Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχισε να κολλαει ο υπολογιστης ενος φιλου, εχει εναν παλιο amd fx, μητρικη δεν εχω ιδεα καθως και μια rx 550 pulse. Τωρα τι απο ολα φταιει μαλλον δεν εχει πολυσημασια, μιας κ σκεφτεται να κανει μια αναβαθμισουλα. Εστω οτι το budget του για μητρικη+επεξεργαστη+καρτα γραφικων ειναι 650-700 ευρω. Τι συνδιασμο θα προτεινατε σε αυτα τα 3; απο παιχνιδια κανα lol παιζει αντε και κανα wow.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, neoxrated είπε

+καρτα γραφικων (...) απο παιχνιδια κανα lol παιζει αντε και κανα wow.

Να κρατήσει την υπάρχουσα κάρτα γραφικών. Τι ανάλυση είναι η οθόνη του;

Άλλη χρήση κάνει με το pc π.χ. multitasking, video editing;

Το τροφοδοτικό του ποιο μοντέλο είναι;

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

Να κρατήσει την υπάρχουσα κάρτα γραφικών. Τι ανάλυση είναι η οθόνη του;

Άλλη χρήση κάνει με το pc π.χ. multitasking, video editing;

Το τροφοδοτικό του ποιο μοντέλο είναι;

Ενδεχεται να φταιει και η καρτα, βασικα μπορει να θελει και παστα μηπως κολλαει ο επεξεργαστης. Αν δεν εχει θεμα λοιπον η καρτα, που κι εγω του ειπα να την κρατησει μιας κ με το budget αυτο δεν ξερω αν υπαρχει καποια αξιοπρεπης καρτα, τι μητρικη και επεξεργαστη να επαιρνε; μηπως κανα 5600x η 12400f? Το budget θα επεφτε φυσικα σε 300-400 για επεξεργαστη και μητρικη. Δεν εχω ιδεα για το τροφοδοτικο, λογικα αν δεν κανει θα το αλκαξει αν και μου ειπε οτι ειναι καλο... μπα απλη χρηση κανει αυτα τα παιχνιδακια κυριως

Δημοσ.
1 ώρα πριν, neoxrated είπε

Ενδεχεται να φταιει και η καρτα, βασικα μπορει να θελει και παστα μηπως κολλαει ο επεξεργαστης. Αν δεν εχει θεμα λοιπον η καρτα, που κι εγω του ειπα να την κρατησει μιας κ με το budget αυτο δεν ξερω αν υπαρχει καποια αξιοπρεπης καρτα, τι μητρικη και επεξεργαστη να επαιρνε; μηπως κανα 5600x η 12400f? Το budget θα επεφτε φυσικα σε 300-400 για επεξεργαστη και μητρικη. Δεν εχω ιδεα για το τροφοδοτικο, λογικα αν δεν κανει θα το αλκαξει αν και μου ειπε οτι ειναι καλο... μπα απλη χρηση κανει αυτα τα παιχνιδακια κυριως

Μάλλον φταίνε τα παιχίδια που βαραίνουν λίγο λίγο από γραφικά οι πίστες και όχι η ίδια η κάρτα. Εγώ νομίζω ότι μάλλον κάρτα γραφικών χρειάζεται το σύστημα. FX-8350 + RX580 δίνουνε 120fps σε πιο κανονικά παιχνίδια από Lol και wow που είναι αρκετά ελαφριά.

Ενημέρωσε αν θες ποιον επεξεργαστή και οπωσδήποτε ποιο ακριβώς τροφοδοτικό έχει ο φίλος σου, για να σου δώσω και γω μια γνώμη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6600 Radeon
12100f
Asus Prime H610M-A D4

2x8 DDR4 @ 3200
τροφοδοτικο καποιο καλο 650αρι αν δεν εχει ηδη καλο
Οκ ξεφύγαμε λιγο, αν περιμενει ισως να πεσουν εντος budget.

Επεξ/σία από hln3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, neoxrated είπε

Αρχισε να κολλαει ο υπολογιστης ενος φιλου, εχει εναν παλιο amd fx, μητρικη δεν εχω ιδεα καθως και μια rx 550 pulse. Τωρα τι απο ολα φταιει μαλλον δεν εχει πολυσημασια, μιας κ σκεφτεται να κανει μια αναβαθμισουλα. Εστω οτι το budget του για μητρικη+επεξεργαστη+καρτα γραφικων ειναι 650-700 ευρω. Τι συνδιασμο θα προτεινατε σε αυτα τα 3; απο παιχνιδια κανα lol παιζει αντε και κανα wow.

4 ώρες πριν, triplex1 είπε

2 ώρες πριν, hln3 είπε

6600 Radeon
12100f
Asus Prime H610M-A D4

2x8 DDR4 @ 3200
τροφοδοτικο καποιο καλο 650αρι αν δεν εχει ηδη καλο
Οκ ξεφύγαμε λιγο, αν περιμενει ισως να πεσουν εντος budget.

Για LoL και WoW προτείνεται την 6600 ??  wtf 

Επεξ/σία από Aten-Ra
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε

Παραδειγμα την εβαλα και να μη βιαστει ειπα , μην παρερμηνευεις , δεν τον ειπα παρε την 6600xt

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Αφού έχει budget 700 γιατί όχι; Κοντά είναι οι τιμές.

Μπορεί να κάνει την δουλειά του βέβαια και με 6500 ΧΤ αλλά δεν μπορώ να την προτείνω όσο είναι πάνω από 220 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/2/2022 στις 1:54 ΠΜ, neoxrated είπε

Core i3 12100F + H610 + 16GB DDR4 3200 + 500GB SSD η Μ2 + 500W PSU Gold + RX 6500ΧΤ

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...