akemitan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Υπάρχουν δουλειές που να μπορείς να δουλεύεις μόνο πρωινές ώρες ? πχ 9:00 με 16:00....(εκτός απο το δημόσιο) Η τουλάχιστον τις περισσότερες φορές να δουλεύεις πρωινές ώρες? Αν ναί, χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη ειδικότητα/σεμινάριο που πρέπει να σπουδάσεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 ναι παρα πολλές δουλειες είναι μόνο πρωινες. σεμιναριο για "πρωινή δουλειά" δε γνωρίζω. πχ σε πολλά καταστηματα οχι εμπορικα αλλα με εξοπλισμό, αντιπροσωπίες αυτοκινήτων κλπ η δουλεια ειναι μονο οχταωρη πρωινή. Σε φούρνους πάλι δουλευεις πρωι, σε μαγαζια τυπου καφέ-τυρόπιτες, σε σχολεία, σε γραφεία εταιριών, ως αντιπροσωπος εταιριων, γενικά υπάρχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiros98 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Και οι barista που φτιάχνουν επαγγελματικό καφέ νομίζω δουλεύουν πρωί μονο εκτος και αν κάνω λάθος? Επίσης αυτοί που δουλεύουν σε φούρνο και φτιάχνουν τα ψωμιά (τεχνικοί αρτοποιίας/ ζαχαροπλαστικής) κλπ αρχίζουν απο τις 4 το πρωί νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joanna000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Καλησπερα Συνήθως αυτες είναι οι υπάλληλοι γραφείων.. Και σε φουρνο ισως.. Σε ζαχαροπλαστεία με επιφυλαξη μπορει να εχουν κυλιομενο.. Τωρα που έμεινα πάλι άνεργη εχω μείνει λίγο πίσω αλλα δεν μπορεί να μην υπαρχουν.. Ανοιξε τους οριζοντες σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Irenecool Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Για παραδειγμα σε φούρνους- ζαχαροπλαστεία-εμπορικα καταστήματα οι περισσότεροι ζητάνε με κυλιόμενο ωράριο όπως και σε σούπερ μάρκετ ,εκτός αν βρεις κάπου που να θέλουν μόνο πρωινή βάρδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα