tsakinik Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 45 λεπτά πριν, morticon είπε Καλημέρα παιδιά!! Εγώ είπα να προσπαθήσω να φτιάξω ένα bootable στικάκι για να δοκιμάσω σαν live εκδοχή αλλά ενώ καταχωρώ τα στοιχεία που μου ζητάει στην αρχική σελίδα, δεν βρίσκω πουθενά κάποιο πεδίο για download του OS. Ξέρετε τι κάνω λάθος; καλημερα για δες αυτο.... https://www.youtube.com/watch?v=x4k7FEeYsGg&t=7s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 21 ώρες πριν, bower είπε Με παρόμοιου επιπέδου ευκολία χρήσης ui? Για αυτό θα πρέπει να ποντάρουμε σε Open Source εναλλακτικές, αλλά να είναι android και όχι chrome os. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μια πιπα και μιση ειναι, με πηρε δυο ωρες να φτιαξω το φλασακι γιατι πετουσε ερρορ και στο τελος δεν μπουταρε γιατι δεν υποστηριζεται το λαπτοπ μου (βαιο του 2010). οπως ειπαν ολοι βαλτε ενα λινουξ να τελειωνετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkord Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Το ειχα δοκιμασει πριν δυο χρονια, πριν το παρει η google. Καλο και γρηγορο ηταν, αλλα οταν ηθελα το κατι παραπανω, δεν ειχε επιλογες. Μετα σκεφτηκα αυτο που ειπαν οι περισσοτεροι: γιατι να μη βαλω ενα ελαφρυ λινουξ; Το γυρισα σε λινουξ και εγινε ενα κανονικο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gakos1112 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Στις 17/2/2022 στις 1:58 ΜΜ, sminitis είπε Έχω ένα netbook με Επεξεργαστή Intel Atom N270 (1.6GHz) με 512KB L2 cache, στα 533 MHz. Και 1 gb ram. Μιας και με ψησατε για Linux τι μου προτείνετε να του βάλω???? Ευχαριστώ!! https://antixlinux.com/ ανασταινει και πεθαμενους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Στις 17/2/2022 στις 2:03 ΜΜ, Dr_73 είπε Οι τελευταίες διανομές, μου φαίνεται , δεν τρέχουν καν από cd/dvd , θέλουν boot από usb stick . Και ελάχιστες έχουν 32bit version. Δεν είναι το linux όπως παλιά (πρώτη εγκατάσταση είχα κάνει σε pentium 166mmx το 1997 ). Σου φαίνεται, άλλα αντ' άλλων λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Για πείτε εσείς που λέτε για λινουξ καμμιά distro... έτσι user friendly (κοντά σε win) και παράλληλα "ελαφριά" για την αυτονομία σε σύγχρονο φορητό.Να έχω υπόψιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Millennium είπε Για πείτε εσείς που λέτε για λινουξ καμμιά distro... έτσι user friendly (κοντά σε win) και παράλληλα "ελαφριά" για την αυτονομία σε σύγχρονο φορητό.Να έχω υπόψιν. Linux mint με UI το cinnamon. Ελαφρύ, κοντά σε windows. Σε 7-8 λεπτά εγκατάσταση έχεις λειτουργικό με προεγκατεστημένο firefox, libre office και όλους τους drivers... Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από Tlykog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Tlykog είπε Linux mint με UI το cinnamon. Ελαφρύ, κοντά σε windows. Σε 7-8 λεπτά εγκατάσταση έχεις λειτουργικό με προεγκατεστημένο firefox, libre office και όλους τους drivers... Θα τη κοιτάξω εν καιρώ.Δε πιστεύω να υπάρχει κανά θέμα με το netflix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Millennium είπε Θα τη κοιτάξω εν καιρώ.Δε πιστεύω να υπάρχει κανά θέμα με το netflix. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά απ΄ότι διαβάζω δουλεύει κανονικά. Μπορείς να κάνεις και dual boot με Windows, αλλά δε θα το πρότεινα... Σε μένα έχει δημιουργήσει μόνο προβλήματα σε βάθος χρόνου... Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από Tlykog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα