kon1to Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Χθες το πρωί οδηγούσα αμέριμνος σε ένα τοπικό δρόμο κοντά στο σπίτι μου, ώσπου κάποια στιγμή βλέπω από τους καθρέφτες ενα περιπολικό να στρίβει πίσω μου ερχόμενο από κάθετο δρομάκι. Άρχισε να επιταχύνει, άναψε σειρήνες, φάρους, μου έπαιξε φώτα, όποτε πήρα το μήνυμα και σταμάτησα στην άκρη. Σταμάτησε δίπλα μου και άρχισε να ουρλιάζει: καλά ρε φίλε, να σε ρωτήσω, έχεις δίπλωμα; ξέρεις οτι ο από δεξιά έχει προτεραιότητα; ξερεις ποσο ειναι το πρόστιμο για παραβίαση προτεραιότητας; σαν να παραβιάζεις Stop. και εσύ μου πηγαίνεις με 1000 χωρίς να ελέγχξεις;; (σ.σ πήγαινα με 20-30) Περνάει και ένα ντελίβερι έκεινη την ώρα και μου λέει: να τον βλέπεις τον άνθρωπο, θα μπορούσες να τον κόψεις στα 2. Τα χασα κι εγώ, τον κοιτούσα καλά καλά, προσπαθούσα να καταλάβω τι παίχθηκε. Του λέω: τι να σας πω, πραγματικά 1000 συγνώμη, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι βγηκατε από στενό με Stop... εν τω μεταξυ ειμαι σιγουρος οτι ειχε Stop, αλλά ο τύπος φαινόταν τόσο αγχωμένος και τρελαμένος που σχεδόν πείστηκα οτι δεν είχε Stop εκεί. Αλλά αυτός δεν το σχολίασε, είπε και λίγα ακόμα και στο τέλος μου λέει, λοιπόν, θα σε παρακαλέσω πάρα πολύ να είσαι πολύ προσεκτικός από εδώ και πέρα! Θα μου πείτε γιατί το γράφω εδώ; Απλά θέλω να πω τον πόνο μου. Επειδή ένιωσα πολύ άσχημα με την κυκλοφοριακή παράβαση που "έκανα" μετά ξαναπέρασα από το συγκεκριμένο δρόμο και επιβεβαίωσα πως όλα τα κάθετα στενάκια σε εκείνο το δρόμο έχουν Stop, και εν τέλει ένιωσα πολύ ηλίθιος που δεν επέμεινα, διότι τώρα ο τύπος που παραλίγο να παραβιάσει Stop και να με τρακάρει, θα σκέφτεται: "α τι καλός οδηγός που είμαι, παραλίγο να με τρακάρουν σήμερα χωρίς να φταίω και του τη χάρισα κιόλας" edit: για τα πρακτικά να αναφέρω οτι το Stop στο συγκεκριμένο στενό είναι ανάμεσα σε κάτι κλαδιά, αλλά και πάλι υπάρχει. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από kon1to
IoannisSM Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πήγαινε στο τοπικό τμήμα στο οποίο ανήκει και βρες τον και εξήγησε του. Μην πάρει και κανέναν στο λαιμό του παραβιαζοντας στοπ. Και στείλε και ένα εμαιλ στο Δήμο και πες τους ακριβώς που είναι η πινακίδα για να κόψουν τα κλαδιά. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από IoannisSM 5 1
nyne Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Τωρα μου θυμιζεις ιστορια πριν απο δεκαετιες.Πιτσιρικας εγω με μηχανακι 18 - 19 χρονων ειμαι κηφισιας&αλεξανδρας γωνια, αναβει το φαναρι να κανω δεξια και φυσικα ξεκιναω .Απο τη κατεχακη απεναντι δηλαδη αριστερα μου και με κοκκινο περναει ενας ζητας(χωρις σειρηνα κτλ) και παει να με κοψει φετες...Εχει δε το θρασος να με σταματησει λιγο παρακατω και να μου κανει επιπληξη κ καλα δε βλεπεις κτλ,οταν λοιπον του εξηγω οτι περασες με κοκκινο κτλ με χαιδευει στη πλατη κ μου λεει να προσεχεις...Ε αντε βγαλε ακρη ...
