα χέρια  μου από την εποχή του πρώτου που τότε με κοιτούσαν σαν να κουβαλάω κάποια εξωγήινη τεχνολογία. 😄

σε νιώθω εξωγήινε σύντροφε ! εμένα να δεις πως με κοιτούσαν με τα Nokia Communicators που έπαιρνα παλια...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ArisArts είπε

σε νιώθω εξωγήινε σύντροφε ! εμένα να δεις πως με κοιτούσαν με τα Nokia Communicators που έπαιρνα παλια...

Χαχα, σωστός!

6 λεπτά πριν, pigos23 είπε

Τωρα που θα πεσει κ αλλο η τιμη του fold 2 , ειναι καταλληλη περιοδος να το παρει καποιος used ? αν δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα για τα πιο ακριβα

Ειναι καλη επιλογη για να νοιωσει καποιος την εμπειρια

Αν δεν σε ενοχλεί η έλλειψη του pen που για εμένα ήταν deal breaker, για αυτό και από την εμφάνιση του πρώτου Fold ήταν ξεκάθαρο ότι περίμενα να ενσωματωθεί το pen για να περάσω σε foldable. Σε μια τέτοια συσκευή προσφέρει πάρα πολλά το pen που λογικό είναι να μην το συνηδειτοποιείς ειδικά εάν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία. Επίσης για τους κατόχους note η εμπειρία του pen στο Fold 3 είναι εντελώς σε άλλο επίπεδο. Εγώ θα πρότεινα να περιμένεις να βγει σε λίγους μήνες το Fold 4 και να πας στο 3.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατάργησαν την σειρά note και τώρα όλα θέλουν να γίνουν note !!!

Επεξ/σία από jspawn
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jspawn είπε

Κατάργησαν την σειρά note και τώρα όλα θέλουν να γίνουν note !!!

Η σειρά note δεν καταργήθηκε φίλε μου, όνομα άλλαξε απλά και λέγεται S22 Ultra....

Δημοσ.
21 ώρες πριν, anax111 είπε

Για να γίνει πραγματική ναυαρχίδα χρειάζεται και τις ανάλογες κάμερες. Θα  είχα αγοράσει ήδη το fold 3  εάν είχε το σύστημα καμερών του S21 Ultra.

στην φωτογραφία είναι καλύτερο το φολντ απο το σ21.

7 ώρες πριν, vfragos είπε

Η σειρά note δεν καταργήθηκε φίλε μου, όνομα άλλαξε απλά και λέγεται S22 Ultra....

η σειρά νοουτ πρέπει να ενσωματωθεί στου φολντ ή το ανάποδο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, belray είπε

στην φωτογραφία είναι καλύτερο το φολντ απο το σ21.

η σειρά νοουτ πρέπει να ενσωματωθεί στου φολντ ή το ανάποδο.

Καταλαβαίνω τι λες, το κλασικό from factor του note έχει το S22 Ultra, το note με την έννοια της καινοτομίας που τώρα γίνεται ακόμα πιο έντονη πάει στην σειρά Ζ Fold πρακτικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...