Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , γνωριζει κανεις να μου πει αν φυγει καποιος απο την δουλεια του με οικειοθελη αποχωρηση θα μπορει μετα να παρει απο τον οαεδ το επιδομα ανεργιας η θα πρεπει να ειναι μονο με απολυση? 

Δημοσ.

Δεν εχει και καμια λογικη να σου δινει επιδομα το κρατος αν εσυ δεν θες να δουλευεις,

• Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, dvlsakos είπε

αν φυγει καποιος απο την δουλεια του με οικειοθελη αποχωρηση θα μπορει μετα να παρει απο τον οαεδ το επιδομα ανεργιας

ΟΧΙ.

Δημοσ.

Παλαιότερα αρκετοί μετά την αποχώρηση από της εργασία τους έκαναν κάπου πρόσληψη για 2-3 ημέρες και έπαιρναν την απόλυση από εκεί για να έχουν το δικαίωμα να εισπράττουν το επίδομα ανεργίας. Δεν ξέρω αν έχει μεταβληθεί κάτι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elio_1 είπε

Παλαιότερα αρκετοί μετά την αποχώρηση από της εργασία τους έκαναν κάπου πρόσληψη για 2-3 ημέρες και έπαιρναν την απόλυση από εκεί για να έχουν το δικαίωμα να εισπράττουν το επίδομα ανεργίας. Δεν ξέρω αν έχει μεταβληθεί κάτι

Εχει γίνει πιο αυστηρό το θέμα, όταν η πρόσληψη και απόλυση είναι για λίγες ημέρες το ψάχνουν.

Χρειάζονται τουλάχιστον 2 εβδομάδες, μπορεί και 1 μήνα.Δύσκολα κάποιος εργοδότης θα δεχτεί για λιγότερο απο 1 μήνα, θα ρωτήσει τον λογιστή του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βρίσκεις σωστό να πληρώνεσαι από τους φόρους μου, επειδή διαλέγεις οικειοθελώς  να μην δουλεύεις? 

Επεξ/σία από giorgos04
Δημοσ.
Στις 17/2/2022 στις 4:12 ΜΜ, gbras είπε

Δεν εχει και καμια λογικη να σου δινει επιδομα το κρατος αν εσυ δεν θες να δουλευεις,

Δεν μιλαω για τετοια περιπτωση

10 ώρες πριν, giorgos04 είπε

Το βρίσκεις σωστό να πληρώνεσαι από τους φόρους μου, επειδή διαλέγεις οικειοθελώς  να μην δουλεύεις? 

το βρισκεις σωστο να απαντας ετσι χωρις να ξερεις τον λογο της ερωτησης?  

χωρι να θελω να μπω σε λεπτομεριες η ερωτηση αφορα αν σε αναγκασει ο εργοδοτης σε οικειοθελη τι γινεται 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

χωρίς να θελω να μπω σε λεπτομέρειες η ερωτηση αφορα αν σε αναγκασει ο εργοδοτης σε οικειοθελη τι γινεται 

τον αναγκάζεις να χρησιμοποιεί πατερίτσες

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

χωρι να θελω να μπω σε λεπτομεριες η ερωτηση αφορα αν σε αναγκασει ο εργοδοτης σε οικειοθελη τι γινεται 

Πως μπορεί να σε αναγκάσει;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Πως μπορεί να σε αναγκάσει;

Δυστυχώς γίνεται , ψυχολογική πίεση συνεχόμενη και ειδικά νέοι άνθρωποι απλά φεύγουν .( Φυσικά και καλεί κάποιος επιθεώρηση εργασίας)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψυχολογική πίεση καταλαβαίνω σε κάποιον που τον ενδιαφέρει η δουλειά και θέλει να μείνει.

Η ψυχολογική πίεση όμως πώς μπορεί να επιδράσει σε έναν που ούτως ή άλλως τον διώχνουν και επιπλέον αυτός ο ίδιος δεν έχει σκοπό να μείνει;

Δηλώνεις ότι εφόσον θέλουν να σε διώξουν, τότε θα πρέπει να σε απολύσουν και συνεχίζεις να είσαι εντάξει στο τυπικό κομμάτι (ωράρια κλπ) μέχρι να συμβεί αυτό.

Επεξ/σία από dtzgr
  • Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, dtzgr είπε

Ψυχολογική πίεση καταλαβαίνω σε κάποιον που τον ενδιαφέρει η δουλειά και θέλει να μείνει.

Η ψυχολογική πίεση όμως πώς μπορεί να επιδράσει σε έναν που ούτως ή άλλως τον διώχνουν και επιπλέον αυτός ο ίδιος δεν έχει σκοπό να μείνει;

Δηλώνεις ότι εφόσον θέλουν να σε διώξουν, τότε θα πρέπει να σε απολύσουν και συνεχίζεις να είσαι εντάξει στο τυπικό κομμάτι (ωράρια κλπ) μέχρι να συμβεί αυτό.

φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις που ο εργοδότης δε θέλει να δώσει αποζημίωση ούτε να σταμπαριστεί αν θέλει να μπει σε κανα επιδοτούμενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...