LabrakisG1992 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, nyne είπε Τωρα μου θυμιζεις ιστορια πριν απο δεκαετιες.Πιτσιρικας εγω με μηχανακι 18 - 19 χρονων ειμαι κηφισιας&αλεξανδρας γωνια, αναβει το φαναρι να κανω δεξια και φυσικα ξεκιναω .Απο τη κατεχακη απεναντι δηλαδη αριστερα μου και με κοκκινο περναει ενας ζητας(χωρις σειρηνα κτλ) και παει να με κοψει φετες...Εχει δε το θρασος να με σταματησει λιγο παρακατω και να μου κανει επιπληξη κ καλα δε βλεπεις κτλ,οταν λοιπον του εξηγω οτι περασες με κοκκινο κτλ με χαιδευει στη πλατη κ μου λεει να προσεχεις...Ε αντε βγαλε ακρη ... Μήπως είσαι εσυ? 😅 Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από LabrakisG1992 1
tounion Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, kon1to είπε Καλημέρα, Χθες το πρωί οδηγούσα αμέριμνος σε ένα τοπικό δρόμο κοντά στο σπίτι μου, ώσπου κάποια στιγμή βλέπω από τους καθρέφτες ενα περιπολικό να στρίβει πίσω μου ερχόμενο από κάθετο δρομάκι. Άρχισε να επιταχύνει, άναψε σειρήνες, φάρους, μου έπαιξε φώτα, όποτε πήρα το μήνυμα και σταμάτησα στην άκρη. Σταμάτησε δίπλα μου και άρχισε να ουρλιάζει: καλά ρε φίλε, να σε ρωτήσω, έχεις δίπλωμα; ξέρεις οτι ο από δεξιά έχει προτεραιότητα; ξερεις ποσο ειναι το πρόστιμο για παραβίαση προτεραιότητας; σαν να παραβιάζεις Stop. και εσύ μου πηγαίνεις με 1000 χωρίς να ελέγχξεις;; (σ.σ πήγαινα με 20-30) Περνάει και ένα ντελίβερι έκεινη την ώρα και μου λέει: να τον βλέπεις τον άνθρωπο, θα μπορούσες να τον κόψεις στα 2. Τα χασα κι εγώ, τον κοιτούσα καλά καλά, προσπαθούσα να καταλάβω τι παίχθηκε. Του λέω: τι να σας πω, πραγματικά 1000 συγνώμη, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι βγηκατε από στενό με Stop... εν τω μεταξυ ειμαι σιγουρος οτι ειχε Stop, αλλά ο τύπος φαινόταν τόσο αγχωμένος και τρελαμένος που σχεδόν πείστηκα οτι δεν είχε Stop εκεί. Αλλά αυτός δεν το σχολίασε, είπε και λίγα ακόμα και στο τέλος μου λέει, λοιπόν, θα σε παρακαλέσω πάρα πολύ να είσαι πολύ προσεκτικός από εδώ και πέρα! Θα μου πείτε γιατί το γράφω εδώ; Απλά θέλω να πω τον πόνο μου. Επειδή ένιωσα πολύ άσχημα με την κυκλοφοριακή παράβαση που "έκανα" μετά ξαναπέρασα από το συγκεκριμένο δρόμο και επιβεβαίωσα πως όλα τα κάθετα στενάκια σε εκείνο το δρόμο έχουν Stop, και εν τέλει ένιωσα πολύ ηλίθιος που δεν επέμεινα, διότι τώρα ο τύπος που παραλίγο να παραβιάσει Stop και να με τρακάρει, θα σκέφτεται: "α τι καλός οδηγός που είμαι, παραλίγο να με τρακάρουν σήμερα χωρίς να φταίω και του τη χάρισα κιόλας" edit: για τα πρακτικά να αναφέρω οτι το Stop στο συγκεκριμένο στενό είναι ανάμεσα σε κάτι κλαδιά, αλλά και πάλι υπάρχει. φιλε θα πω οτι τυχερος ήσουνα. ας μην ξεχνάμε οτι ο συγκεκριμένος οπλοφορει κιολας 10 1 1
filip123go Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Απλά το προσπερνάς και πας παρακάτω. Αν θέλεις κάνε αυτό που είπαν τα παιδιά πιο πάνω. Εντάξει, σου έκανε παρατήρηση ενω είχε άδικο. Ούτε η πρώτη φορά είναι , ούτε η τελευταία που θα γίνει κάτι τέτοιο στη ζωή σου. Just get over it.
Nabuko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Το σουρεάλ θα ήταν να σου πει, ναι έχεις δίκιο και να βγάλει το μπλοκάκι να κόψει κλήση στον εαυτό του.
nik0laus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, nyne είπε Τωρα μου θυμιζεις ιστορια πριν απο δεκαετιες.Πιτσιρικας εγω με μηχανακι 18 - 19 χρονων ειμαι κηφισιας&αλεξανδρας γωνια, αναβει το φαναρι να κανω δεξια και φυσικα ξεκιναω .Απο τη κατεχακη απεναντι δηλαδη αριστερα μου και με κοκκινο περναει ενας ζητας(χωρις σειρηνα κτλ) και παει να με κοψει φετες...Εχει δε το θρασος να με σταματησει λιγο παρακατω και να μου κανει επιπληξη κ καλα δε βλεπεις κτλ,οταν λοιπον του εξηγω οτι περασες με κοκκινο κτλ με χαιδευει στη πλατη κ μου λεει να προσεχεις...Ε αντε βγαλε ακρη ... To σουρεαλ εδω είναι το Κηφισιας και Αλεξανδρας γωνία με το Κατεχακη καθως απέχουν γυρω στο 1χλμ μεταξυ τους ... Μαλλον Φειδιππιδου θα ήθελες να πεις .... 3
Nabuko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, nik0laus είπε To σουρεαλ εδω είναι το Κηφισιας και Αλεξανδρας γωνία με το Κατεχακη καθως απέχουν γυρω στο 1χλμ μεταξυ τους ... Μαλλον Φειδιππιδου θα ήθελες να πεις .... Ποιητική αδεία
Lucifer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 "και τελικά αυτός ο μπάτσος ήταν ο Einstein..."
StamTheMan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 15 ώρες πριν, kon1to είπε Επειδή ένιωσα πολύ άσχημα με την κυκλοφοριακή παράβαση που "έκανα" μετά ξαναπέρασα από το συγκεκριμένο δρόμο και επιβεβαίωσα πως όλα τα κάθετα στενάκια σε εκείνο το δρόμο έχουν Stop, και εν τέλει ένιωσα πολύ ηλίθιος που δεν επέμεινα Αρχικα μπραβο για το οτι νοιαστηκες τοσο,μου θυμιζεις τον εαυτο μου . Τις προαλλες ημουν με το αυτοκινητο βραδυ και περασα διασταυρωση αφου ειχα ελεγξει οτι δεν υπαρχει διερχομενος εκ δεξιων. Μετα απο λιγο ακουω κατι κορνες και βλεπω διανομεα,ο οποιος ειτε ειχε σβηστα τα φωτα και τα αναψε μετα,ειτε ερχοταν απο μακρια με ταχυτητα,ειτε και τα 2. Στο φαναρι ηρθε να μου πει να προσεχω οπου του εξηγησα οτι δε φαινοταν απο οπου και αν ηρθε,και οτι δεν ειμαι κανενας ασυνειδητος μιας και κανουμε την ιδια δουλεια. Σοκαριστηκα στην ιδεα οτι υπηρχε μια πιθανοτητα να μην προσεξα,και το σκεφτομουν ολο το βραδυ,αλλα στο τελος κατεληξα οτι δεν υπηρχε τετοια πιθανοτητα καθως ηλεγξα και δεν ειδα τιποτα κοντα στον κομβο.Αν ερχοταν με 100 ή δεν ειχε φωτα ειναι αλλο σεναριο. Επισης μπραβο που αφησες μια αμφιβολια,αντι να επιμεινεις και μαλιστα να ερθεις σε κοντρα με ανθρωπο που δεν πρεπει. Και παλι θυμηθηκα διασταυρωση με προτεραιοτητα,ολοι περιμεναν στο στοπ και ο πονηρος με το παπι πεταχτηκε,πηγαμε να συγκρουστουμε και μου φωναξε κιολας " ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ" ενω ειχε στοπ. Για καλη του τυχη περασε πορτοκαλι και δε μπορουσα να γυρισω να περασω κοκκινο,καθως οδηγουσα παπι με κουτι Γενικης.Πανε 5 χρονια και δεν τον εχω ξεχασει τον ατιμο. Αυτα,καλους δρομους. 2 1
nyne Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, nik0laus είπε To σουρεαλ εδω είναι το Κηφισιας και Αλεξανδρας γωνία με το Κατεχακη καθως απέχουν γυρω στο 1χλμ μεταξυ τους ... Μαλλον Φειδιππιδου θα ήθελες να πεις .... Ηθελα να δω αν προσεχετε βρε.Οντως φειδιππιδου ηταν γερναω και δεν γυρναω,οποτε μπερδευω και τους δρομους ...
Dantε Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 21 ώρες πριν, tounion είπε φιλε θα πω οτι τυχερος ήσουνα. ας μην ξεχνάμε οτι ο συγκεκριμένος οπλοφορει κιολας Δεν εισαι στο U.S. of A. για να ανησυχεις για το γεγονος οτι οπλοφορει.Μη πας να το ξεφτυλισεις το θεμα...
nemom Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Καλά σε αυτό το κακό το U.S. of A. έχουν και κάμερες τα περιπολικά και οι αστυνομικοί, που αν τις είχαν και εδώ θα μπορούσε ο πολίτης να έχει μια στοιχειώδη αίσθηση προστασίας από την αστυνομική αυθαιρεσία-ασυδοσία (περί αυτού πρόκειται το σουρεάλ του τόπικ). Τέλος πάντων, προς ts δυστυχώς προχωράς παρακάτω. Όλοι έχουμε καταπιεί τις αδικίες κατά καιρούς, χώρια ότι στην Ελλάδα δε μπορείς να βρεις το δίκιο σου στα καλά καθούμενα πολύ περισσότερο να έχεις να διορθώσεις τον αστυνομικό.
visualizer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μετά περιμένεις από "τέτοιους" αστυνομικούς να διαχειριστούν σοβαρές καταστάσεις . Προσωπικά θα πήγαινα να υποβάλλω αναφορά για ανάρμοστη συμπεριφορά . Το θέμα δεν είναι μόνο ότι είχες δίκιο και είχε άδικο αλλά ο τρόπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση . Άρθρο: 2 Γενικά περί πειθαρχίας Ε) Η ευγενής συμπεριφορά των αστυνομικών προς τους πολίτες, καθώς και ο σεβασμός και η προστασία των δικαιωμάτων αυτών, που προβλέπονται από το Σύνταγμα και τους νόμους. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από visualizer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα